Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 ya pvp zoneları var die biliyorum? öleydi en son biz oynadığımızda, ilk tier zoneları hep safe zonedu, belli tier üstü zonelar artık pvp free oluyordu gelen geçen sana dalabiliyordu? değiştirdiler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 zone muhabbeti rahatsız edici. ne bilim gz'de unicorn sergileyen adamı kalvaslamanın keyfi bambaşkaydı. ya da bankaya gate açıp duvar firewall döşeyip lamerlik yapmak iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Oski said: ya bosa gidicekse ayni parayla PoE alayim o zaman kanki alt tarafı 30 dolar Beğenmezsen ben satın alırım senin çarı 10 liraya asd :D (çakal mod) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Genelde +4 üstü zoneların hepsi pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 insanlar kore mmo'larına laf eder grindfest diye, sırf batılı bir dev "HARDCORE MMO YAPIYORUZ" dediği için falan bu tip şeylere ses çıkarmıyorlar. yaklaşık 3-4 saattir oynuyorum ve sinirim bozuldu. basın keyi gelmeseydi şu an verdiğim paraya falan ağlıyor olurdum sanırım. grindfest bir oyun ve gerçekten de riding simulator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 oyuna sandbox demek istemiyorum da, sandbox soslu olup da grindfest olmayan oyun yok gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 ya sandbox oyun asıl explorationa dayalı, bişeyleri kendinin keşif ettiğin ve böle herkesin aynı yolda koşturmadığı bir oyun olması gerekiyor. yani destiny board diye bir şey koyuoyursun. Neyi ne kadar, ne ile yaparsan ne olacağı herşey yazıyor orada. E insanoğlu da oturuyor ona kasıyor. Oyuna giriyorsun. yüzlerce insan ağaç kesip , taş toplayıp oradan artık neye kasiosa onu kasio.Herkesin kafaınsda var. Birisi tier 4 cross bow a koşuyor, diğeri staffa v. hani oyuna girdim, ulan bi etrafda gezeyim bişeyleri kendim keşfedeyim aha şuradan ağaç tpoladım bi ok yaptım. Şimdi ormanda gördüğüm bir kaç hayvanı keseyim sonra kaybolayıp alakasız bir ylere gideyim vs şeklinde takılırken gelişip ilerlemiyorsun. Yani doğal bir akış yok. Direkt seni bir yola ve grinda itiyor oyun böyle olunca da sandbox demesinler bana. Hele bir de tüm crafting ve item sistemini tier bazlı yaptıktan sonra. Ama sandbox oyun olacak diye de Tree of life gibi de über ırgatlık yapmamaları lazım. Yani bunun dengesi çok önemli kimse onu UO gibi beceremedi işte. Yani oyun sonuçta RPG olması gerekiyor. Bir karakter gelişimi, bir macera hissiyatı bişeyler olması gerekiyor. Öle bomboş dünya, gelin tüm reosurceları toplayın şehirler kurun da değil. Fakat bu da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 vay be ulan şaka maka 18 senedir uo'nun tadını veren bir şey icat edilemedi. tamam şirket gözünden 2000 öncesi uo'nun profitable hiçbir yönü yok eyvallah da bu her b.kun remakeini yapan geniş geniş open source yazılım communitylerinden bi tane klasik uo mmo'su çıkmadı mı beleşe :( valla üzülüyom arkadaş felluca rulesetli mmo arıyorum, uo'daki dengelere sahip olsun istiyorum ama istisnasız her oyunda bir bokluk çıkıyor. beleşe dedim de, kar amacı gütmeme anlamında dedim onu. anca open source takıntılı komünitelerden çıkar çıksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 mortis negzel yazmış mmolar genelde adamı alıp götürmek yerine ırgatlık yapmaya zorluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bu arada oyunu bekleyen community açısından da bir tehlike var. zaten f2p olacak ve tabletlere gelecek orası ayrı da, yapımcıdan para alan türk streamerlar baya hypelıyor twitchte. yakında webcam'e kafa atan streamerlar da gelir. güzel bir ortam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Oyun aşırı vakit yiyor. Ona göre alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 emdiğim süt burnumdan geldi kendime t2 base yapabildim sayılır. lakin guild claim için 300k silver istiyor. claim yapamazsam ve başkası yaparsa benim base claim edene geçer dimi? yusuf yusufum şuan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 kredi kartı çekip claim yapabiliyor musun peki 300k için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mortis said: ya sandbox oyun asıl explorationa dayalı, bişeyleri kendinin keşif ettiğin ve böle herkesin aynı yolda koşturmadığı bir oyun olması gerekiyor. yani destiny board