Laraken Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 abi adam yanlış diyip bırakmış. bir şeye şunlar şunlar yüzünden yanlış demedikten sonra, sadece yanlış demenin hiç bir anlamı yok. ha mortis haklı fgddfg. ama unutma hacıt tree of life oynarken hadi bi macera patlatak diyip, anca 3 metre uzaklaşabilmiştik köyden dfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 mighty ile fikirsel hiçbir tartışmaya girmeyin zaten. save time, save energy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bingildak, eso imperial edition 60% yemis ps4 te. Alsak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 abi neyse f2p olacakmış zaten, ben bekleyeyim en iyisi. gerek yok loyalist parası vermeye. o hatayı shroud of the avatarda yaptım elime yapıştı oyun, daha önce hiç herhangi bir oyuna verdiğim para adına bu kadar utanmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Bende var abi, 2 hafta fln güzel gitti ama ondan sonra komün olayına giremeyince koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Ahah burda f2p oyuna $150 verenler var onlar napsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 abi adamlar bana founder pack al diye mail atıyorlar bende beta key attılar sandım kjhgdsgad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 nick Touka beyler Ben de geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Hoş geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 abi 3. tier malzemeleri elde edemiyorum cok az :( napmam lazım ? nereye gideyim. Bir de cntam artık taşımıyor yetmiyor taşıdıklarım cok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 bankaya koy. Malzeme bir üst bölgelerde çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Oski said: Ahah burda f2p oyuna $150 verenler var onlar napsin buyrun ne vardı? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Selamlar, bugün ben de başladım sonunda. IGN: Xeuth. Bir elimden tutuverin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 selam benim nick Touka oyunda davet ya da whisper atarsın. Journeyman cloth staff üretebiliyorum. Dün çok güzeldi Healer oldum dungeon'a girdik anlamadığım clothlar çok pis tek yiyor npclerden. 2 defa bosslarda öldüm her bosta 1 kere öldüm haliyle itemlarım gitti 30k yaa yakın silver yaptım falan. Oyunun pve si baya keyifli duruyor. PVE ye döndüm biraz. Birde Mesela tier 4 malzemeler tier 3 isteyecek mi? tier 3 tier 2 istiyordu eğer böyleyse oyun cidden grind festo uğraşılmaz. Satın almak daha makul duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 varsa oyle elden tutan bir hayır kurumu elimizden tutacak ben de alayım bu aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Atınız benden nick : akirafes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 iyi aldım bakalım oyunu, burada yazılı bıraktırıyorum ki bitmek bilmeyen isteklerime ses edemeyesiniz : ) saka bir yana oyundaki newbeelik bolumunu hızlı atlatsam yeter at mat lazım degil. player olunce degil de at olunce hungur hungur aglarım uo dan beri : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 kaç para vericez şimdi buna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Pati guildimiz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Anlamadığım oyunda nerdeyse %30 bir Türk nüfusu var. NAsıl bu kadar çok kişiyiz çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mosquito said: kaç para vericez şimdi buna ? onceki yazılarda 30 dolares olanın da 100 dolarlık olana yetismesinin yarım saat surdugu yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Abi başlangıç için Ne olacağınızı iyi seçin. Ben mesela Paladin kafası bişey denedim olmadı :D Platemail hiçbir +sı yok healer sınıfına kilot giyiyom mecbur. Bu arada oyunu bencilce oynayın cünkü oynayanların %50'si salak. Agro bendeyken kimsenin umrunda olmayıp yaklaşık bi 10 15 defa ölmüşümdür. Kısacası newbie dönemlerinde beyinsiz çok. Rage atıp zikerim sizi de grubunuzu da diye cıktım oyundan suanda. Atın fiyatları baya düşmüş. AHda baltazarın biri 5000den ox ve horse satıyor :D Dün ben ox 10000 e almıştım. Ben healer kasıyorum ama şuan için çok işkence hiçbir şekilde kasamıyorum yüksek levellı adamların yanında takılmaya calısıyorum cünkü o adamlar bilinçli bana damage geldiği gibi vurana yöneliyor falan. Sakın bu levelda arkadaşlarınız harici dungeon falan girmeyin enayilik bol bol ölürsünüz benim gibi. Ve crafting tam bir IRGATLIK böyle hayatımda bu kadar ırgat hissetmedim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Dungeonlar instanced mi? Pvp ye acik mi bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 instanced dungeon yok oyunda. hangi zone'da olduğuna göre değişiyor pvp özellikleri. ya şimdi şöyle bişey var oyunda t3 seviyesine 1 günde geliyorsunuz. zaten devamı için oyunda ilerleyeiblmek için illa ki pvp yerlerine gitmeniz gerekiyor. ha casual adam pvp limited yerde 20 mob keser pvp'de gelip biri kestiğinde anca durability kaybeder. siz full pvp zone'da 3 mob keserek aynı silver/fame'i toplarsınız ama öldüğünüzde ultima gibi herşeyiniz gider. ben t5 olmak üzereyim pvp yapılmayan zoneları geçtim limited pvp zone'lar bile zaman kaybından başka bişey değil benim için bu noktadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mortis hem atıp tutuyorsun hem de oynamıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar