bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 nyks said: Bir de zorluğundan dolayıda yavaş ilerliyor sanırım. Öyle pata küte dalamıyorum moblara hep bir temkinli ilerlemem gerekiyor. Yoksa dümdüz ediyorlar beni. Gerçi şikayet ettiğimden değil. benim içinde durum böyle. normalde wildstar'ın quest sistemi ve leveling hızı benim nefret ettiğim seviyelerde. questler ölümüne sıkıcı ve hub to hub ilerliyor. 1 level için yapman gereken quest sayısı çok fazla fakat kombatta sıkılmadığım için sürekli tetikte olduğum için vakit nasıl geçiyor anlamıyorum. çatır çatır ilerliyor level. eğer kombat wow gibi olsaydı, yani level kasarken öldüreceğin normal mob/moblarda ölüm derdin olmasaydı büyük ihtimal level 10'u falan geçemezdim wildstarda. zaten 2-3 ay geriye bakınca cb'e ilk başladığımda böyle oldu. kombat felaketti, oynayamadım oyunu. level 10'da bırakmıştım. CB2 ve CB3'de geri döndüm. şu an tatmin edici bir sistem benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 leveling biraz gw'a benziyor, normal moblar bile dikkatli olmazsan olduruyorlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 HIAAAA WILDSTAR NE SÜPER LAN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 level 20 dungeon a group finderdan sıra gelmiyor ya 2 kere denedim, 40 dk geçti yine sıra gelmedi healer olarak. sistem mi bozuk, oyuncu mu yok nedir anlamadım. dungeon yapacam diye giriyorum, yapamadan çıkıyorum. est : 2 dk yazıyor bu arada, dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Haftasonu Beta Key : alienwarearena 19.00 sularında başlayacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Başladı ve millet kafa göz girdi :p Alienware'e daha önce üye olmayan kafama tüküreyim :) Üye bile olunmuyo yoğunluktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 vay aq ne oyun lan. site cidden iptal register bile olamıyoruz edit: queue ye girdim ben gelecek herhalde key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 key geldi beyler. bir yerde toplaşma falan var mı katılayım aranıza haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 3 tane de ben kaptım :p Yalnız download etmiyor bende? Kapalı olabilir mi acaba, yoksa bende mi bi gariplik var bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bugün maint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 uğraştırdı ama bende aldım 1 tane teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Alienwarearena dağıtmış olduğu key sayısını arttırmış. Dün akşam alamayan var ise tekrar deneyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Cuma mi girebiliyoz anca inmiş bugün giremiyom mu ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Ben de kaptım valla. En son 7000küsür adet kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 3. tur bu keyler. 3 x 10k dağıtılıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Kaptim key thx.. Insallah yeni ui olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 DA2019 said: Ben de kaptım valla. En son 7000küsür adet kalmıştı. sana closed beta key bagasladik, halen key topluyorusn, sanki oynuyosun ................................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 . tuşun basılı kalmış kanki. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ardi ardina haftasonu betalari duzenliyorlar, oyunun cikmasi yakindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Arkadaşlar bu updating diyor, birkaç saniye indiriyor sonra sağdaki buton "failed" e dönüyor öylece kalıyor ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Yönetici olarak çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Teşekkürler! Vay anasını sayın seyirciler boşuna beklemişim iki gündür :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bugun yeni patch geliyor ufak bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 BlackRose said: Teşekkürler! Vay anasını sayın seyirciler boşuna beklemişim iki gündür :p kendi bilgisayarinda misafir sanatci misin halen , bi ogrenemedin su pc isini yasli kurt ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Abicim ne bileyim ben ille de dürtükleme istiyomuş bunun client :p Ben hiçbir şeyi yönetici olarak çalıştırmıyorum ki, onlar kendi aralarında anlaşıyolardı sistemle :D Neyse halloldu, her yerde indirmeye başladım şimdi sabaha biter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar