bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 ya yeni server'a başladık ettik de, zırnık para yok yeni karakterlerle nasıl para yapabiliriz armor/weapon alabilecek seviyede? var mı trick, tip fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Armor weapon almayın da, para yapmak istiyorsanız jc + transmute master alch kasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 bingildak said: ya yeni server'a başladık ettik de, zırnık para yok yeni karakterlerle nasıl para yapabiliriz armor/weapon alabilecek seviyede? var mı trick, tip fln Napcaksınız abi parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 1 skilline mining al, lvl kasarken bi yandan maden topla. Copper barlarla guzel para kazaniliyor. Wotlk ve sonrasinda questlerden iyi para geliyor o kisma kadar miningle yaparsin guzel para, sonra istersen sil baska bir skill al (yukarida soylenenler gibi). Bir de soulbound olmayan isine yaramayan butun yesil - mavileri AH'da sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 quest yaparak ilerliyorsan skining + mining yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 ok bunlar klasik şeyler ya heirloom yok abi iki hesapta da item olmadan level kasmak yavaşlıyor weapon armor almadan napalım, yeşil quest itemlarıyla go go? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 goldla silah heirloom zaten alınmıyor hacı, mecbur yeşil mavi gidicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 instance item ihtiyacını karsılar lvling icin. loom olmaması kötüymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 S-H said: goldla silah heirloom zaten alınmıyor hacı, mecbur yeşil mavi gidicen. goldla heirloom alınıyor diye demiyorum yahu, heirloom olmadığı için ah'den item alırız diye diyorum. instance olabilir de işte kız arkadaşımla instance farmlamak istemiyorum, aynı şeyı 2-3 kere yaparsak baya hem de level çok hızlı ilerliyor 300% exp olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 guild heirloomları gold ile alınıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 düşük levellarda jp kazanabiliyor musun bir şekilde? 2750 diyor bir parça için 2 parçayı alıp 20% 'i 300% e eklemek iyi olurdu aslında guild olanlar gereksiz pahalı, para flight skillere yetmiyor heirloom'a sıra gelene kadar daha lvl 15'iz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 bingildak said: düşük levellarda jp kazanabiliyor musun bir şekilde? 2750 diyor bir parça için 2 parçayı alıp 20% 'i 300% e eklemek iyi olurdu aslında guild olanlar gereksiz pahalı, para flight skillere yetmiyor heirloom'a sıra gelene kadar daha lvl 15'iz çok çok az bişey kazanıyorsun, onunla biriktirene kadar 80 falan olursun muhtemelen. zaten weapon heirloomlar goldla alınmıyor dedim, guild heirloomlarda weapon yok. ah'den alma işi de zor çünkü gereksiz pahalı fiyatlara koyuyorlar silahları, görevlerden toparlarsın sıkıntı olmaz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 abi ah'den item alıp napıcaksın? levellarken questlerden ve dungeon'lardan gelen itemler isini fazlasıyla gorur, daha iyisine ihtiyacın yok. heirloom icin main char'ın yoksa unut. sıfırdan hesap ile alamazsın, ilk karakterini kasıp parayı basıcan, heirloom'lar ikinciye yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 @bingildak Raf ile mi kasıyorsunuz? o şekilde en iyisi ve hızlısı yine instance olucak ama sizin derdiniz herhalde geze geze zonelarda kasmak ama o exp buffla o da zor daha zone a giriş q larını yapınca zone un lvl req geciceksiniz. Raf ile kasarken 1 instanceta eğer questler de varsa 3-4 lvl alıyorduk biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Level 86 oldum şimdi. Meslek almadım hiç. Bütün riding skilleri aldım. 4.5k da para var. Sadece düşen şeyleri ah da sattım başka bişi yapmadım. Questlerdende iyi para geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 biz de dungeonda kasalım o zaman, ya wow dünyasını görsün etsin, lore'a ucundan girsin istiyorum belki ilgisini çeker. mesela ben forsaken en son 2006'da falan oynamıştım, cata ile storyline baya değişmiş, benim bile hoşuma gitti ki hiç uğraşmam lore fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abi raf varsa gir dungeon'a hiç uğraşma, çatır çatır level atlanıyor dungeon ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bingildak said: biz de dungeonda kasalım o zaman, ya wow dünyasını görsün etsin, lore'a ucundan girsin istiyorum belki ilgisini çeker. mesela ben forsaken en son 2006'da falan oynamıştım, cata ile storyline baya değişmiş, benim bile hoşuma gitti ki hiç uğraşmam lore fln. haha *Sylvanas dies* direk dumur etmişti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Heirloom fiyatları vs gelmiş.Yeni patch 800-1500 arası , upgrade ide 500. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 85-90 arası için mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 parayla satın alma yapmışlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 fazla olmus ya bence gerçi 1 kere alınıyorlar ama bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mevcut olanı upgrade ve sıfırdan satrın alma seçenekleri herhalde bunlar. İyi olmuş ya gereksiz honor veya JP falan kasmakla uğraşmaya gerek yok işte negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Sıfırdan alınanlar işte 800-1500 kusur arası 80-85 upgradeleri 500, bunlara faction bilmemne indirimleri gelecek biraz düşüyor işte. Valor kasmaya gerek yok oh mis =p herşey parayla olsun bende bol bol var hueahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 gayet ucuz lan pis fakirler ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar