Mal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 iki bölüm izledim sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Kendini sonradan sevdiren bir dizi olduğunu düşünmüyorum. Sevmediysen zorlama ilişkiniz buraya kadarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Abi dizi izleniyor da... Şu uyuz etti Senaristler Game of Thrones a bakmışlar ve "bu dizi bu kadar tuttu, çünkü ana karakterler çatır çutur ölüyor, evet evet, bu işin sırrı bu olmalı" demişler. Kafalarını silkeyim ben onların böyle saçma bir sonuca ulaştıkları için. İlk 3 bölüm itibariyle izlenimim bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Bir de Görüntü yönetmeni de JJ Abrams filmlerine bakmış, "bu adamın filmlerinin bu kadar izlenme sebebi bence lens flare" demiş, basmış flashbacklere lens flare i. Abv onun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 3 bölüm izleyip böyle yorummu yapılır ? sanki film izliyor adam puhaha bu bölümde şunu beğenmedim diyebilirsin aa izlenioda 100 çok boktan dizi diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Yukarıda söylediklerimi söyleyebilmem için kaç bölüm izlemem gerekiyor? Birincisi üzerine olayı kurmaya başladıkları karakterlerle alakalı ikincisi de belli sahnelerdeki efektler. Bunu gördüğün anda söyleyebilirsin. puhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Absolut said: Hunger games, divergent, Ender's Game gibi survival kitaplar tutunca bunlara dösnü dizi alemi. oha enders game le şu ikisini aynı cümle içinde kullandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Film olarak ikiside ender's game'e basar ama kitap olarak belki ender's game serisinin ilki daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 filmi tırttı kitabı kıyaslanmaz sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 o 3 film de gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 başladım diziye halı hazırda 4. bölüme geçtim. Başrlde bir kız iki yakışıklı erkek survival teknikler konuşuyor, arama kurtarma çalışmaları filan biraz lost havası sezdim ama güzel kısmı hepsi criminal eğilimli. sevdim ben diziyi yazın boşlukta gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 1. sezon finalinde çoşmuşlar, ergen dizisi ergen dizisi diye diye geldiğim dizinin (bakmayın öyle dediğime tabi bayıla bayıla izledim buraya kadar) finalinde resmen pick yapmışlar. İyiki geçen sene izlememişim dayanamazıdm 3 ay. hemen 2. sezona başlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 pick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 wayward pines gibi konunun temeli çok saçma. drama zaten çok (ilk sezon 5-6 bölüm izledim ileride değişibilir). ergen dizisi hakikaten şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 2. sezon 8. bölüm itibariyle...beni kaybetti dizi. (izlerim belki biraz acım geçsin) spo 2x8---epey spoiler açmayın izlemeden Finn'i nasıl öldürrsünüz ya...hayır finni nasıl öyle bir psikopat haline getirirsiniz? sakin hippi gibi adam, barış da barış diyen adam....aşk acısından bunları yapar mı bir köyü talan eder mi... en sebdiğim karakterdi Finn. duruşu neyi belliydi. Hayır öyle psikopatça bir şeyi...murphy yapar, bellamy yapar da....Finn abii... hele clarkın öldürme sahnesi.. ya kimler için neler yaptınız. Finn için resmen boyun eğdiniz!!! ama sanırım asıl suçu oyuncu, şovdan çıkıcam demiş...b*k VAR! senaristlerde herhalde napcaklarını şaşırdılar biranda çıkıcan bombok bir karaktere dönüüştü. peak olacaktı evet, biranda yazmışım...iyi pig yazmadım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 bende 2-3 sene önce, nereden duyduysam ilk iki sezonu izlemek için kaydetmişim, ama başlangıçtaki ağır ergen ortamından sonra başlarım ızdırabına diyerek izlememiştim, silmeye de kıyamadığımdan öyle duruyordu, geçen yoklukta bir izleyeyim dedim, baştaki ergen muhabetlerini ve ıvır zıvır mantık ve kurgu hatalarını da görmezden gelince yağ gibi aktı resmen, kısa zamanda 3. sezonun sonlarına geldim... açıkçası kendi içindeki kurgu ile değerlendirince bile çelişkili işler var ve genel olarak mantık hatları ve fantastik işlerde var ama bana göre çok gözü ve aklı tırmalayan işler değil ve bölümlerin yapısı ve senaryonun yayılması ile oldukça sürükleyici bir hal alabiliyor. bunda bazı diyalogların fazla uzatılmadan geçilmesinin de etkisi olduğunu düşünüyorum. ben galactica ile kıyas yapınca bazı yönleri ile benzer ve bazı yönleri ile ondan daha güzel işlenmiş gibi geliyor bana ama sezondan sezona değişimler olduğu için bir birini tutmuyor tabi... ama izlerken bu senaryo kurgusunun bütün benzer işlerde karşımıza çıkması durumu aklıma geldi. bu özellikle ve bilinçli olarak bir fikri kanalize etmek için yapılmıyorsa, bu hissiyatın koloniler zamanından kalan bir duygu olduğunu düşünüyorum nedir o? yeni gelene koşulsuz saldır, ve yeni gelen koşulsuz saldırsın, diyalog olmadan öldür ve ilk fırsatta arkadan vur, bir terslikte hemen bütün kazanımlar sıfırlansın... bu dizide buna biraz daha mantıksan ve duygusal yaklaşmaya çalışmışlar ama yine olmamış. balık hafızalı olsan tamam ama lan "x kişiyi öldürdünüz pis herifler" diyen adam 2-3 bölüm veya 1 sezon önce sen öldürdün o kadar adam ??? sonuç olarak, çok ince düşünüp tartmadıktan sonra izlemesi heyecanlı bir dizi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 türk bayrağı :) http://i.imgur.com/8a093w9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bir dakka saka mi o resim? 100 tan mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Dizi süpermiş asffdsf Yokluktan buna sardım, dramaya doydum Hele karakterlerin saçmaladıktan 2 bölüm sonra aynı boku yemesi inanılmaz Bu kadar da olmaz dediğin yerde daha da beteri oluyor ahahha Ama bol kan var her bölüm birileri ölüyor Setting de güzel Senaryo ve mantık hatalarını göZardı ederseniz akıyor dizi Drama dan kanser oluyorsunuz onun çaresi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Abi her tırt netflix dizisi için topic açıp, resim koyup, casti sıralayıp hikayeyi anlatmaya üşenmiyo musnuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 ben bunun ilk bölümünü bitirememiştim, baya kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 ilk 3 bölüm aşırı ergen dizisi kıvamında, sonra ergen temalı devam ediyor ama kıyamet sonrası dünya ve bazı ekstra ek konular yüzünden ben seyrediyorum, mantık hataları ve genel olarak hüküm süren mantıksızlığı göz ardı etmek lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Uzayda Kürt olmaması da artı puan tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 dfgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 aman ne zeka ne zeka veya nasıl bir eziklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar