Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online #2

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

selam benim nick Touka oyunda davet ya da whisper atarsın. Journeyman cloth staff üretebiliyorum. Dün çok güzeldi Healer oldum dungeon'a girdik anlamadığım clothlar çok pis tek yiyor npclerden. 2 defa bosslarda öldüm her bosta 1 kere öldüm haliyle itemlarım gitti 30k yaa yakın silver yaptım falan. Oyunun pve si baya keyifli duruyor. PVE ye döndüm biraz. Birde Mesela tier 4 malzemeler tier 3 isteyecek mi? tier 3 tier 2 istiyordu eğer böyleyse oyun cidden grind festo uğraşılmaz. Satın almak daha makul duruyor
Sosyal ağlarda paylaş

Abi başlangıç için Ne olacağınızı iyi seçin. Ben mesela Paladin kafası bişey denedim olmadı :D Platemail hiçbir +sı yok healer sınıfına kilot giyiyom mecbur. Bu arada oyunu bencilce oynayın cünkü oynayanların %50'si salak. Agro bendeyken kimsenin umrunda olmayıp yaklaşık bi 10 15 defa ölmüşümdür. Kısacası newbie dönemlerinde beyinsiz çok. Rage atıp zikerim sizi de grubunuzu da diye cıktım oyundan suanda. Atın fiyatları baya düşmüş. AHda baltazarın biri 5000den ox ve horse satıyor :D Dün ben ox 10000 e almıştım. Ben healer kasıyorum ama şuan için çok işkence hiçbir şekilde kasamıyorum yüksek levellı adamların yanında takılmaya calısıyorum cünkü o adamlar bilinçli bana damage geldiği gibi vurana yöneliyor falan. Sakın bu levelda arkadaşlarınız harici dungeon falan girmeyin enayilik bol bol ölürsünüz benim gibi. Ve crafting tam bir IRGATLIK böyle hayatımda bu kadar ırgat hissetmedim kendimi.
Sosyal ağlarda paylaş

instanced dungeon yok oyunda. hangi zone'da olduğuna göre değişiyor pvp özellikleri.

ya şimdi şöyle bişey var oyunda t3 seviyesine 1 günde geliyorsunuz. zaten devamı için oyunda ilerleyeiblmek için illa ki pvp yerlerine gitmeniz gerekiyor. ha casual adam pvp limited yerde 20 mob keser pvp'de gelip biri kestiğinde anca durability kaybeder. siz full pvp zone'da 3 mob keserek aynı silver/fame'i toplarsınız ama öldüğünüzde ultima gibi herşeyiniz gider. ben t5 olmak üzereyim pvp yapılmayan zoneları geçtim limited pvp zone'lar bile zaman kaybından başka bişey değil benim için bu noktadan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...