Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlamayı düşünen varsa elimde veteran hesap var.5.2 dual dagger ve 4.2 mace karakterler, 3.karakter yeri duruyor yeni karakterle denemek isteyen yazabilir,hesabı almayı düşünürse de uygun fiyata bırakabilirim.
Mesaj tarihi:
Ben niye buna ısınamadım :(

gw2 expansion mı alsam
bunu mu alsam
yada başka bişey mi baksam.. kararsız kalıyorum. (pc de 1 den fazla mmo olunca da beni çoook bozuyor)

şöyle ellerimin titrediği bir mmo yu oynamayı izledim (uo, eve)
Mesaj tarihi:
fabu

oyun daoc'u andırıyor zaten Heavy armorda Root var Macede ise Alan silence var Tam mez kafası işte : D onun dışında bard gbi özellikleri olan bi karakter yok malesef : D
Mesaj tarihi:
sanırım starter pack'i almak yeterli olacak oyun release olduğunda o da 9.99 sanırım

Eğer dedikleri gibi f2p mekaniklerine zaman harcamak yerine oyunun core mekaniklerini düzeltmeye/ilerletmeye zaman harcayacaklarsa oyunun hayrına olur.
Mesaj tarihi:
cuma'dan beri ilk denk geldiğim pvp. devil's pact'ten arkadaş ile birlikte red zoneda kasioduk.
heyecandan adam kaçarken guild ekranını açıorum bide, lol

http://plays.tv/video/568653c75654b43fc1
Mesaj tarihi:
8 ay oynayıp emek verıcem sonra sılıcekler oylemı valla pcyı kırarım:D releasede wıpe yerıne yenı server olmalı bence 8 aylık bır serverı wıpelamak nedır abı:D
Mesaj tarihi:
bingildak said:

beta/alpha her zaman wipelanır.

senin dediği gibi olsa oyuncu kitlesini bölmek zorunda kalırlar.

evet beta alfa herzaman wipelanırda 8 ay closed beta olmaz madem boyle bı sacmalık yapıyorlar 8 aylık emek ne olucak?
Mesaj tarihi:
oyunu denemen için davet ediyorlar ki bugları tespit edebilsinler, geliştirme sürecine oyuncu dahil olabilsin. betanın amacı emek metre doldurmak değil yani. kafana silah dayayıp, farm yaptırmıyorlar. istersen silineceğini bilerek kasarsın, istemiyorsan kasmazsın release beklersin.

hemen her mmo'nun betası/alphası 8 aydan uzun sürüyor.
  • Yeni Oluştur...