Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Constantine (2014) - NBC

Desqpio

Öne çıkan mesajlar

Genclik dizisi ya her bolum sonunda ana karakterin agzindan bolumden cikarilmasi gereken dersler falan adeta gossip girl. Bi de arkada ilerleyen bi hikaye nerdeyse yok gibi. Var da next levelin unlock olmasi icin 50 demon oldurmesini beklememiz lazim. Penny dreadfulda bile daha cok hikaye vardi. Dr. Whonun constantin versiyonunu yapmaya calismislar ama arkasinda ki baya ince detayli hikaye olmadan ve genclik dizisi tadi veriyor baya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Diziyi izlemedim de, yalnız o laf ettiğiniz Buffy bu sezon oynayan tüm dizilerin toplamından daha başarılı bir diziydi :D

Arrow konusunda da zıt düşünüyorum ben, ikinci sezonun ortalardayım şu anda. Oturup izlesem bayarım izlemem de koşu bandı dizisi olarak idare ediyor, koşarken 3 bölüm ardarda izleyip 2 saati hızlıca dolduruyorum. Konu olarak ilk sezon ikinciye göre daha başarılıydı bana göre. Her taşın altından süper kahraman ya da villain çıkıp geçmişte kim varsa ce-ee diyince suyu çıkıyor ikinci sezonda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sezon piyasada (Eski ününün mirasını yiyen ve o sayede ayakta duran, o kurgudan ekmek yiyerek izlettiren Supernatural hariç) dizi adına bir şey yokken Buffy'e laf etmek haksızlık olur.

Saçmaydı, abzürttü de, şu an piyasada dizi olduğunu iddia edenleri sağ arka cebinden çıkartırdı yani.

(Şu an oynayanları kastediyorum, Nisan'da başlayacak GoT'tur Sherlock'tur -gerçi o bu sene var mıydı- falan hesaba katmadım.)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Diziyi izlemedim de, yalnız o laf ettiğiniz Buffy bu sezon oynayan tüm dizilerin toplamından daha başarılı bir diziydi :D

Buffy zevkli diziydi ama karşısında Lilyhammer, Person Of Interest, Castle, Arrow, Gotham, Forever, Doctor Who, SHIELD, Flash, Mom, Elementary vs... gibi diziler var. Bence bir daha düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bu sezon piyasada (Eski ününün mirasını yiyen ve o sayede ayakta duran, o kurgudan ekmek yiyerek izlettiren Supernatural hariç) dizi adına bir şey yokken Buffy'e laf etmek haksızlık olur.

Saçmaydı, abzürttü de, şu an piyasada dizi olduğunu iddia edenleri sağ arka cebinden çıkartırdı yani.

(Şu an oynayanları kastediyorum, Nisan'da başlayacak GoT'tur Sherlock'tur -gerçi o bu sene var mıydı- falan hesaba katmadım.)

archer, boardwalk empire, castle, community, fargo, gotham, hell on wheels, homeland, it's always sunny in philadelphia, modern family, sons of anarchy, vikings ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...