Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı - 2


Gangren

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
Aluriel said:

% fire dmg ve skill dmg stacleyip hungering arrow ve cluster arrow spam iyi gibi sanki


Keza alurielin dediği build benimki. Bunların üzerine resource cost red-uction % 60 civari .helm var bide adını yediğimin %30 da o veriyor. buffed dps -880k civarı unbuffed 600 falandır ama velakin Suan cl-uster ile 15-20m civari critliyorum. hatred generatorda 4.5m civarı critliyor. 15 cluster falan spamlıyorumdur herhalde hatred bitmeden. 2 skillde anında hatred dolduranlar (preparation ile yarasamız). Zevkli yani fena degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Buriza-Do Kyanon ve devouring arrow sinerji olmuyor herhalde. ya da gizli bi yama ile değiştirdiler bunu. millet 20 30m dmg görüyorum diyor (yani geçen ay forumlarda demişler). ben en fazla 11m gördüm bunu teyit edebilecek hesabını yapan var mı?

oyunda gördüğüm kadarıyla sadece skill'de belirtilen %35 şans ile çıkan ok rune'a katkı sağlıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başta gene DH üvey evlat muamelesi mi görüyor dedirtti T1 üzeri zorluklarda sıkıntı çıkınca ama olay marauder seti toplamakmış. Şu armory : Armory Link

Abuk subuk elite gelmezse T6 yapıyorum çok zorlanmadan, en azından çılgın exp veren clear x bountylerini rahatlıkla yapıyorum. T5 baya rahat. Salıyorum önden sincabı böceği mis gibi akıp gidiyor. Bufflı toughness 10m civarı, dps 1.6m civarı %fire damage ile 2m civarı oluyordur tahmini, epey dengeli oldu karakter farketmeden. Beltten dolayı chest falan açarsam 3.5m'u görüyor dps zaten o zaman faceroll direk. Marauderı toparlayınca epey keyifli oldu oynaması.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Masakari said:

marauder sentry build harici bir şey var mı?


patch geldikten sonra t5 te build hic farketmez gear builde hizmet edecek kadar iyi olduktan sonra. çok iyi sarı itemlarla bile her buildle t4-t5 yardırırsınız. ayrıca bazı çok guzel set alternatifleri de var.

ancak t6 da mar-sentry, farmın (harcanan sure/alınan exp ve loot)maksimizasyonunda tek gercek build olacak malesef.

cluster build nerf ini anlarım da, tek build ve tek item set e karakter zorlamak genelde blizzard ın son yıllarda kaçındığı bir şeydir. Dengeleyemiyorlar DH ı muhtemelen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...