diye bir şey koyuoyursun. Neyi ne kadar, ne ile yaparsan ne olacağı herşey yazıyor orada. E insanoğlu da oturuyor ona kasıyor. Oyuna giriyorsun. yüzlerce insan ağaç kesip , taş toplayıp oradan artık neye kasiosa onu kasio.Herkesin kafaınsda var. Birisi tier 4 cross bow a koşuyor, diğeri staffa v. hani oyuna girdim, ulan bi etrafda gezeyim bişeyleri kendim keşfedeyim aha şuradan ağaç tpoladım bi ok yaptım. Şimdi ormanda gördüğüm bir kaç hayvanı keseyim sonra kaybolayıp alakasız bir ylere gideyim vs şeklinde takılırken gelişip ilerlemiyorsun. Yani doğal bir akış yok. Direkt seni bir yola ve grinda itiyor oyun böyle olunca da sandbox demesinler bana. Hele bir de tüm crafting ve item sistemini tier bazlı yaptıktan sonra. Ama sandbox oyun olacak diye de Tree of life gibi de über ırgatlık yapmamaları lazım. Yani bunun dengesi çok önemli kimse onu UO gibi beceremedi işte. Yani oyun sonuçta RPG olması gerekiyor. Bir karakter gelişimi, bir macera hissiyatı bişeyler olması gerekiyor. Öle bomboş dünya, gelin tüm reosurceları toplayın şehirler kurun da değil. Fakat bu da değil. üzgünüm ama yazdıklarının tamamı yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Tree of life gibi de über ırgatlık diyorsan bir de gel buna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bingildak said: kredi kartı çekip claim yapabiliyor musun peki 300k için? onu yapabilirim de, para verdiğim oyuna bir daha ne diye para vereyim dedim, f2p oyunlara veriyorum bazen para ama bu oyuna vermişim zaten ama kararsızım yani, birde bu para bir seferlik mi, inş öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 yok ben öyle bir imkan sunuyor mu diye merak ettim. kartı çekip öyle bir engeli aşabiliyor musun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Şimdi başlamak istemiyorum beta dan sonra oyun wipe yiyeceği için. Ne zaman çıkacak betadan tarih belli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mighty_THoR said: Mortis said: ya sandbox oyun asıl explorationa dayalı, bişeyleri kendinin keşif ettiğin ve böle herkesin aynı yolda koşturmadığı bir oyun olması gerekiyor. yani destiny board diye bir şey koyuoyursun. Neyi ne kadar, ne ile yaparsan ne olacağı herşey yazıyor orada. E insanoğlu da oturuyor ona kasıyor. Oyuna giriyorsun. yüzlerce insan ağaç kesip , taş toplayıp oradan artık neye kasiosa onu kasio.Herkesin kafaınsda var. Birisi tier 4 cross bow a koşuyor, diğeri staffa v. hani oyuna girdim, ulan bi etrafda gezeyim bişeyleri kendim keşfedeyim aha şuradan ağaç tpoladım bi ok yaptım. Şimdi ormanda gördüğüm bir kaç hayvanı keseyim sonra kaybolayıp alakasız bir ylere gideyim vs şeklinde takılırken gelişip ilerlemiyorsun. Yani doğal bir akış yok. Direkt seni bir yola ve grinda itiyor oyun böyle olunca da sandbox demesinler bana. Hele bir de tüm crafting ve item sistemini tier bazlı yaptıktan sonra. Ama sandbox oyun olacak diye de Tree of life gibi de über ırgatlık yapmamaları lazım. Yani bunun dengesi çok önemli kimse onu UO gibi beceremedi işte. Yani oyun sonuçta RPG olması gerekiyor. Bir karakter gelişimi, bir macera hissiyatı bişeyler olması gerekiyor. Öle bomboş dünya, gelin tüm reosurceları toplayın şehirler kurun da değil. Fakat bu da değil. üzgünüm ama yazdıklarının tamamı yanlış. tamamı doğru abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 lifeleech said: Şimdi başlamak istemiyorum beta dan sonra oyun wipe yiyeceği için. Ne zaman çıkacak betadan tarih belli mi ? min 3 ay sürecekmiş beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bingildak said: yok ben öyle bir imkan sunuyor mu diye merak ettim. kartı çekip öyle bir engeli aşabiliyor musun gibi. tabi şuan 500k silver 16 dolar filan ama oyun içi değil, çinli goldsellerdan öyle bir imkan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 akirafes said: Tree of life gibi de über ırgatlık diyorsan bir de gel buna bak. :D abi treeoflifeda da ne ırgattık ya :D sabah akşam maden kaz yok git tüy bul milletin bineiğini çal dnaDMFÇMASNDF efsaneydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 uptade gelse. Girsek yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Black Friday indirimi yapsalarmış keşke :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mortis le Might Thor kapissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar