Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu nasıl bir duygudur

khazadum

Öne çıkan mesajlar

isim seçerken daha profosyonel olarak yaklaşmak istiyorum.

soyadınız nedir?
numeroloji olarak ad ve soyadın aynı sayıda olması ilerde marsın venüse olan 36.6 derecelik açısı itibari ile oğlunuz 30lu yaşlarada invictus a ulaşmasını sağlayabilir.
ya da en azından 2 isim olacaksa, isimler arasındaki numerolojik değerlerin aynı olmasını öneriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Merhabalar,

Heyacandan size haber vermeyi unutmuşum :) 23.10.2014 tarihinde saat 10:31 'de (dosyada yazan saattir :)) minicik oğlumuz dünyaya geldi. Gece 5'te başlayan yolculuğumuzun sonunda 10:31 'de mutlu sona ulaştık. Çok kısa sürdü herşey. (Normal doğum oldu.) Eşimi kandıramadım ve adı da Ahmet Efe oldu.

Evet sordum bende oğluma. Dedim ki paticiği biliyor musun oğlum? ileri de orada takılırsan benim postlarımı görmezden gelebilirsin diye :p hıııyk dedi, hıçkırdı. :D

Umarım bu heyecanı, bu mutluluğu sizde yaşayabilirsiniz. Çok farklı bir duygu.

Biraz zamanı geçsin tombişimin fotoğraflarını koyacağım. Herkese selamı var ve görüşmek üzre diyor kendileri :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
edit:

abi allah analı babalı büyütsün. aman anne sütünden kesmemeye çalışın.Başta anneyi çok yorabilir.Emzirmesi için annelere özel aparatlar oluyor anne teninin tahriş etmemesi için.Yoksa anne göğüsler tahriş olunca emziremez hale gelebiliyor.

abi napın ne edin, mama dan uzak durun.Mama çocuğa hem gaz yapıyor hem gelişimini etkiliyor.

çocuk kabız olabilir anne sütündne ötürü, paniklemeyin mümkün merteme ilaçlara yönelmeyin.doktora her daim danışın.akıl veren çok olur uymayın.

sakın, annen baban olsa bebeğin ortamında sigara içirtmeyin abi.

tekrar tebrikler, allah analı babalı büyütsün
Sosyal ağlarda paylaş

Mama vermek zorunda kaldık maalesef. Çocuğumuz 3980gr doğunca annenin süt kanalları açılmadığı için iyi beslenemedi ve sarılık oldu. Sarılığın değeri çok yüksekti. (Normal bir hastalık 15-18 arasında iken bizim ufaklık 24 değerdeydi.) 2 gün boyunca yeni doğan yoğun bakımda kaldık. Işık tedavisi gördü. Bu müddet boyunca da anneyi günde 3 kez içeri aldıkları için geri kalan saatlerde mama verdiler.

Sorunlar oluyor ufak tefek. Şimdi de köpüklü kaka sorunumuz var. Bu da anne sütünün fazla gelmesinden kaynaklı. Şimdilik başka bir problemimiz yok.

Çok farklı bir duygu. Uyurken bile zorlanıyorum, "Ya ağladığı zaman duyamazsam, ya kalkamazsam, ya ilgilenemezsem, diye. Ama hiçbir yorgunluk onun yüzündeki bir tatlı tebessüm kadar değil. İnanılmaz bir duygu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...