Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 eve sağolsun bıngıldak bana da key vermişti, özel msj at sor istiyosan bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Key varsa alabilir miyim ben de? uzun süredir denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 arkadaşlar adamlar pack satıyor artık. bedava dönemi kapandı yani :) drea reise gelmişti keyler ama bu noktadan sonra geleceğini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 bingildak, bağa key vir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RagnarLothbrok Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 key vermek ısteyen ulaşssın burdayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 bingildak saol abi, sayende yine bir oyun oynayabilme şansımız oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Bıngıldak beni unutma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 key için sağolda oynamayacağım bunu. Neyse kardeşime yollayayım. Bir de niye en ucuz pack bu keyler? olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 cmrownz said: bu eventten sonra alpha yok abi, closed beta olacak artık ayın 29'unda wipe gelecek. peki cb ne zaman? belli mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 eyvallah bıngıldak key için (tu) de oynayamıcam sanırım bu aralar satarım belki keyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RagnarLothbrok Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ne zman free olucak bılen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 pontipati said: eyvallah bıngıldak key için (tu) de oynayamıcam sanırım bu aralar satarım belki keyi.. Bıgıldak bir bana vermedi . Sen kaç para istiyorsun key için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 10 lira yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 https://albiononline.com/en/news/summer-alpha-videos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 bok gibi olmuş pvp, izlerken sıkıldım. ttk çok yükselmiş. eskiden de çok düşüktü ama böyle de saçma yüksek olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 ttk'dan kastın time to kill ise ilk video'da yüksek olmasının sebebi tamamen iki tarafında meta ve güçlü diye staff'lardan kullanıyo olması ve buna karşı herkes staff kullanıyo diye herkesin cloth armor giyiyo olması. cloth armor da hayvan gibi magic res var. 2 taraftada 4-5 tane de healer olunca kimse kimseyi öldüremiyor doğal olarak. claymore kullanan yok mesela claymore da charge artı hayvan gibi single target damage var. 2-3 tane claymore'lu adam olsa o cloth armorlu healer'lara charge'layıp kağıt gibi keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 ilk videoya baktım aynen. ttk fazla yüksek. ne kadar meta olursa olsun, 10 kişi focus çektiğinde ölmesi gerek birkaç saniye sonra. healing red. etkili ability yok mu oyunda şu an? gelen healing i düşüren? diminishlerde de sıkıntı var gibi. bazı şeylerin etkisi 1000. kere de bile çok uzun sürüyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 abi var gelen healı düşüren hayvan gibi stunlayan resist düşüren zibilyon çeşit silah&spell var. oyunda toplamda 54 çeşit silah var acaip fazla çeşitlilik var ve düzgün kombinasyonlar bulması zaman alıyor haliyle. o yüzden herkes bildiği güçlü olduğunu düşündüğü buildlere yöneliyor. en meta silah staff'lar genelde pvp'de. fire-frost-energy, bu silahların nuke'u baya iyi olduğundan herkes bunu kullanıyor. e herkes staff'la nuke yapmaya kasınca cloth armor&book çekiyorsun 75% magic damage reduction oluyor. öyle olunca nukelayamıyorsun dps olarak da öyle çok efsane değil stafflar, healerların işi rahat oluyor o yüzden. arada gelse claymore'lu hayvan gibi single target dps yapacak adam telef eder çünkü 75% magic damage reduction olunca physical reduction 20% gibi komik rakamlara düşüyor. alpha daha oyun biraz otursun insanlar biraz çözsün. devler baya yakından takip ediyor feedbackleri o yüzden umutluyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 rakam değiştirmekten ibaret zaten bunlar. denge hususu. şu haliyle ama izlemesi bile sıkıcı. 15v15 pvp yaparken, 10 kişiden focus yiyen adam ölmeli asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Oyun sanki normaldan biraz yawaş degilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 oyunun hızı normali zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 kendi halimizde blacksmith olabiliyor muyuz, hayvan tameleyip pazarda satabiliyor muyuz, kendi spelllerimizi craft edip kendi mageimizde kullanabiliyor muyuz başka kimsenin bilmediği spellleri, bir şehirden bir şehire eşya taşırken yolda kimse saldırmasın diye adam tutup bizimle birlikte seyahat etmelerinin gereği var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 evet, evet, hayır, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 cevaplar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 baya iyiymiş o zaman ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar