Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Arkham Knight

knox

Öne çıkan mesajlar

HellHound said:

yeniden satmaya basladiginda Arkham Knight PC edition falan diye rebrand edip 5000 negative review'u silmis olurlar iste

Bu AAA firmaları Pazarlama birimlerine bu kadar para akıtmıyor boşuna. Mis gibi fikir işte. Oyunu geliştirmek için ayırdıkları ekip kısıtlı olunca ancak bu kadar yapabiliyorlar oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Harley'in sesi çok kötü ya. Kim seslendirdiyse direk olmamış.

arkham knight kimliği sposu

ya hani sürpriz bozulmasın diye yalan söylemeleri kötü değil bence ama daha ilk sahnesinden o kadar belli ki Jason olduğu, hani başkası çıksa harbi daha büyük sürpriz olurdu sdf.

Ace Chemicals bitirmeyen bakmasın

Joker'in böyle gelmesi de hoştu ama o kadar çok çıkıyo ki hani bi sus iki dakka sdf. Hatta genel olarak bütün villanlar ne çok konuştular. Eski Arkhamlarda bu kadar rahatsız etmediydi hiç.

Sosyal ağlarda paylaş

la şu resmin altında tara strong'u görünce "arleen bişi bişi değil miydi lan bunu seslendiren" (harley'in isminin de burdan geldiğini hatırlar gibiyim) diye bakayım derken öğrendim ki arleen sorkin (harley b:tas'ta ilk çıktığı zamanki orijinal sesin sahibi) arkham asylum'dan sonraki oyunlarda yokmuş. ben baya fark etmemiştim city'yi oynarken. hayırdır inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...