Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kolayı bıraktım.

totemic

Öne çıkan mesajlar

şimdi sevgili patidaşlar, yılların cola içicisiyim. günde ortalama 750ml civarı içerdim. göbek dışında mide ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. ancak bırakmaya karar verdim ve 2.5 haftadır içmiyorum. özellikle öğle ve akşam öğünlerinde yemeğin yanında içecek olmadan yiyemiyorum. kolayı bıraktıktan sonra ne içmek gerekir? yemekle su içemiyorum. keşke yalancı sigara gibi yalancı kola da olsa. (zero falan hak getire.) ice tea, gazoz ve meyve sularının koladan bir farkı yok sanırım katkı maddesi olarak.

bu arada sağlık bölümü yokmuş ya patinini yeni farkettim. asdf
Sosyal ağlarda paylaş

işin garibi o kadar kolanın ustune her gun sabah ve aksam yemeklerden sonra birer tane de soda içiyorum. soda konusunda sıkıntı yok. benim amacım -eğer becerebilirsem- gazlı içecekleri tamamen hayatımdan çıkarmak. birden yapamam diye alternatif bir şeylerle yavaş yavaş azaltmak istiyorum.. şalgam ve yoğurt/ayranı tekrar deneyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Tuor_annare said:

kolayı bıraktıysan zoru seçebilirsin

Şunu demeye gelmiştim.

Ayrıca günde 2 litre + evde olduğum günlerde 4-5 litre olarak yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

23 yaşında karaciğer yağlanması, ülser, kanser, veba ,kalp krizi ,atom bombası ve benzeri bi ton hastalık çıktı kola sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...