moonfall Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 WELCOME TO THE ELDER SCROLLS ONLINE FREE PLAY WEEK Play The Elder Scrolls Online free on Xbox One, PlayStation®4, or PC/Mac for a limited time only! The Free Play Week will occur from April 11, 2017 at 10am EDT on Xbox One, PlayStation®4, and Steam (PC/Mac) until April 18, 2017, at 10am EDT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Ulan zaten download etmek 1 hafta sürüyor bari ay yapsalarmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 hiylır olmayacağım, heyal attıramayacaksınız bu sefer, no, no, nooooo! allahım nolur healer kasmiyim, olmasın öyle bişey çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 healera gerek yok ya healer oynamak asiri zevkli oldugu icin herkes healer zaten bu oyunda dps bayik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ya kaç yüz sayfa gerideydi hatırlamıyorum, mutlaka kullanın denilen addonlar vardı, onları söyleyebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ad3m said: 10k goldum yok o yüzden mount alamıyorum derdim heralde sdf Ama cidden almam ben o çirkin şeyi. Setim kötü görünüyor diye gittim outfit aldım lan storedan o kadar önem veririm temizliğe, hijyene ve görünüme koçum. 10k goldum yok diyen adam oyuna başladığı gün "2k virsene 8k'm var at alcam" diyip, 2k'yı benden alıp sonra "aa gold edition at veriyomuş zaten neyse 2k'da dursun" diyen biri zahah ne ölücü çıktın lan, ver sattığım bilgisayarı geri aente said: ya kaç yüz sayfa gerideydi hatırlamıyorum, mutlaka kullanın denilen addonlar vardı, onları söyleyebilecek var mı? Advanced Filters - Inventory'deki kategorilere sub-categoryler getiriyor (apparel'in altına light-medium-heavy-jewelery geliyor mesela) Master Merchant - üye olduğun guildlerden itemların satış fiyat verilerini çekiyor. düşürdüğün mor itemların AH'lerde kaça gittiğini görebiliyorsun. Skyshards - skyshard yerlerini mapte gösteriyor BankManagerRevived - belirlediğin item kategorilerini otomatik bankaya pushluyor. Dustman - Belirlediğin item kategorilerini otomatik junk işaretliyor, merchant açtığında anında satıyor. (bank manager ile bu inventory management için olmazsa olmaz bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Xenocide said: ad3m said: 10k goldum yok o yüzden mount alamıyorum derdim heralde sdf Ama cidden almam ben o çirkin şeyi. Setim kötü görünüyor diye gittim outfit aldım lan storedan o kadar önem veririm temizliğe, hijyene ve görünüme koçum. 10k goldum yok diyen adam oyuna başladığı gün "2k virsene 8k'm var at alcam" diyip, 2k'yı benden alıp sonra "aa gold edition at veriyomuş zaten neyse 2k'da dursun" diyen biri zahah ne ölücü çıktın lan, ver sattığım bilgisayarı geri Ulan nasıl bir sallamasyondur bu ya ahaha oyunun süper inventory uisinden dolayı bank slotu almaya kasıyordum (yok sanıyorum) 1k istiyordu onuda sen verdin NALET OLSUN hem oyunda söyledin hem foruma taşıdın PİSLİK. Girince 3k vereyimde sus ya sünepe dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 sıs pis ölücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 ayy harçlık yapmış kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 GÜLTÜN OFİSIRI OLARAK SİZİ KINIYORUM YA :(((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 DPS olarak bile dungeon finderda sira 5dk da geliyor bugun. Paskalya diye online sayisi fazla sanirim. Dungeon spamlamak icin bu haftasonu oldukca iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godmorgon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Oyunu alalı 4 gün oldu. 31. gb'de kota bitti. Vanilla'nın downloadının tamamlanmasına daha 1 gün var. Üstüne birde dlc'leri çekecek, belki 85 gb'lık downloadı tamamladıktan sonra sıkıntı çıkarıp dosyaları sıfırdan tekrar çekmeye çalışacak. Darlanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Launcher'da şöyle bir olay var. Rakamları görüp darlanmayın diye belirteyim. Oyunu komple indirip sonra kurulum yapmıyor. Download sırasında teker teker kurulum yaparak ilerliyor. Bu yüzden hem uzun sürüyor hem de gördüğünüz rakamlar kafa karışıklığı yaratıyor. Baştan indiriyor felan sanıyorsunuz. Ayrıca kurulum sırasında 80GB boş yer istiyor. HDD de yeterli boş alan olduğundan emin olun. Boş yer yok diyerek duruyor. Kısaca Launcher herhangi bir uyarı yada hata verene kadar ellemeyin kendi halinde takılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 gülte alsanıza beni fevax nik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 beni de aşırı derecede guilde alın, id dillusia, karakter ismi aente artık hangisi ile alınıyorsa. çok aşırı meraklı gibiyim çantam full dolu kıyamıyorum atmaya falan, hayatım çok zor şu an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Oyunun en zor phaseindesin dostum. Merak etme 1 haftaya atlatirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Beyler baya baya mmorpg arayışındayim alinir mi sizce steam indiriminden? Bide ekstra kac lira daha vercez dlc icin falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Bu senin beklentilerine göre değişkenlik gösterecek bir soru bana göre al indirimdeyken en kötü sıkıldığın zamanlar girer oynarsın extra ödemesi olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Gold alsan yeter. Extra ücreti Morrowindde ödeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 goldla normalin ne farkı var? normal alıp başlasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 benim böyle bi oyundan bugün haberim oldu lel. wow kadar sarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 bende bugün baktım falan indirimde varmış steamde 85 tlye alabilirim, ama goldun çok farkı yoksa sitesinde normali 10 dolar mı euro mu ne biri aydınlatsın bizde gelelim aranıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 oyunu severseniz gold almadığınıza çok üzülürsünüz çünkü içindeki dlcleri ayrı almak çok daha pahalı. dlc dungeonlarına giremeyip öyle para bayılanlar oldu fazladan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 peki bir şey sorayım, videoları izliyorumda sorcererların hepsi 5 skill kullanıyor izlediğim videolarda, çeşitlilik bu kadar mı? birde pelerin var mı oyunda çok önemli bu fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 pelerin yok. çeşit var da skill bar herkesde 5 skill. 2 ayrı silaha beşer skill combatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar