totemic Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 şimdi sevgili patidaşlar, yılların cola içicisiyim. günde ortalama 750ml civarı içerdim. göbek dışında mide ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. ancak bırakmaya karar verdim ve 2.5 haftadır içmiyorum. özellikle öğle ve akşam öğünlerinde yemeğin yanında içecek olmadan yiyemiyorum. kolayı bıraktıktan sonra ne içmek gerekir? yemekle su içemiyorum. keşke yalancı sigara gibi yalancı kola da olsa. (zero falan hak getire.) ice tea, gazoz ve meyve sularının koladan bir farkı yok sanırım katkı maddesi olarak. bu arada sağlık bölümü yokmuş ya patinini yeni farkettim. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ayran ya da şalgam favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 10 senedir filan içmiyorum arada bir kaçamka yapıp fanta içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Şalgam çok güzelde aynı gün çok içince karın ağrısı ishal falan yapabiliyor. Kolayıda eskisi kadar sevmiyorum aşırı tatlı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ikiside her yemekle gitmiyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 soda ve ayran dışında tüm içecekler yalan sağlık açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 yoğurt ye yemeğin üzerine de kahve iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 her öğünde mutlaka içerdim kolayı. 1 yıldır ağzıma koymuyorum. şalgam harika abi. herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 soda. ama 750ml biraz fazla ne içersen iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Ayran gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bende 2 hafta oldu zero içmiyorum bu sefer kesin bırakıcam, soda yığdım eve birde uzanabiliceğin heryerde su bulundur ben çok faydasını görüorum sanki kola bağımlısı değilim sıvı bağımlısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 2013 eylül den bugune kolay içmiyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 4 sene falan oldu benim de heralde. Hatırlamıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 işin garibi o kadar kolanın ustune her gun sabah ve aksam yemeklerden sonra birer tane de soda içiyorum. soda konusunda sıkıntı yok. benim amacım -eğer becerebilirsem- gazlı içecekleri tamamen hayatımdan çıkarmak. birden yapamam diye alternatif bir şeylerle yavaş yavaş azaltmak istiyorum.. şalgam ve yoğurt/ayranı tekrar deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 kolayı bıraktıysan zoru seçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Bırakılması gerekenler listesinde 2. sırada olan maddeden kurtulmuşsun helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ben yemek sırasında bişey içmiyorum illa bişey içeceksem bi yudum su içiyorum en doğrusunu ben yapıyorum siz de benim gibi yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Yıldırımokur gibi yapıyorum demiyor da, benim gibi yapın diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Sade soda since 2010. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Iyi yapmissin. Ben de birakali 5 sene olmus hey gidi. Maden suyu iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 taze sikilmis meyve suyu. fakirler icin bir opsiyon degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 SAĞLAM İRADE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Tuor_annare said: kolayı bıraktıysan zoru seçebilirsin Şunu demeye gelmiştim. Ayrıca günde 2 litre + evde olduğum günlerde 4-5 litre olarak yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. 23 yaşında karaciğer yağlanması, ülser, kanser, veba ,kalp krizi ,atom bombası ve benzeri bi ton hastalık çıktı kola sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 günde 2 litre suyu bile zor içiyorum, 2 litre kolayı nası içiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 beypazarı maden suyu gerisi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar