Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ben oyunu ilk satın aldıktan sonra o yüzden oynamadım 2 sene. daha 2-3 aydır oynamaya başladım tekrardan sfsdf halen çok ağır failliyorum geçen gün öküz gibi iyi oynadığım oyunda bile önümdeki adamı görmedim fena güldü takım bir de son kalmıştım maçta herkes beni izliyordu sdsfds
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 sadasdasd onu paso yaşıyom sona kalınca,merden gidip d2de adamın yanından geçiyom adamı görmüyorum fgdfgfdg herif duvarla birleşmişcesine
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Ya görmeme olayı var. Birde herkes ezber yatıyor bir yere oynuyor. Office'de saksının arkasına yatıyorlar sniper alıp. Assault'ta çatıya çıkıp bütün havalandırmayı tarıyorlar. Harita camper temizlemeye dönüşünce görememe olayı çok problem yaratıyor.
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Liebe said: ben oyunu ilk satın aldıktan sonra o yüzden oynamadım 2 sene. daha 2-3 aydır oynamaya başladım tekrardan sfsdf halen çok ağır failliyorum geçen gün öküz gibi iyi oynadığım oyunda bile önümdeki adamı görmedim fena güldü takım bir de son kalmıştım maçta herkes beni izliyordu sdsfds evet ben şahidim. ard arda önünden geçen 3 kişiyi görmedi.
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 pfff 2 aydır oynuyorum şu oyunu daha ona rağmen kafa kafayayız her oyun, yüksek pingime rağmen. utanmadan gelmiş deno level çekiyo bana :S
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 nick: akean oynamak ezmek falan isteyen varsa
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 friberg in ayni ayarlari ile 86 yaptigi yerde ben 38 falan yapabiliyorm. noktaya cok yakin gidiyor ama :P
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 aynı ayarlar ile ilk deneme 39 yaptım 89 ne ya :( sensivtyim düşük gibi geldi biraz arttırıp deneyeceğim 51 şu an en fazla. ama fena yoruyoı 53 oldu yeter 10 dk da koptu bileğim :D
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ben o ayarda anca 25 yapabiliyorum tam bir noobum 3. günüm cs de ve dandik mouse diyip kendimi avutup geçicem fgfdg
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 http://media.steampowered.com/apps/csgo/blog/images/operationbreakout/blog_breakout.png http://www.counter-strike.net/operationbreakout http://blog.counter-strike.net/index.php/2014/07/9819/
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 açılmıyorda linkler uyuz uyuz ne bu daha yeni aldık ya :<
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 missionlar gelmiş yeni bi hostage mapinde win al dedi kazanınca orda belirttiği listeden usp-s bi silah verdi maç bittiğinde bazılarına yeni missionlar düştü bende yok mesela şimdi o missionlar da para eder
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 mission nereden alınıyor? Pass mi satın almak gerekiyor illa ki ?
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 pass gerekiyo olabilir ben yeni mapteydim herkeste vardı pass zaten menüde solda missions diyorsa gerekmiyo olabilir belki düşmesi için gerekiyodur bu arada cz nerf yemiş keşke sadece fiyatını yükseltselerdi test edemedim silahı henüz
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 oyun ne renklenmiş ya. yalnız hile yapan %500 falan artar artık.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mapler asiri amele ya. Vallahi phoenixi begenmemistik ama bunlar daha fena Cz de pek fark yok gibi be ya. Deagle a ayar gelmis, ben yine vuramiyrum ama vuran cok bas ahritacak yine ofof. Bazi silahlarin penetration birlestirilmis ama sanki bu sawed off da genel bi okuzlesme var. Ssg nin fiyatini azaltmalari iyi olmus.
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 duvardan hs yedim sawed off ile şimdi ahaha
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ben de diyorum bu sawed-off skin fiyatları niye bu kadar yüksek
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 sawed off ayarsız olmuş. ilk kutumu saattım 6.12 den mis . KELEBEK VAR LAN ARTIK OYUNDA. tam düz olsaydi fena gülerdim
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 harita sonlarında yeni görevler de düşebiliyor bu arada. ilk görev smg ler ile 15 en az frag yapmış olmaktı bir casual maçta. şimdi de overgrownda gir competitive kazan diyor sfsdsf
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 tec-9 zaten iyiydi şimdi op ötesi olmuş.
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Issizler yine operasyonun kaymagi yiyecek sunu tr saatiyle 8de cikarsana lan gaben
Öne çıkan mesajlar