Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya beni üst rank ile oynatsın tamam da şerif, çift keleş falan noluyor lan?

bari bi 3 yıldız oynasaydık.

gene çift keleşli takım verdi. rütbe de yükselmiyor ama takımda 2-3 olup kazanıyor olsak da.
Mesaj tarihi:
Ben bir de clanlara sinir oluyorum.

Bir tane sizinle aynı rank avatarında çıplak kadınlı random polak, gerisi 3 kişilik 1nb4 clan memberlar sizden 2-3 rank üstte eleman, bir tane sizin 1 üstünüz rank eleman, ve clanlarındaki biricik kankaları silver 2 odun. Teşekkürler s*kko MMR.

Silver elite falan olsun bari, silver 2 ne lan. Ciddi ciddi en alt rankın bir üstü.

Dün bu oldu, 0-9da p90la taradım pezevengi banımı aldım çıktım.
Mesaj tarihi:
zaten öyle yapmasan bile bir kere ağzından l2p noob diye kaçır, hemen kick yiyorsun.

sen 17-18 kill ile oynarken adamların toplam o kadar killi olmaz ama 4 kişi olduklarıncan noob diyince kick yersin
Mesaj tarihi:
ekoyuz vucut armoru bile yok, ct baseden 3 tane ölümüne koşturan var poliz var, glocklu takım arkadaşları da yatmış. şerif/kartal matchmakingde yapılabilecek tek şey o pozisyonda napak ehe
Mesaj tarihi:
Abi çok toxic bir adamım ben ya.

Maçın başında bizimkilerden biri glhf diyince direk GO FUCK YOURSELF dedi karşıdaki herifin biri. 2. rounddan itibaren sadece autosniper ve/veya desert eagle, her round ölür ölmez spawna kadar sataşma.

Herifler oyunu bıraktı bana laf yetiştiriyor, 4 kere pıçakladım lan ahahah. Moteldeyiz, bilen bilir işte rehineler ct spawna çok yakın, 5-6 round üstüste bunlar oturmuş ben nigger diyince yes i have nigger cock mock cevap yazarken 10 kişi alive rehinelerle kazanıyoruz falan.

13ten itibaren herifler birbirlerini öldürdü round başında biz birşey yapmadan asasdffd.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

bişe sorucam 10 tane aug chameleon u trade contract yapsak bıçak mı düşüyo ?

şurada görmüştüm öyle bi muhabbeti,

http://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/558749191466839344/
Mesaj tarihi:
abi huntstman caseler ne çabuk 1 dolara indi lan.

bir önceki winter offensive casei kaç kere 4-5 dolara sattığımı bilirim ben, ilk çıktığı gün 12-13dü falan, huntsman 10u bile görmedi ilk çıktığında.
Mesaj tarihi:
Odeon said:

LAAAA titan ldlc macinda NBK nin yaptigini goren varmi shfddsfhdgf

dussun yutuba aticam

ahahah evet. çok fazla bekledi orada. beynine yedi sonra. bir snax değil.

http://www.youtube.com/watch?v=9WV1-AklbEQ
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...