lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 singleplayer yorumları çok iyi diyorlardı. bakma bf1 ile aynı zamanda çıktığı için pek populer olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 bombilo said: bu titanfall 2'nin single playerını oynayan var mı? nasıl basarılı mı alınır mı sırf solo campaign icin. Şu an ne kadar ki? Oynadım bitirdim çok da tatmin oldum. Özellikle titanınla arasında muhabbetler falan çok tatlı. Hikayesi de fena değil. Sonrasında mp ne kadar oynarsın bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 mp oynarım dıye dusunmyorum zaten, fiyat 29.99, aslında bıraz daha bekelenbilir sanısam sırf solo icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 29.99 tl ise iyi fiyat ya, çıkınca amazon.de de 10 euroya satmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 yok tl degil ya euro fln iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 18 hazirana kadar bedava oynama sansi sunmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 aldim oynuyorum daha basindayim solonun ama egleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 bitirdim campaign'i, gayet de keyif aldım. titanla neural link'e ek olarka insan duygusal linkde kuruyor dsdsf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Steam release breathes new life into the criminally-underplayed Titanfall 2 https://www.eurogamer.net/articles/2020-06-20-steam-release-breathes-new-life-into-the-criminally-underplayed-titanfall-2 Steam Titanfall 2 ALL REVIEWS: Overwhelmingly Positive (1,314) https://store.steampowered.com/app/1237970/Titanfall_2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 ea steam regional pricingde bizi öldürmeseydi alacamtım ama beleşe gelmiş wallet paramdan bile veresim gelmedi https://steamdb.info/app/1237970/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 (düzenlendi) TF2 evrenin gelmiş geçmiş en underrated oyunu olarak o kadar ünlendi ki, o ün sayesinde underratedlığını atlattı. PS'te bitirip üstüne suyunu çıkarana kadar multi oynadım zaten. Ama Steam'deki EA politikasına çok tepkiliyim. Sırf tepki olarak normalde almayı düşündüğüm hatta bu paraya da alacağım C&C remastered pack'i bile almadım. Şu anda EA'de acil toplantılar yapıp "Rew bizim oyunları almıyor" diye kriz masaları oluşturmaya başlamışlardır. Haziran 24, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 allaaaa ea batacak :(/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar