Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Bugün 7th Guest, Phantasmagoria, The Dark Eye, Sanitarium vs. horror adventure (point click tercih sebebi) oyunları özlediğimi farkettim. Artık çıkmıyor böyle oyunlar. Yüzyıl geçmiş üstünden bakınca :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Cok guzel Point & Click oyunlari cikiyor surekli, nerede cikmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 sanitariumu, çocukları kurtarırken çaldığımız müzik dışında, devamlı özlüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 özlediysen aç oyna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Asıl tema horror adventure olması ama Gerge. Yoksa point click çıkıyor elbette. Tabii kaçırdığım horror adventure oyunlar muhakkak vardır, bilgi gelirse memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 özlediğiniz oyunlardan gidiyorum http://i.imgur.com/jwmGAzG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Good old games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Fistan said: özlediysen aç oyna ? hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Öyle aç oyna demekle olmuyor la işte. Ruhsuzluk yapmayın, yaşanmışlıklar var. askjdakdjlk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Flight Simulator X... :( Midtown Madness falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 başka tür tonla özlediğim oyun var tabii yenisi fazla çıkmayan ama anket horror adventure için miydi yoksa genel bir soru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konu ve anket tamamen genele ait, genre sınırlaması yok elbette. Ben sadece özlediğim şeyleri yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 oyunu niye özliyim ya canım isterse indirir oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Snowbros du heralde cok severdim, kendisini cok ozluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 adama ağız tadıyla bir nostalji yaptırmadınız zekiliğinizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 senko said: oyunu niye özliyim ya canım isterse indirir oynarım. YA ÖYLE OLMUYO İŞTE SLK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 defeneder of the crown... olsa da oynasam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 http://www.oyunsitesi.com/images/klasikler/2001-08/timecomm-kl1byk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 hiç bir şey half life'ın yerini alamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 aslında ben atari ve sega oynadığım zamanları özlüyorum :P bir ara alıp oynıycam hatta alayını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 http://www.atari.gen.tr/wp-content/uploads/2010/04/img_24-300x270.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 stormeagle said: http://www.oyunsitesi.com/images/klasikler/2001-08/timecomm-kl1byk.jpg off time komando ne iyiydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 konulu rtsler freespace arcade~y space simler (freespace) eski usul şakalı komikli icon adventurelar (şakalı komikli olucak ama) freespace parti bazlı uzun soluklu izometrik rpgler freespace battlezone, sacrifice gibi commanderı third person olarak oynadığın stratejimsiler freespace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 freespace 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Tikanip kaldigim, walkthrough baktigim oyunlari ozledim..her oyun zorla bitirtiyor kendini artik. Tooltip siciyor oyunlar, dumduz haritalar'da kafaniza health regen/ammo veriyor...Adventure desen dumduz lineer gidiyor.. O kadar aptalca ki, yazilacak tek sey guide namina, build/ability cesitleri.. Dunyasi adami kaybettiren herhangi bir oyun olabilir, onu ozluyorum. Tur olarak farketmez. Kayboldum hissiyati istiyorum, guide/walkthrough bakmadan once hirs yapip 1 saat kendim cozumu bulmayi istiyorum. Onun yerine; "Al sana koridor, al sana silah, cover almayi unutma., E tusuna bas..E tusu ok? E tusu!" Fareler bile labirent testlerinde daha cok secme hakkina sahip. Edit: Dark Souls geldi aklima o wiki falan baktirtmisti, onun disinda ozlemim gecerli ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar