Ren Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 cosplay animecilerin yaptığı giyinme türüdür de yalan mesela. sonuçta costume play. sizin hemşire_li.avi ler de giriyor buna. sevin sevdirin
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Ren said: hastayım size. çok saçma diyen 7/24 futbol tartışıyor ne bileyim üstüne gidiyor forma alıyor mesela. neden drogba forması alıyorsunuz. (takımıma destek olsun ehehe. tabi yedik. o zaman git hakan balta al. aynı şey. neden kimse hakan balta almıyor) akşam eve gidince açıyorsunuz film izliyorsunuz, cek sperov gözüne bant kafasına korsan şapkası takıyor, ayılıyor bayılıyorsunuz. bunları geçtim lan hepiniz rp yaptınız be. hayalinizde rp yapabiliyor ama üstünüze kıyafet makyaj geçirince mi utanıyorsunuz nedir. neymiş fiction şeyler giyiyorlarmış çok saçmaymış. benim beynim yetemiyor demiyor çok saçma diyor. resmen çapon çizgifilmi mi izliyorsun diyip gülme kafası. yani tamam hayal gücün kıt olabilir ama bari belli etme be abi. bir de üstünüze alınmayın ama nerde hödük nerde odun adam varsa hep bu tür fantastik şeylere bok atan adam. bak her bok atan adam hödüktür demiyorum ama hödük olanların hepsi böyle şeylere bok atıyor. bu tespitten yola çıkarak bi düşünün bence. ne bileyim işte karakter-canlandırmak-empati falan. ya çoluk çocuk işleri bunlar. çizgi film izleyip izleyip BUFFF ÜFFF KILINÇ DARK ELFLER yok efendim ejderhalar tanrılar falan. mesela sana bi hellfire ramparts taklidi yapayım mı?
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 senin yaptığın şeylerin bize salak saçma gelmesi, senin zeka seviyenin bizden yüksek olduğunu mu gösteriyor yani?
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 sesli yapçam. ya aslında dıvorf falan taklidi de yapıyorum
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ben çok güzel hellfire ramparts ve murlock taklidi yapabilirim
Wolas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 kontak da efsane liseli kızlar vardı gayet başarılıydılar istanbulda olsam gidip evlenme tkelifi falan edicektim o derece
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 aras bi gorehowl taklidi de yapsana
zipzip Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=a4OAn7TOgTs şunu da yapabilirsin
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Ren said: cosplay zaten yatakta iyi giderden çıkmış birşey ayakta iyi gider
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bingildak said: JestersTear said: 1.50 boyla cosplayci olmak hmmm türk kızı detected neden uzun boylu mu olmak gerekiyor cosplay icin? Cosplay = Meme. 1.50 hatunun memeleri büyük olsa ne olur olmasa ne olur, Cosplay yapmak insanların ilgisini çekmek demektir, 1.50 boyla ne cosplayi yahu.. Hayatında midgetlardan daha uzun kızlarla hiç çıkmamış genç patiler rahatsız mı yoksa?
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Japonyadaki Cosplayci kızlar çok alınıyor sizin bu boy muhabbetine.
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1002622_584006524979385_1409467486_n.jpg
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 lol şu başlığı konu dışına açmak cidden priceless.
Ren Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 1.50 boyla ne cosplayi ya diyenler; Suzu Hagimura
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 JestersTear said: bingildak said: JestersTear said: 1.50 boyla cosplayci olmak hmmm türk kızı detected neden uzun boylu mu olmak gerekiyor cosplay icin? Cosplay = Meme. 1.50 hatunun memeleri büyük olsa ne olur olmasa ne olur, Cosplay yapmak insanların ilgisini çekmek demektir, 1.50 boyla ne cosplayi yahu.. Hayatında midgetlardan daha uzun kızlarla hiç çıkmamış genç patiler rahatsız mı yoksa? off kalitesizlikte sınırlar zorlanmış yine
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 varmış işte, olanı da çok çılgın eleştiriyormuşuz. Gelişmeyebilir pek tabii.
zaidral Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 zipzip said: https://www.facebook.com/melodikizilgun şu kız iyi neyse ki melodi denmis de hayalkirikligina ugramadim.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 jessica nigri ve dadaşlarina bi bakın derim
Öne çıkan mesajlar