eldar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Livered said: son of abrahamsta yahudi devletini kurmak için kimi sececez oyunda. Ben devletlerden öyle bir şey göremedim. öyle bi devlet yok ki tarihte zaten, yahudi olan birini seçeceksin işte. Hazarlar var, galiba ortadoğu'ya da birilerini eklediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 onu nereden bulucaz kurcukladım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 üşenmedim baktım, yine iyisin. Campaign'e başlama ekranında religion'ı seçersen zaten yahudileri gösteriyo haritada mavi renkle. Bi hazarlar var, onu da söylemiştim baksaydın görecektin, bi de etiyopya'da ufacık bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ben din seçmesini seçmedim hiç :( Hep devlet countluk vs. lere bakıyorumdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Hanedan yaratma menüsünden de seçebilirsin istersen hanedanını yaratır direk kudüste bir kont olarak başlar bir yıl dolmadan nasıl yıkıldığını seyredebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ahuah oraya yahudi kont tecavüze davet direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 küçük din = beleş casus belli. hele etraftaki paganlar tam çerezlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 benimde gözümden kacmıs bu..direk basladım abazalar arasındaki cıplak kadın gibi..ama israili kurmak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Sam said: Roqq said: Oğullarıyla ara iyi olunca daha bi güzel oluyor haha. http://images4.fanpop.com/image/photos/18200000/Ned-Theon-game-of-thrones-18214794-960-540.jpg :)-D Ambitious karakterlere dikkat etmek lazım tabi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Humble Bundle'da Full Collection 79$ 'dan 19$ 'a düşmüş. Weekly Bundle olarak mı beklesem alsammı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 https://www.humblebundle.com/ Daily Bundle'a geldi ama yine 20$ 'dan ne iş anlamadım. Ebook filan hediye hediyor ekstra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 İlk gün 4$ dan acayip bundle'lar sattılar şimdi 20$'a bundle satıyolar olacak iş değil. Aynı fiyatta Store'da da aynı oyunu satması da üzerine tuz biber olmuş. Buraya yazıyorum 1 seneye kalmaz 9,99$'a Collection Edition satmazlarsa adam değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 hala expansion ayarında dlc çıkmaya devam eden oyunu complete 10$'a almayı beklersen daha bayağı bekleyebilirsin büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ya o sattıkları dlc'ler de fasa fiso, sırf kozmetik. İçerik dlc'leri olmadıktan sonra ne anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 rajas of india daha yeni çıktı, dünya haritasını iki katına filan çıkardı. o da mı gol değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 eldar said: ya o sattıkları dlc'ler de fasa fiso, sırf kozmetik. İçerik dlc'leri olmadıktan sonra ne anladım. humble'deki dlc'lerden bahsediyor. Oyun 8 dolares, dlc'ler 20 dolares ve denildiği gibi makyaj dlc'leri var orada. 28 dolara güzel kertmeye çalışmış humble, yakışmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 evet ondan bahsediyorum ben zaten aztek hariç bütün içerik dlc'lerini aldım. Kozmetiklerin hiçbirini de almadım. Yeni başlayacak olanlara dayıyorlar kozmetikli paketleri, kaç kişi bakacak bunda hangi dlc'ler eksik diye. Aslında oyuna yeni başlayacak biri zaten dlc almasın, oyunun yalın hali oldukça doyurucu, dlc'lerle eklenenen şeylerin çoğu güncellemeyle gheliyor zaten yalın oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Ben de humbledan alıcaktım da, şimdi humbledan alma, o extralar falan content değil expansion değil sadece kozmetik mi diyorsunuz? Bu ara sıra gelmez zaten, o zaman 1 ay sonra steam summer salede mi alıyım ki, steamde oyun indirime girince bütün expansionları veya önceki sonraki oyunları da olduğu gibi indirime giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bence bekle, bu sefer çakallık yapmış Humble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Tori said: Ben de humbledan alıcaktım da, şimdi humbledan alma, o extralar falan content değil expansion değil sadece kozmetik mi diyorsunuz? Hayır, hepsi kozmetik değil, üç tanesi expansion, onlar haricinde Sunset Invasion da az da olsa içerik ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Bu game of thrones modu ile oynarken stark lideri olarak başlıyorum ancak direk vassallar aduket çekiyor bana, evlenecek eş arıyorum hepsi bana karşı düşmanlar, neyse 8 sene dayanabildim ancak entrikaya kurban gittim entrika çevirenleri hapis ediyorum yok 30tane daha çıkmış, savaşıp yeniyorum gene 50tane daha çıkmış. Çözüm nedir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 steam'de herşeyi %67 indirimde rajas of india ve son dlc'ler dahil, almak isteyen varsa kaçırmasın bu fırsatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Summer sale'e çok az kaldı orda %75 görür veya komple bir paket çıkar goty gibisinden diye bekliyodum ben. Alsam mı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 oynıcaksan al %8 farkın hesabını yapma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 şu game of thrones modu çok iyiymiş ya.sonuncusu özellikle. adamlar bütün dünyayı eklemişler. gittim feast of crows döneminde meereene komşu mantarys ile başladım,slaverlar danye dalınca bende danynin tarafında savaştım vassalı oldum falan.buarada da lover oldu karakter dany ile.(bi 6-7 tane daha var danynin loverı) neyse ordan volantis,myr derken çıktık westerosa yardırıyoruz.buarada da reach in lordu mace tyrell ele geçirmiş krallığı. yardırdık yardırdık en sonunda iki büyük ordu kapıştı.knight of flowers önce gitti Drogon u kesti,sonra benim karakterle personal combata girip kesti.gg oldum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar