bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 filmini tekrar izledim geçen akşam keanu reis üşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Bu bölüm kötüydü ya :( Papa Midnite bile koymuşlar ama meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 nikotin sakızı mı çiğniyordu bu gebeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 keanu'lu filme 10 basacak diyolardı bi de asdfghjklşi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 dizinin kötü olacağını biz zaten kuranda belirtmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 kuranı hem küçük harfle yazmış hem de -de -da ekini ayırmamış. 40 sopa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bu arada allahlı, melekli hikayeye kuran göndermesi üzerinden ayar vermen de gözümden kaçmadı. (kaçtı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Fena kotuydu bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 NBA maçlarının aralarında paso bunun reklamını veriyor murikalar, çok ilgi çekici gözüküyordu ama hem dün arkadaş çok kötüledi hem de burada sevilmemiş. neyse denemeyeyim sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Genclik dizisi ya her bolum sonunda ana karakterin agzindan bolumden cikarilmasi gereken dersler falan adeta gossip girl. Bi de arkada ilerleyen bi hikaye nerdeyse yok gibi. Var da next levelin unlock olmasi icin 50 demon oldurmesini beklememiz lazim. Penny dreadfulda bile daha cok hikaye vardi. Dr. Whonun constantin versiyonunu yapmaya calismislar ama arkasinda ki baya ince detayli hikaye olmadan ve genclik dizisi tadi veriyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 said: NBC to End Season One of ‘Constantine’ After 13 Episodes. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Ikinci sezon da gelmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 2. sezon çok güzel gelişebilirdi, diziye biraz şans tanısaydı keşke NBC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Buffyden hallice constantine yapmis adamlar neyine sans vercekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Eh normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Silphatos said: Buffyden hallice constantine yapmis adamlar neyine sans vercekler Arrow'un da ilk sezonu Yalan Rüzgarı'ndan halliceydi, ikinci sezon çok sert girdi, Constantine de benzeri bir level up yaşayabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Yok ya bunu duzeltmeleri imkansiz. Constantine oynayan herif cok kotu olmasa da komedyen gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 çok kötüydü bu ya ilk bölümü bitiremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Diziyi izlemedim de, yalnız o laf ettiğiniz Buffy bu sezon oynayan tüm dizilerin toplamından daha başarılı bir diziydi :D Arrow konusunda da zıt düşünüyorum ben, ikinci sezonun ortalardayım şu anda. Oturup izlesem bayarım izlemem de koşu bandı dizisi olarak idare ediyor, koşarken 3 bölüm ardarda izleyip 2 saati hızlıca dolduruyorum. Konu olarak ilk sezon ikinciye göre daha başarılıydı bana göre. Her taşın altından süper kahraman ya da villain çıkıp geçmişte kim varsa ce-ee diyince suyu çıkıyor ikinci sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 buffy dizi miydi ya 5-7 yaşa yönelik komedi show değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Rewendor said: Diziyi izlemedim de, yalnız o laf ettiğiniz Buffy bu sezon oynayan tüm dizilerin toplamından daha başarılı bir diziydi :D ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Bu sezon piyasada (Eski ününün mirasını yiyen ve o sayede ayakta duran, o kurgudan ekmek yiyerek izlettiren Supernatural hariç) dizi adına bir şey yokken Buffy'e laf etmek haksızlık olur. Saçmaydı, abzürttü de, şu an piyasada dizi olduğunu iddia edenleri sağ arka cebinden çıkartırdı yani. (Şu an oynayanları kastediyorum, Nisan'da başlayacak GoT'tur Sherlock'tur -gerçi o bu sene var mıydı- falan hesaba katmadım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Silphatos said: buffy dizi miydi ya 5-7 yaşa yönelik komedi show değil miydi Pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Rewendor said: Diziyi izlemedim de, yalnız o laf ettiğiniz Buffy bu sezon oynayan tüm dizilerin toplamından daha başarılı bir diziydi :D Buffy zevkli diziydi ama karşısında Lilyhammer, Person Of Interest, Castle, Arrow, Gotham, Forever, Doctor Who, SHIELD, Flash, Mom, Elementary vs... gibi diziler var. Bence bir daha düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Rewendor said: Bu sezon piyasada (Eski ününün mirasını yiyen ve o sayede ayakta duran, o kurgudan ekmek yiyerek izlettiren Supernatural hariç) dizi adına bir şey yokken Buffy'e laf etmek haksızlık olur. Saçmaydı, abzürttü de, şu an piyasada dizi olduğunu iddia edenleri sağ arka cebinden çıkartırdı yani. (Şu an oynayanları kastediyorum, Nisan'da başlayacak GoT'tur Sherlock'tur -gerçi o bu sene var mıydı- falan hesaba katmadım.) archer, boardwalk empire, castle, community, fargo, gotham, hell on wheels, homeland, it's always sunny in philadelphia, modern family, sons of anarchy, vikings ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar