sadman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 ayrıca addonlar için şunu kullanın uğraşmazsınız tek tek http://minion.mmoui.com dlcler yeni quest, zone, dungeon ve gear ekliyor evet. Gearı marketten temin edebilirsiniz tabi ama kendiniz farmlamak istiyosanız zone'a erişiminizin olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 bir de bu enchantmentlari silaha armora falan nasil ekliyoruz abi yani bir suru rune var bunlari birlestirip fantazi yapiyoruz ok, ama kaliyo oyle? lvl 10 oldum bu arada, hani sonraki lvllarda mi ekleniyo acaba, ya da ben mmo dunyalarina cok mu uzak kalmisim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Silaha sag tiklayip enchant yapiyorsun sanirim da ustunde zaten hazir varsa overwrite ediyor o yuzden dusuk levellarda bir anlami yok direk deconstruct et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Geara sağ tıklayıp enchant seçiyosun. Ama o glyplerin levelı türleri var weapon, armor ve jewellery diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Buildde 5 spell kisitlamasi efsane olmus. Benim bunu farketmeden 2 ulti ve 6 spell almam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 tek tuşla weapon switch yapabiliyorsun, yeni skill slotu açılıyor switchte. o yüzden teknik olarak aslında 10 skill-2ulti slotun var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 @esh Hero engine kullandılar ( swtordan dolayı çok sevmesem de ) ama FPS olarak benim sistemde ortalama 60FPS civarında dolaşıyorum. Girdiğin mekana göre değişiyor. @reborn One tamriel i satın alabilir ve subsız oynayabilirsin ancak Gold almaz isen, sub yapmaz isen sadece DLC leri oynayamıyorsun. DLC leride daha sonradan istersen tek tek alabilirsin. DLC lerde ise Orsinium - Orcların bölgesi olan wrothgar a girebiliyorsunuz. Bölgenin Main questi güzel ben beğendim. Standart bölgelerden daha aktif ve yapacak daha çok şey var. Mealstrom Solo Arena yada Grup Trial leri yapabilmek için bu DLC şart. Thief guild - Çalma çırpma üzerine questler gelmeye başlıyor. Bütün oyun tarzınızı değiştiriyor. Yeni mekanikler ekleniyor. Guardların sightini görüyor, sandıklara girip saklanabiliyorsunuz, pencerelerden evlere giriyorsunuz, Sneak sneak dolaşıp kimseye görünmemeye çalışıyorsunuz vs vs. Dark Brotherhood - kelle avcılığı üzerine questler gelmeye başlıyor. extra mekanikler ekleniyor. ( instant kill vs ) öldürme esnasında slow motion efektlerle süslemişler baya zevk veriyor. Imperial City - cyrodil in ortasındaki bölgeye girmenizi sağlıyor. PVPVE olayları dönmeye başlıyor. Bir yandan boss fight yaparken bir yandan karşı factionla uğraşıyorsunuz. Dungeonlarda her dungeon Normal Tier 1, Normal Tier 2, Veteran T1, Veteran T2 olmak üzere 4 farklı şekilde girilebiliyor. T1 lerde BOSS lar daha yavan, taktiğe ihtiyaç duymadan öldürüyorsunuz ancak T2 ve üzerine çıktıkta her boss a ekstra özelikle gelerek işi daha da zorlaştırıyorlar. tabi buna göre de loot alıyorsunuz. One tamriel'den önce oyun çok solo idi. Herşeyi kendi başınıza yapabiliyordunuz ancak One tamrielden sonra her bölgedeki minibosslar, public dungeonlar ve bazı maplerde artık rahat rahat solo takılamıyorsunuz ( ör: Craglorn ). Zone chatlerde sürekli gruplar toplandığını görebilirsiniz. One tamriel'de 30 civarı yeni set eklendi. gerek drop gerek craft set ve bonusları için ARMOR SET bakabilir, hangi dungeonlara girmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz. Oyun sizi hybrid karakter yaratmaya zorluyor. Yani bir class a yüklenip sadece o classın abilityleri ile takılmamanızda fayda var. Seçtiğinizi main class ın 3 alt class + weapon abilitylerini + guild abilityleri harmanlayıp size en uygun buildi yaratabilirsiniz tabi bunları üst levellere gelince yaparsınız. Başlarda bunlarla uğraşmanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 serverlara baglanamior diyor sitesinde bir maintenanca fln da gozukmuyor baska bu sorunu yasiyan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 ps da 21 gb patch gelmis ne zaman oynamak istesem patch var sikintili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 jonq said: Hero engine kullandılar Kendi motorunu kullanıyo adamlar. Prorotipi hero engine'de yapıp sonra kendi motorlarını yapınca ona geçtiler. Ha, hero 5/10 falansa bunlarınki 3/10. Cyrodiilin hali belli. Artık one tamriel ile birlikte pve bölgelerinde de performans düşmeye başladı. Ayrıca hybrid build pişmanlıktır(:P) Hakkaten bak, stamina build yapıyosanız stamina gidin full. Biraz manaya healthe falan veriyim demeyin, yoksa "you're gimping yourself" -türkçesi ne lan bunun- Magicka için de aynı şey geçerli. Ama mesela magic skilleri kullanıp sword & shield veya dual wield alabilirsin eline onda sorun olmaz. Weapon ve class passive'leri iyi okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 girebildim oyuna anlik bi sorundu heralde grafikleri guzel yalniz ya herseyi fulledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 ID : xsenko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Beni sardi ya oynarim ben bunu. Yalniz aksam vakti sehir kalabalik olunca 25lere iniyo fps, onun cozumunu bulamadim anti alias , anistropic falan kapatmak lazim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 onun cozumu oyunu bastan yapmalari. senin ayarinla alakali oldugunu sanmiyorum o performansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 50 kisi gorunce blacksmith'de bi kasiliyo , baska yerlerde sikinti yok. Biri demis ki; cpu nun sunucuyla al-gonder yaparken core lari iyi optimize edememesinden olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 yeni patch mi gelmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 evet 2.6.10 geldi. 200 mb gibi bir boyutu var ama henuz konsollarınki bitmediğinden detayını vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 evet. 40mb bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 su combat logu chat screene alma imkani var mi koca ekranda ufacik sekilde akio gidio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 su azurah ui add onuyla olabilri sanirim. ama karisabilir yazilar birbirleriyle segmentleri ust uste getirdigin zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 senko şu addon yapar sanırım istediğin şeyi. 2. resime bi bak. Health barları, scrolling texti falan kapatırsın sadece combat logu kullanırsın. Chatin bulunduğu yerde ayrı bi pencere olarak duruyor. Chati açtığında kayboluyo, kapadığında geri geliyor falan. En son bug vardı, gittiğinde geri gelmiyodu ama düzeltmişlerdir muhtemelen. Bunun dışında Combat Log Statistics ve Recount var log olarak. Miniondan indir dene hepsini tek tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=4fu54rmSDsc housing geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 open world housing mi instanced mı acaba. instanced housing kadar da saçma ve gereksiz bişey görmedim şu mmorpg dünyasında ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 sadman said: senko şu addon yapar sanırım istediğin şeyi. 2. resime bi bak. Health barları, scrolling texti falan kapatırsın sadece combat logu kullanırsın. Chatin bulunduğu yerde ayrı bi pencere olarak duruyor. Chati açtığında kayboluyo, kapadığında geri geliyor falan. En son bug vardı, gittiğinde geri gelmiyodu ama düzeltmişlerdir muhtemelen. Bunun dışında Combat Log Statistics ve Recount var log olarak. Miniondan indir dene hepsini tek tık. aynen dediğin gibi işime gördü FoundryTacticalCombat. buff debuff güzelce gösteriyor hepsini. housing'te open world değildir ya, bu tarz oyunlara koymuyorlar open world housing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Xenocide said: open world housing mi instanced mı acaba. instanced housing kadar da saçma ve gereksiz bişey görmedim şu mmorpg dünyasında ya. AYNAYA BAK O ZAMAN KARDEŞ OFFFFFOFOF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar