tunca Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 craft için niye gather refine combat filan lazım diyosunuz gayet al sat yaparak pure crafter oynanabilir. tek düze de değil pek; 5 tane mi ne ana şehir var ordan al buraya sat veya hepsinde sat sürümden kazan tadında stratejilerle vakit geçirmek mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0K56Suhauc8 solo oyunculara uygun bişi gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Çıksada oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 abi niye karakter hareketleri slow-mo ya. beni bi tek bu olay delirtiyor şu oyunda. bi de full open world olmaması :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=GZ9__gbsIDk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Founder almayı düşünüyorum ama patlayacak diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 neden patlasın ki bu oyun, en fazla oyuncu sayısı hypedan sonra dip olur ama oyunu ayakta tutacak kadar adam olur hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 var mı buradan alacak kitle? bi Annen Inc. daha çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Grind ve zerg olmasa ben atlardım da vakit ayiramadigim için rekabet edemediğim oyun hiç albenili gelmiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 bingildak said: neden patlasın ki bu oyun, en fazla oyuncu sayısı hypedan sonra dip olur ama oyunu ayakta tutacak kadar adam olur hep ona bakarsan neredeyse bütün mmorpg ler öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 benim patlamaktan kastım oyuncu sayısının dip yapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Oyuncu sayısı dip yapmaz. Cünkü artık beta bitiyor. Oyuncu sayısının dip yapmasının tek sebebi beta olması 3 kere XD Oyunda grind eskisi gibi fazla yok. Ha releasede nolur bilemem. Sandığın gibi ağır grind yok. Tecrübesizlikten grind yaparsın başta. O yüzden betada oynayın diye kıcımızı yırtıyoruz. Bu oyunun betasını oynamayan çok yanlış işler yapcak soğuyup oyunu bırakacak. Zerg olayı da abartılcak bir şey değil. Çünkü belli bi sayıyı geçtikten sonra Herkesin hpleri yükseliyor öyle 1000 kişi gelse de üstüne ölmüyorsun hemen. Online oyunlar içinde en iyi zerg koruması albionda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 pati toplaşması var mı bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 oynamayan varsa accountu verme şansı var mı almadan öcne deneyelim bi? zaten email değiştirilemediği için güvenlik sorunu olacağını sanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 tunch said: pati toplaşması var mı bu oyunda? Minalarla oynuyorduk biz patiden oynayan yok onun haricinde. Görmüyon mu ağlıyor millet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 videolarda çok güzel gözüküyor oyun neden ağlıyorsunuz ne oldu? heveslenmek istiyorum bu oyun için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 bizde alcazda arkadaşlarla kararsızız önceden bi deneyebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Abi anladık kaç kere yazıcan. Sadece ben sana 2 kere acctumu verdim denemen için. Anlamak için 25 kere daha mı denemen Laz'ım? Bu kadar denemek istiyorsan al dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 hocam senin verdiğin dönem mesajları silerken senin verdiğin accountta arada kaynamıştı deneyemememiştim adam akıllı. 3kişi alcaz oyun 110 lira ve bana göre riskli biraz. bu arada sakinleş biraz rahatsız oluyorsan sağda şikayet butonu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Ben verdiğimden beri kenara günde 50krş atsan 2 tane oyun alırdın. Bu kadar denemek istiyorsan arkadaşlarınla 30ar tl birleştirip aladabilirsin. 30tl bile veremiyorsanız bence alıp oynamayın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Nasıl düşünememiş hakkaten lise bittiğinde hergün 50kuruş ayırsam şimdi ferrarim vardı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 NE KADAR BASİTMİŞ OYSAKİ : ( ( ( ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Bugünden itibaren hergün kenara 50 kuruş atıyorum sağol beni uyandırdığın için Luriel. (tu) (tu) (tu) (tu) (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 sıcak demi len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar