mardox Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 mardox#2626 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Clanlar için 150 kişilik maksimum üye sınırı koymuşlar. Şu anda full dolu görünüyor, biraz takip edip yer açıldığında yeni üyeleri alabileceğiz. Clan başvurularınızı scorch, dreagloth, Sam, Viktor, Sufi oyun içinden kabul edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Bu gavur lavuklar ne ayak? 3 kişi grup görünce lvl 55 haliyle sormadan etmeden atlıyorlar t2 rifte falan. Temizleyelim onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 prozac#2994 alsanıza beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 dün bir sürü başvuru var bıktık artık uğraşmaktan deyip alımı durdurdular, sınırla falan alakası yok bilginize arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bugün temizleriz, paragonu olmayan düşük level ları atmak en mantıklısı gibi, last online zamanını göremiyoruz çünküm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 oha benim paragon 17 beni de mi atıcanız? vay arkadaş ya.. özpati klanı ykında hizmetinizde arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Aktif olarak oynayanlar beni geri al derse alınır ya sıkıntı olmaz. Beni de atabilirsiniz mesela, paragon lvl 40 mıyım neyim =((( Ama seni geri almayacağız totemiç. O kadar para gömdün git hs oyna sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 dreagloth said: paragonu olmayan düşük level ları dreagloth said: paragonu olmayan dreagloth said: düşük level dreagloth said: lar dreagloth said: ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Ya tamam akşam girip paragon kasıcam tamam. Öffff amma uzattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 dreagloth said: bugün temizleriz, paragonu olmayan düşük level ları atmak en mantıklısı gibi, last online zamanını göremiyoruz çünküm. herkese haber saldım girecekler bugün sende kimseyi atamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 inscnmya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 şikayet ettim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 beyler akşama girip paragon levelleri sıfırlıyoruz. bu dreagloth tek başına oynasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 tmm babcm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 olm niye anlamıyosunuz, olay çok paragon level ı olan clan da kalır değil, paragon lvl ı çok olan adam daha aktiftir, yakın zamanda girmiştir vs. i kestirebilmek, son login zamanı olsa hiç gerek kalmayacak buna da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 görüyorsunuz arkadaşlar. birlik beraberliğe en ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda, sayın dreagloth insanları ötekileştirerek kutuplara ayırıyor. sen paragornlusun sen değilsin diye ayrımcılık yapıyor. buna sessiz kalmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Benim patagonlu bacima saldirdilarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 hayır ben bugun HC barb kasmaya başlıcaktım. sen görücen beni online aha bu low level PARAGON'da az... BAM yolla gitsin!.. şimdi sırf atılmayayım diye kasamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 hiç paragonluları atalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Falrod#2306 beni de alın aranıza... :m paragon zımbıtısı çıkmadan bırakmıştım oyunu, cücük kadar paragon levelım var yine de olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 MrLevie said: Benim patagonlu bacima saldirdilarrrr off şunlara ölene kadar gülecem galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 diyaplo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 ulan oyuna 3 gün önce başladım, önceki sayfada yazıyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 yer açıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar