Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Cata da uzun sürmüştü ama bu rekor oldu sanırım. İlk patchleri hızlı çıkartınca millet sürekli content gelecek zannetti eldekileri çok erken tükettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Robin Williams :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 lel güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 http://i.imgur.com/s2x4d3T.png şu olaya sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 neymiş o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 LFR ve diğer zorluklardaki itemların şekilleri vs. aynıydı hep. Şimdi LFR'den düşen itemların tipleri yeşil item gibi olacak anladığım kadarıyla sdf Güzel bi değişiklik olmuş. Ilvl haricinde bir neden gelmiş flex vs. uğraşmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 abi nasıl olsa eski content itemlarına transmog yapılacak. önemi kaldı mı ki raidlerden düşen item görünüşlerinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 set iyiyse ben hiç dokunmuyorum. resimdeki mace süpermiş mesela, ben hayatta xmog yapmam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 LFR den tier de düşmeyecek en büyük handikap o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Oha, hardcore'a zorlamasınlar o kadar da yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 hellscream short story http://us.battle.net/wow/en/game/lore/savage-world/hellscream/page-1 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ya bu recruit a friend olaylari ne olmus eskiden ülke değiştirip yapabiliyorduk, hesabı TR yapmışlar, değiştirmek içinde kimlik scan istiyorlar falan saçma sapan. gittim sweden hesap açtım yeni, starter'ı aldım ama hala referral bölümü boş görünüyor. nedir bunun olayı? sweden raf supported görünüyor country olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 biz geçen hiç tanımadığım bi adamla raf yaptık. adam alalı 3 5 gün olmuş. helpden gme yazdık işte çok heyecanlıydım oyunu aldığım için. hemen başladık yapmadık vs . ne ülke ne bişey sordu direk yaptı eleman. elemanın acc de tr benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ya ben olayın o tarafında değilim, sonuçta legal sıkıntılar varsa yapamıyorlardır, denmark fln da yapılmıyor, sadece 3. dünya ülkelerine özel bir durum değil. benim sıkıntım neden sweden kayıtlı bir hesap oyunu aldığı halde referral tab'i boş. 72 saat sürebilir falan diyordu o mu acaba ya. support'a ticket attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 evet oymuş ya oyuna girdim şimdi "upgrade to starter pack" fln çıkıyor diğer tarafta "continue trial" fln diyor. satın alma işlemi geçti ama hala trial'dan full account'a geçiş yapmadı. boost to 90 var ama hala trial görünüyor das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 rof isteyen varsa atabilirim bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 RoF ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 recruit of friend adds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 bingildak said: evet oymuş ya oyuna girdim şimdi "upgrade to starter pack" fln çıkıyor diğer tarafta "continue trial" fln diyor. satın alma işlemi geçti ama hala trial'dan full account'a geçiş yapmadı. boost to 90 var ama hala trial görünüyor das. çogunlukla 72 saat sürmüyor eskiden diablo aldıgımda bunu düzeltmek icin bir acık vardı accnin şifresini değiştirdiğinde trialden cıkıyordu hemen ama bu 2 see onceydi şimdi düzeltmiş olabilirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Of ingilizce ağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 ya wod pvp videolarını fln izliyorum lvl 100 için, millet yine 350-400k hp abi, ne iş bu rakamları hani biçiyordu bunlar dmglar çok daha düşük ama hpler yine saçma sapan yüksek? ttk*'i mi düşürmeye çalışıyor bu gariplerim? 10 yıldır istediklerini yapamadı adamlar ya, her exp yeni bir serüven, bir sonraki exp yine bir hatadan dönüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 undead açtık, umarım skinler iyi olur ya şu an baya saçlar falan pixel pixel asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 bingildak said: ya wod pvp videolarını fln izliyorum lvl 100 için, millet yine 350-400k hp abi, ne iş bu rakamları hani biçiyordu bunlar dmglar çok daha düşük ama hpler yine saçma sapan yüksek? ttk*'i mi düşürmeye çalışıyor bu gariplerim? 10 yıldır istediklerini yapamadı adamlar ya, her exp yeni bir serüven, bir sonraki exp yine bir hatadan dönüş yanlış hatırlamıyorsam şu yüzden; insta heal olaylarını kaldırıp, nerfledikleri için pvp'de hp'ler iki katına çıkıyor diye hatırlıyorum. burst ile boku çıkmaması için muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Şu oyunun PvP'sini WotLK s8 civarına sabitleseler hiç bir dertleri kalmayacak ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 bingildak said: ya ben olayın o tarafında değilim, sonuçta legal sıkıntılar varsa yapamıyorlardır, denmark fln da yapılmıyor, sadece 3. dünya ülkelerine özel bir durum değil. benim sıkıntım neden sweden kayıtlı bir hesap oyunu aldığı halde referral tab'i boş. 72 saat sürebilir falan diyordu o mu acaba ya. support'a ticket attım Ülkelerdeki yasal düzenlemelere bakıp bu kararı veriyorlar. Danimarka ve bizim kanunlarının bu kısmı aynı, bu tür promosyon vs ile para kazanma faaliyetlerini titan saadet zinciri tarzı piramid yapısı sayıyorlar. O yüzden yasak. Ama oyun içinden RAF oluyor diye biliyorum ben, site üzerinden yapamasınız derken oyun içi invite felan oluyordu. Hatta bizde scroll of resurrection sırf oyun içinden olduğu için çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar