monoscope Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 18 gün kaldı askerliğe çıktım işten yatışlardayım birazdan çıkıp arkadaşa gidicem falan olm çok tatlı bi duyguymuş, hele bankada bi süre götürcek paran olunca kafa tam rahat hesabın kitabın belli. Aslında sezonluk çalışmak lazım kışın çalışıp yazın yatıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bir süre çok güzel diyor sonra boka sarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 18 gun gayet kivaminda olur bence. gece/gunduz kavramini kaybetme yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 işsizlik bence adamı çirkinleştiryor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 okul bittiğinde tam 1.5 ay yatmıştım askerlik öncesi. hayatımın en güzel günleriydi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 yılın 3 ayı belli aralıklarla işsiz olsak çok güzel olur aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 öğretmenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Şu anda çalıştığın işten önce 9 ay işsiz kalmıştım. Uzun süreli işsizlik berbat bir durum. Öğretmenlikte de o olay yalan oldu. Görev falan veriyorlar 2 aydan az öğretmenlerin tatilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 hep öyleydi 2 ay öğretmen tatili http://www.birbilenyokmu.com/ogretmenler-ne-zaman-tatil-yapar-ogretmenlerin-yaz-tatili-kac-gundur.html/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 şu an seni nasıl kıskanıyorum tahmin edemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Al benden de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 olum dün rüyamda öylesine 2 gün tatil (cmts de çalışıyorum) yaptığımı gördüm ve mutluluktan öldüm. böyle yataktan çıkmıyodum falan. ne hale geldik ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 öğrencilik en kebabı yav üç beş kuruş burs bulup yükseğine doktorasına devam etmeye gayret edicem vealla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 adam askere gidecekmiş kıskanıyorsunuz. biraz kendinize gelin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 işsiz olup baba parası yemek kadar tatlı birşey yok, hayvan gibi spor yapar, dünyayı gezerdim lan. şirketin yoğun temposu ve stresli ortamına ayak uyduramayan adamlar ayrılıp işsiz hayata geri dönüp hiçbirşey olmamış gibi mutlu takıldıklarını görünce daha da kanser oluyorum. ama mecburuz işte ss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 hadi hep beraber işi bırakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Bazen bir shaolin tapınağına gidip orada keşiş olasım gelmiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 internet var mı orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Yaa işte o kısım sıkıntılı yoksa çoktan monk olmuştum. Sırf patide post kasamayacam diye gitmiyorum, değerinizi bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Ya bu shaolin tapınağına nasıl gidilir, ne yapılır ne edilir hangi ülkeden vize almak gerekir sahiden bilen biri varsa kabataslak da olsa bir yol haritası çizebilir mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar