Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Başladım oyuna. Skyrim olm bu oyun hoho. Güzelmiş ama keşke caster açmasaymışım diyorum ara ara çünkü skyrim. Güzel yapmışlar bi çok şeyi, sanırım level scale var çünkü 34113 lvl lı adamlar benle aynı zoneda yaratık kesiyor. akışına bırakıp single player gibi takılıyorum şu anda, 2. charı artık mecbur assasin yapıo guilde katılıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Oyunu yeni alanlara diger dlc ler falan da dahil oluyor galiba hangileri unuttum da. Eskiden alanlara zirnik koklatmiyorlar kac yillik dlc yi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 ya questler baya quest he. Pek sevdim. AH yok sanırım oyunda dimi? yani başkasının craft ettiğini nerden alıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 trader guild npc leri vardı merkezi yerlerde. ah'den çok bir trade guildin pazar npc'si gibi. pahalı bir şeyler almadan önce arayabileceğin bir site de vardı, en ucuza kim nerde kaç tane satıyo gibi. benim de canım çekti uplayıp durdunuz. indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 https://eu.tamrieltradecentre.com/pc/Trade şurdan almak istediğiniz item'ı yazıp aratıp nerde ne kadara hangi guild vendor tarafından satılıyo bakabilirsiniz tabi siz gidene kadar bi başkasının gidip alma ihtimali de var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2021 On 7.02.2021 at 13:23, Suark dedi ki: tamam siz nerelerdesiniz ona göre yapayım bende sonra pişman oluorm high elfleride hiç sevmem şu oyunda. Bir H. Elf kızı sana yaklaşsa gözlerine derin derin baksa öpse seni ve ” Bu dudaklar kâinat kadar gerçektir Bu ıtır senin icadın değil Saçlarımdan uçan bahardır “ dese .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Ipislak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Yapacağınız işe tüküreyim lan tüm skilleri resetlemişler dün bütün akşamı karakterleri tekrar şekillendirmekle geçirdim. Ara ara girip oynayan tiplerdenseniz 2 hafta boyunca her türlü respec bedava ve tüm cp sistemi değişti girin düzenleyin sonra üzülmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 adamlar 1haftadır bas bas bağırdılar. resetlenecek, değişecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 350 cp li karakterim var ama oyunu cok unuttum, baslasam simdi firsat mi, sifirdan mi baslasam daha iyi yeni karakterle bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Yeni karakter ile başlamak e-zi-yet. Hatırlatma baabında: - Mount Training, günde sadece 1 kez. - Crafting Research süreleri - Guild skill lines - PvP skill lines No, thank you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 aynen ya hadi crafting filan diğer karakteri crafting karakteri yaparsın kurtulursun da mount training gerçekten eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 ya ben epey sevdim bu oyunu, kasmak olarak düşünmeyince güzel. Her questin kendi hikayesi var. Tabi single player gibi oynuyorum aslında bi etkileşimim pek yok. O biraz kötü. bide guilde başvurdum, AH diye guildlerden bişi almaya calısıorm ama hiç bişi yok entanverlerinde guild shopların. Herşeyi kendim yapmak zorunda gibiyim o garip. taş arıyorum mesela bütün URN lara bakıyorum, adamantitin başka yapma yolu yokmudur yahu alt tarafı kıyafet yapıcam heh. Biraz yardımcı olmuyor oyun o kötü. ama questler güzel. sadece morrovind biraz sıktı çok karanlık, ne zaman başka yerlere geçebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 En guzel ve ozgun haritalardan biri orasi. Diger cogu yer birbirinin aynisi. Clockwork ve adini unuttugum hirsiz diyari da guzeldi. Scaling vardi diye hatirliyorum gidebiliyorduk her yere. Araya baska mmo lar girdi karistirmiyorsam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 bu oyunun masrafı nedir toplamda? ek paket dlc falan fıstık derken astarı yüzünden pahalıya gelmesin? direk steamden almak akıllıca olurmu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Son çıkan bölgeyi oynamak senin için önemli değilse (yeni başlayanlar için kesinlikle gerekli olmadığını düşünüyorum) Baz oyun fiyatı + aylık 42 TL'lik üyelik yeterli olur oyunun çoğunu görmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 aynen aylık üyelik varsa zaten bütün dlcler filan açık oluyor, ekstradan satın almana gerek kalmıyor. merak edip baktım şimdi, 99 liraymış ana paket. son paketi almayıverirsin, zaten oyunda inanılmaz fazla content var yani. ben bundan önceki iki paketi aldıydım daha oralara gelemedim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 ana paket ara ara indirime giriyor ben indirimden almıstım baya ucuza. da şu single player oynuyorumdan nasıl kurtulucam bılemıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 abi nasıl hoşuna gidiyosa öyle oyna zaten quest falan yaparken solo takılıyorsun yani genelde normal. world bosslarda genelde bi gruplaşılıyor sadece güzel bi guild bulursan onlarla da takılırsın, dungeondır trialdır (raid) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 varmı pati guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 tee 3-4 sene önce kurduğum annen inc. vardı, hala duruyodu da inaktif tabi sdgf ama guild banki biri patlatmadıysa vardır içinde bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Annen inc hala dahilim de inaktif guild tabii On 16.03.2021 at 17:43, Suark dedi ki: sadece morrovind biraz sıktı çok karanlık, ne zaman başka yerlere geçebilirim? istediğin zaman istediğin zone'a geçebilirsin. oyunda level scaling var ve her bölgenin hikayesi kendi içinde gelişiyor. ben Auridon ile başlamıştım, keyif almıştım questlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 şu listede Khajit için gypsy demişler, ama ESO'da Tibet stayla yapmışlar ırkı eski oyunlarda da böyle miydi, tekrar açıp bakmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 oha emeğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar