k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 elemanın refleksleri baya iyiymiş. gerçi benim gözlerim anahtar deliğine döndüğü için bana da öyle geliyor olabilir tabi. derken yedi bıçağı sdfdsf.
0ne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 smoke içine saklanmış abi adam, kim olsa yer, bende o smoke içine saklanma olayını her oyunda 1-2 round yapıyorum, yanımdan geçiyolar, arkalarından mag-7 ile, çat çat indiriyorum. sonra 5 round her smoke'u tarıyolar.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 oha abi adamın yeteneği inanılmaz ya. fizyolojik olarak bu iş için seçilmiş kişi resmen :D yediği pıçak efsaneydi ahaahah
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 oynadığı server da 128'lik, ne güzel.
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 AtlaraFisildayan said: Silphatos said: knoxville said: faceit'ten bi kaç maç attık tick farkettiriyo ölünce falan oha yalanı kes laflarımız sona erdi ama play dersen siteden oyunda fps düşüyor anlamadım 128 tick başka oyun oynusoun resmen her attığın gidiyo ama o faceitte kasma ne alaka aynen abi ak nin sprayi bile farklı, ben resmen oynayamıyorum 128 tick. çok başka bir oyunmuş gibi geliyor. bu arada ; herif ağzımıza sıçtı, zor bela kazandık. hayvanoğlu hayvan 47 kill ne ya bu rankde Sdfs 4 kişi fena zorlamışlar
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Silphatos said: yunusemre said: Bu arada faceit baya iyi geldi bana gerci 128 tick'in farkini goremedim hakkaten 128 tick'se, ama 2'dir cok duzgun takimlara denk geliyorum pug olarak cl_cmdrate 128 ve cl_updaterate 128 yapıyosun di mi yoksa kendi otomatik olmaz Yooo yapmamistim. Cehalet iste ) aksam deniyim o zaman
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 azcık düzgün bir rank sistmei olsa dsfds. ulan her oynadığım oyunda b oynamama rağmen bu kill, death sürekli en az. şunu da hesaba katsana e be gerizekalı oyun. belliki defensive oynuyoruz. edit: iki oyunda da çoğu kill cz75 ile, takıma silah atarak oynadım. silaha harbiden fena alıştım ya.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 deli daily ağlayış slash rageini yapmış yinesdf
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 gidiyom geliyom şu konuya ben de başka bişey bulamıyorum ya bet falan yazan vardır diye geliyorum sfdsfs
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 delinin ağlama tablosu+odeon nubunun bet serüvenine döndü valla konu he
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 https://www.facebook.com/matildewiikCSGO tabiki ağlarım ulan, o kadar cs geçmişime rağmen, halen bu rank de sürünüyorum. bağlantımız bombok, inanılmaz boktan MM geliyor. ben ağlamıycam, eren ağlamıycak kim ağlıycak. ha edit, söylemeyi unutmuşum. bu kızı teke tek de yenerim lan ben, çok net kafasına vururum. ADAMLAR EKİP GİRİYO YA, YA DA KIZLAR.
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 beyler flipside vs expertg flipside bootcampteymiş expertg'nin bi eleman uçaktan indiği gibi oynicak map inferno bo1 flipside inferno sever ne yapak
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Deathadder aldım kafa patlatmaya geliyorum
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Silphatos said: delinin ağlama tablosu+odeon nubunun bet serüvenine döndü valla konu he kardes gecen bi oyununu seyrettimde nub filan demeye hakkin yok gercekten :d rankini bilicen
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Liebe said: Deathadder aldım kafa patlatmaya geliyorum xD
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Bir süredir oynuyorum bunu 20 win oldu nova 3'üm. Oyundakiler genelde çok tecrübesiz. Herkesin süper aimi falan olsun demiyorum da, hiç değilse maçta nerede ne yapacağını bilecek adamlarla oynamak için hangi ranke çıkmak gerekiyor?
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Odeon said: Silphatos said: delinin ağlama tablosu+odeon nubunun bet serüvenine döndü valla konu he kardes gecen bi oyununu seyrettimde nub filan demeye hakkin yok gercekten :d rankini bilicen ya bırak önündeki arkası dönük haraketsiz adamı vuramadığını biliyorum sdf, benim de off günlerim olabilir kankaa. ama normal günlerde heksiz hekırık
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Shaklaban said: Bir süredir oynuyorum bunu 20 win oldu nova 3'üm. Oyundakiler genelde çok tecrübesiz. Herkesin süper aimi falan olsun demiyorum da, hiç değilse maçta nerede ne yapacağını bilecek adamlarla oynamak için hangi ranke çıkmak gerekiyor? Desqpio said: master guardian. no, eagle,şerif bile halen aynı. A alıyoruz, adama yalvardım base den cık gel diye, gelmedi. base e geri gittim yanında resmen gel a ya gidelim diye yalvarıyorum, gelmedi, verdik oyunu. herif eco gidiyor, yerde silah var almıyor. gerçekten benım ragelerim boşa değil ya, inanılmaz adamlar düşüyor benim takımıma, inanılmaz.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 boost ile falan yüksek ranklara çıkan adamlar işte. dediğim gibi herkesin yanında yazan rank gerçek oynama seviyesini göstermiyor. mesela 20 win ile nova 3 adam. benim 173 win varmış nova 2'yim. o yüzden her seviyede böyle oyunculara maruz kalıcaz
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 seviye winle olmuyoki abi normal o, sadece çavuş yene yene 1000 winli silver elite de vardır illaki demin 3 bot kaldı karşı takım 2 tanesi oynayama devam etti blood and honor sdf. daha komiği böyle dandik bi maçta rank atlattı şerife döndüm
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 3 hesabim var. namessar = cift tufek, 350 win civari FC = sirmali tufek, 50 win civari Zangetsu = sirmali tufek, 20 win civari peki nasil oynuyorsun dersen? nova 3 seviyesi civarlarindayim. doalyisi ile o rank ve win rakamlari pek bir anlam ifade etmiyor.
Öne çıkan mesajlar