df Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bingildak said: sanki ipneler production için ayrılmış parayla bölümü çekiyorlar sonra kaç dakika eksikse o kadar kadın dramı koyuyorlar gibi "abi bu bölüm 38 dk çıktı, 7 dk açığımız var ne yapsak?" "laurel uyuşturucu kullansın, arrow 7 dk ona vaaz versin, onun ağlamalarını dinlesin, çilesini çeksin" aynen yönetmen bağırıyor yine eksik çıkınca: laureli getirin bana! bkz: mazlumu getirin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Laurel konusunda ben de mutsuzum diziden soguttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 arrow'un laurel'i gotham'ın bruce'u abi her bölüm en az 5 dk bruce görüyoruz tam anlamıyla hiçbir niteliği yok kendi çapında 1 odada takılıyor çocuk, kuru bir yere gitmeyen, bağlanmayan dialoglar filler olarak kullanıyorlar direkt dizi ile etkileşimi belki 12 bölümde 1 "tip" vermesiyle olacak, onu da normalde sokakta buluyorlardı, izleyicilere ayıp olmasın diye bir bölümde bruce'dan aldıracaklar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Bruce okula bile gitmiyor butun gun evde ipucu bulcam ayagina miras parasi yiyo. Hayat bazilarina cok iyi ya. Oss derdi yok para derdi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Bunca bölümdür Bruce'un yanındaydım ben ama son bölüm cidden çekilmezdi :D Montaya ve ortağına da hiç alışamadım. Penguen ve annesi mükemmel Penguen'in bıçaklama sahnesindeki hareketler falan enfesti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Dizide kesif bi Heroes tadı var yannız. Aynı dandiklikte midir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Son bolumu begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bu bolumde guzeldi ya oturuyor mu ne dizi yavas yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 monoscope said: Bruce okula bile gitmiyor butun gun evde ipucu bulcam ayagina miras parasi yiyo. Hayat bazilarina cok iyi ya. Oss derdi yok para derdi yok "Okuyom ben ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Dizi oturuyor da Alfred Batman tohumu atacak diye seri katil yetiştirme metodları izlemeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 DC'nin bazi versiyonlarda zaten alfred bildigin eski asker/mercenary falan misal nolan'in batmande de oyleydi Batman year one da oyleydi yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 lan batman'i asıl eğiten Ra's al Ghul değil miydi? ben mi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 yok o egitiyorda ondan once de alfredin elinden geciyor sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 said: Previously on Gotham BARBARA RUINS EVERYTHING Tonight on Gotham BARBARA RUINS EVERYTHING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuşuldu mu bakmadım da, arkadaş "yahu bu gotham da cep telefonu kullanıyorlar sene kaç ki?" dedi, sene 70 ler fln değil mi? aydınlatınsanıza beni bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kılık kıyafet, saçlar falan 2000ler başı gibi. Hiç 70ler gibi duruyo mu Efe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ay nası sıçımık diziiiii... dev villain zahmetlere girip one of a kind bombacı kaçırmış, sonra adam alelade hademeymiş gibi ööle tek başına bırakıyo çalışsın. o da polis gelir gelmez akıl hastalığını filan kenara bırakıp öyle bi bülbül gibi ötüyo ki, sanki dizinin süre limitlerine sığacak şekilde tüm plotu bilale okur gibi. /defend ayrıca barbara demek istiyorum: barbara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bu dizi niye bu kadar kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bence çok iyi gidiyor dizi. zevk alıyorum her bölümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 DA2019 said: Kılık kıyafet, saçlar falan 2000ler başı gibi. Hiç 70ler gibi duruyo mu Efe? abi ama mantıklı olursak 2000 olmaması lazım. ilk batman zamanını fln hatırlamıo musun? hayır batman in başlangıç zamanı ne ki? timeline değişiyor mu hep bu olaylarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Emaleth said: ay nası sıçımık diziiiii... dev villain zahmetlere girip one of a kind bombacı kaçırmış, sonra adam alelade hademeymiş gibi ööle tek başına bırakıyo çalışsın. o da polis gelir gelmez akıl hastalığını filan kenara bırakıp öyle bi bülbül gibi ötüyo ki, sanki dizinin süre limitlerine sığacak şekilde tüm plotu bilale okur gibi. /defend ayrıca barbara demek istiyorum: barbara. Dizi gayet güzel ve başarılı ilerliyor, iyi kotarmışlar. Dediğin adam akıl hastası ve bir şeyleri patlatmaktan keyif alıyor, ama insanlara zarar vermek istemiyor, ilk kazasında polise kendisi gidip teslim oluyor. Biraz çocuk gibi saf tavrı var, polisleri görünce de olan olayları onlara aktarıp yardım istiyor. Dworgian said: Konuşuldu mu bakmadım da, arkadaş "yahu bu gotham da cep telefonu kullanıyorlar sene kaç ki?" dedi, sene 70 ler fln değil mi? aydınlatınsanıza beni bi Gotham genellikle karman çorman bir zamanda gösterilir. Batman çizgi filminde bir yandan 40lı yılların mafyaları zeplinleri vardı, bir yandan gelişmiş teknoloji ve hayat. Dizi de bu hissiyatı iyi yansıtıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Harvey Dent'i oynayan adamı sevmedim ya. ama Alfred (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Barbarasız bölüm şükürler olsun Bruce başladı batarang derslerine fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Alfred iyi de sürme çekmeselermiş keşke , fishi iyi manüple etti ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Ck5JLXguVss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar