Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 oyun buy to play olmadı, hala in-game purchase + premium status mu var hmm böyleymiş What is the business model of Albion Online? Albion Online's premium status is designed to act as a “soft subscription”. You can play Albion Online without having to buy premium status. If you like the game and want to get into it, chances are that you will want to be premium as the benefits are quite relevant. Our core difference compared to most other games: you can actually acquire the premium status with the in-game currency Silver, and also, you can obtain the premium currency, Gold, by trading with other players without having to spend real money. Apart from the premium status, Albion Online does not sell any in-game advantages to players in exchange for payment. 30 dolares kıyamadım ya. yoksa bakacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 en düşük pack ile giriliyor mu simdi? yoksa 1 2 3 pack diye mi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 100$ pack ile pzt bugün giriosun, 50$ pack ile salı, bizim gibi köylüler 30$ pack ile çarşamba 15:00'de girebilio. ama asıl olay bu pack ile birlikte gelen premium status 30-60-90 gün diye gidio packlerde bunu oyun parasi ile de karşılayabiliosun eğer kasarsan. premiumun avantajı %50 fazla xp ve gold veirodu yanlış hatirlamiosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Yok mu oynamayıp al harvey dene diyecek bi abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 3 gün sonra başlıyoırum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 oyunu almayan varsa referral veriim, burdan alırsan 1k gold verio 500-500 paylaşırız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 HarveyQuinn said: Yok mu oynamayıp al harvey dene diyecek bi abimiz La verdim ya ben sana acctu dene diye naptın sattın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 izliyomda şimdi twitchten falan en fazla 1 ay oyalar sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 1 aydan uzun oynadığımız oyun mu oluyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 3ü başlıyorum bende gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 imamizer said: 1 aydan uzun oynadığımız oyun mu oluyor sanki AHAHAAH LAF MI ÇAKION :( Wolas said: 3ü başlıyorum bende gl hf Reyis ben de 3ünde başlıyom Birlikte oynayalım sneaky healer oynicam. Oyunda yayla kite yaparım adc gibi takılırım diyordum ama olmuyormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 HarveyQuinn said: Yok mu oynamayıp al harvey dene diyecek bi abimiz PM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 hattok said: imamizer said: 1 aydan uzun oynadığımız oyun mu oluyor sanki AHAHAAH LAF MI ÇAKION :( yok yahu bu hep böyle. bu bölümdeki tüm mmolara bak. en çok dikkat çeken hype yaratan beğenilen oyun bile 1 ay civarı oynanmıştır. sonra millet baymıştır bırakmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Abi Çünkü oyunlar artık çok dengesiz bi yerden sonra bıktırıyor. Bir de insanlara ırgat hissi verdiriyor o yüzden. Irgatlığın ilk haftası güzel sonra neyse bunu ciemledim mi bacı üzücem diyorsun Ciemleyemiyon 1 aya da bitiyo gg oluyo : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Ulen günde 12 saat oynamazsan,oyunun ömrü uzuyor otomatikman :) Gel Wolasım gel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 bu oyundaki ırgatlık çok fazla ama ya :( archer olayım savaşlara katılayım, yaratıklardan topladığım paralarla set alırım filan diyordum. ama tier 1-2 eşya bulmak mümkün değil. illa odun taş toplayıp kendin yapmak zorundasın. oyun seni illaki bi resource toplamak zorunda bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mina said: Ulen günde 12 saat oynamazsan,oyunun ömrü uzuyor otomatikman :) Gel Wolasım gel :P SALDIRI altındayım :D ashjdjha :D başladın mı abi albion'a ? Yarın ben de gireyim diyorum bi : D Şuan gazdayım ama emin değilim ne yapsam. Tek başına healer oynanmaz. Kite yapılmıyor deniyor çoğu yerde Lol dotadaki gibi archery ile çok pis ikilemdeyim xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 baya derleyip toparlamışlar skill olaylarını şimdi de herşey çok güzel görünüyor 1 saattir ne kassam diye bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 aga girdim kite yaparım diye Arcanist oldum çıktım yine sdfjhshj XD stafflar falan skiller özellikler çok güzel değişmiş. Eskiden çok bayıktı şimdi süper olmuş lan! T4 (Hangi staffı secsem bilemedim) ARKANİST AKIYORUM allahıma. 1hand arka staff + shield yapcam sanırım karar veremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 bu tablet oyununun niye millet hypeını yapıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 bi de para falan vermiş millet, isanlar çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 https://forum.albiononline.com/index.php/Thread/21785-Surface-Pro-Albion-Gameplay/?pageNo=2&s=8afba2db33d7c28574961882ff6cd7382197f2a4 touch screen konusunu merak edenlere fix gelmiş olması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Çünkü oyunun tablet oyunuyla alakası yok :D Tablette oynarsan Sarı zonea bile çıkamazsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar