Alcest Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Bu oyun için olmazsa olmaz diyeceğiniz dlc ler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 old gods. sadece norse oynuyorum cunku asdf bi de ruler designer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Yeni dlc'de güzel oldu muhtemelen daha da geriye giderler. 600'e kadar düşürürler tarihi ancak Paradox'un ayrı bir roma oyunu şart oldu yani Cumhuriyet ve imparatorluk dönemini kapsayan bir oyun yapmaları lazım öyle europa universalis'e veya ck 2'ye bir dlc ile değil apayrı bir sistemle güzel bir şekilde oyunu yaparlarsa güzel olur. Ck 2'de Tüccar cumhuriyetleri olayını iyi kurtardılar. O seçime para yatırma ve kampanya yapma olaylarını alıp biraz daha komplike bir hale sokup ayrı bir Roma oyunu yapsalar mükemmel olur. Yani ck 2 ve Eu 4'te kullanılan sistemlerin bir karması ayrı dinamiklerle beklemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Roma'ya ayrı oyun hakkaten süper olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 şu müslümanlar ne bela yav. Yubgiadlarla oynuyorum türkler diye. dinide değiştirmedim. Zırt pırt dini kabul et diyorlar ben ret edincede kutsal savaşla üzerime yürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 paparnoz said: Yeni dlc'de güzel oldu muhtemelen daha da geriye giderler. 600'e kadar düşürürler tarihi ancak Paradox'un ayrı bir roma oyunu şart oldu yani 600'e kadar düşürürlerse Muhammed sorun olur. Yönetebileceğimiz bir karakter yapacaklarını zannetmiyorum, tabii o durumda da İslam'ın kuruluş döneminde başta kim olabilir? Şu anda Muhammed oyunda seyidlerin atalarını takip edince çıkıyor, ama portre yerine arapça ismi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Müslümanlar'ı incitmemek adına gösterilen bu kadar hassasiyet sırf korkudan yemin ediyorum. İncindiği zaman bomba patlatmayan, kafa kesmeyen insanlar olsalardı her bir bokları bu kadar düşünülmezdi bemce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 europa universalisle bunun farkı ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Şu abbasiler ve safarriler tam başa bela. türkler ile bir hayli lerledi. Bunlara bulaşmaktansa yukarı çıkarak cumanı ve diger ufak türk devletleri yuttum ama devamlı kutsal savaş açıyorlar. Ben tüm gücümle asker çıkarmama ragmen 2-3 katım ordu ile geliyorlar. Yokmudur bunları durdurmanın bir yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 hilal taktiği yap panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Livered said: Şu abbasiler ve safarriler tam başa bela. türkler ile bir hayli lerledi. Bunlara bulaşmaktansa yukarı çıkarak cumanı ve diger ufak türk devletleri yuttum ama devamlı kutsal savaş açıyorlar. Ben tüm gücümle asker çıkarmama ragmen 2-3 katım ordu ile geliyorlar. Yokmudur bunları durdurmanın bir yolu. huzur islamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Müslümanlıgı seçmiyorum inatla orjinal türk dini tengride kaldım. Ama özellikle aşagıdaki abbasi ve salafidlere komşu pek çok beylik müslüman oldu. Bir de onların iç isyanları var. İngilizlerle - almanlarla oynadım şu ana kadar eze eze koca imparatorluklar kurdum. Türklerle zorlanıyorum ki daha bir de mogollar gelecek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Araya küçük bir müslüman devlet koymaya çalış. Bu arada sen de götüm götüm kuzeye kaç. Zaten moğollar gelince gg olcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Küçük müslüman devlet yok benim hazar denizi aşagı sınırımda abbasilerle safaridler var. Üst taraftan ben chumanı temizledim - hazar beyligini temizledim ve karadenize dayandım şu an. Mogollar geldiginde en kötü savaşmadan istila edilen bölgeleri verecem kalanla yetinecem ya da mogol boyunduruguna girecem. Şu an tarih 980. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 irlandalılardan aldığım keyfi hiçbişiden almadım şu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 İrlanda kolay, adada birligi saglayınca önünde kimse duramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Old gods ile başlayınca Selçuklular oyuna nasıl dahil oluyorlar. Ben yabguid ile başladım. 970 yılındayım halen gözükmedilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Moğollar gibi eventle doğudan geliyorlardı. Bazen gelmiyorlar ama. Harita büyüdükten sonra nasıl geliyorlar tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Geldi bu arada 970 de degilmişim :) 940 mış. 954 de sarayıma bir görevli olarak geldi. Bir beylik istedi verdim bakalım ne olacak şimdi. Yalnız şöyle bir şey oldu onu anlamadım. Yöneticim olan elemanın 3 yetişkin ve bir sürü çocugu vardı. Hastalandı ve gereksiz şekilde öldü. Devlet bir anda 3 e bölündü. 2.cocuk khiva sultanı oldu ve ayrıldı. 3 .cocukta alan beyligi adı altında ayrıldı ama ben bunlara öyle bir mevkii vermemiştim. Neden böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Taht geçiş sistemi gavelkind herhalde, değiştirmek lazım hemen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 paparnoz said: Yeni dlc'de güzel oldu muhtemelen daha da geriye giderler. 600'e kadar düşürürler tarihi ancak Paradox'un ayrı bir roma oyunu şart oldu yani Cumhuriyet ve imparatorluk dönemini kapsayan bir oyun yapmaları lazım öyle europa universalis'e veya ck 2'ye bir dlc ile değil apayrı bir sistemle güzel bir şekilde oyunu yaparlarsa güzel olur. Ck 2'de Tüccar cumhuriyetleri olayını iyi kurtardılar. O seçime para yatırma ve kampanya yapma olaylarını alıp biraz daha komplike bir hale sokup ayrı bir Roma oyunu yapsalar mükemmel olur. Yani ck 2 ve Eu 4'te kullanılan sistemlerin bir karması ayrı dinamiklerle beklemekteyim. oyun var zaten, Europa Universalis: Rome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Sam said: Taht geçiş sistemi gavelkind herhalde, değiştirmek lazım hemen onu. Yok en büyük ogul geçiyor otomatikman - benim karakterin üzerindeydi o iki yerde ama ölünce neden öyle oldu anlamadım . Her 3 çocukta benim courtaydı herhangi bir yerde vermemiştim. Biri bagımsızlıktan vazgeçip bana geri katıldı ama digeri katılmayınca bende onu ve oglunu plot ile öldürüp toprakları geri aldım. Selçuk u merak ediyorum bakayım - beyligi verdim . bir türk hanımı ile de evlendi ne olacak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Sorun hiçbirine toprak vermemenden kaynaklanmış olabilir. Müslümanlarda en büyük oğlan değil en çok toprağı olan başa geçer. Pagan oynuyorsan onda da gavelkind zorunlu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paganım. gelen her türlü din teklifini red ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Feamer said: oyun var zaten, Europa Universalis: Rome Varda İskender sonrası ile İmparatorluk öncesi aralığı kapsıyor 280 - 27. Şimdiki veriler ve grafiklerle muazzam bir roma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar