ad3m Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 WaNTeD said: jatha said: adam haklı abi leş kargası gibi hemen fotoğraf istemek ayıp lan. kız leş mi yani ? Kız müslümanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Forum tartışmak için değil midir ? Yoksa karşılıklı goygoyculuk yapmak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Bi de anonim olsak ne muhabbetler döner burda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Exo, genel olarak burada takdir mesajin yok. Surekli birine bisey icin laf ediyorsun. Deli misin abi? Birincisi kendi sinirini niye bozuyorsun? İkincisi internette birinin ettigi lafi ciddiye alip tavrini deistrecek insan olduguna inanio musun cidden? Begenmiosan terket mantikli olan. Ben mesela boyle olum fotolari olan siteleri tiksinc buluyorum. Ama girip bakip igrenip laf etmiyorum. Girmiyorum bitior. Sana git buradan demiyorum yani. Paso ona buna laf edip tepki cektigin, milletin "gene geldi bu adam" dedigi bir sitede millete laf edip sana laf edilmesinden ne gibi sakat biz haz duydugunu anlamiyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 hala öm bekliyorum ama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Sana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 bulan lütfen exodousa da yollasın ya. görmek zorunda kalsın fsdfngf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 bunların sansursuz versiyonu var mı sanatsal bir çalışmaya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ahahahaha ahahahah ahahahahaha adam sana oturmuş bilale anlatır gibi mantıklı ve düzgünce bir açıklama sunmuş soru sormuş. tepkiye bak, sanane... dworgian şu adamı kaale alıp harcadığın emeğe yazık üzüldüm sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 hadi artık tartışmayı kesin de bana fotoları öm atın şapşikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Exodous said: Şurada ÖM ile kadının çıplak fotoğraflarını isteyenlerin, bir kadına topluca tecavüz edenlerden hiç bir farkı yoktur. Ha Rihanna'nın, bilmem hangi ünlünün zaten medyada yer almış fotoğraflarını ÖM'den istemeniz bir yere kadar ama, bir kadının hiç yayınlanmaması gereken, onun asla yayınlanmasını istemediği, belki kendine özel olarak çektiği, çektirdiği fotoğraflar internette yayınlandı diye, illa ki görmek istemek bence tecavüz zihniyetidir. Çünkü, "Nasıl olsa birileri bu kadına tecavüz etmiş, ben de fazladan etsem ne olur" mantığıyla, "Nasıl olsa birileri görmüş, ben de fazladan görsem mantığı arasında zerre kadar fark yoktur" Bu empatiden yoksun insanların midemi bulandırdığını söylemeden geçemem. Gerçekten iğrençsiniz, kabasınız, ahlaksızsınız. O fotoğrafların birinin size ait olabileceği ve bunun hasbelkader internette yayınlanmış olabileceğini bile düşünemeyecek kadar sığ ve küçük beyinlisiniz. şu mesajın o kadar tahrik edici ki öm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/06/Boy-That-Escalated-Quickly-Anchorman.gif aahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ee ahlak dersimizi de aldık öm nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Exodous said: Sana ne? Haaah iste o zaman milletten sana ne bilader? Olayi sana ne ile cozeceksen niye milletten duzgun tartisma bekliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Liebe said: ahahahaha ahahahah ahahahahaha adam sana oturmuş bilale anlatır gibi mantıklı ve düzgünce bir açıklama sunmuş soru sormuş. tepkiye bak, sanane... dworgian şu adamı kaale alıp harcadığın emeğe yazık üzüldüm sfdsf Bir de cepten yazdim ya. Bidi bidi ugrastim. Zaten bitti tartisma sana ne lafiyla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Exodous'a katılmadan edemeyeceğim kusura bakmayın. Tamamen özel olduğunu düşündüğü, çok büyük ihtimalle kimsenin asla görmeyeceğinden emin olarak çektirdiği fotoğrafların internete düşmesinden hatta haber olmasından sizce nasıl bir psikolojik rahatsızlık duyuyordur bu insan? Gelip bir de şu durumu savunmuşsunuz, üste çıkmaya çalışmışsınız umarım dayak yersiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Exodous said: Sana ne? ahahahahh lan sana ne öm isteyenlerden o zaman?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Lol. Valla ben kizin fotosunu öm istemeyi hakli bulmadim ve istemedim de. Kizin durum cidden uzucu onu da soyledim. Sadece birinin surekli "ne kotusunuz" dedigi (farkli farkli tonla konuda) bir yerde ne isi var onu sordum. Cok duzeyli cevabimi da aldim cekildim. Ama insanin merakli oldugu da bir gercek abi. Su teknoloji cidden bu tip konularda sakat iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Xaenin, Exodous net haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 exodus abartmıssın öle stalkladııgm biri degilsinde hep böyle post atıyorsan 3 vakte kadar pati ahalisi sana forumu dar eder o da patinin sıkıcı bir yer olmasını saglıyor sadece surda bir cetintas yorumu olsa min 10 sayfa daha post ekletirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 o deeel de asıl mevzu bu arkidiş torunu yaşındaki kıza nası ayar çekiyo? prof.dr.mr.hödö hödö olduu için eee bu titrleri elemana kızları hoplat diye vermiyoalr sanırım (tam emin deelim) hane şey gibi - niye habersizdinlediniz lan bizi? - e çalıyodunuz ! çok etik oolmaya gerek yok bence hoplatanı hoplatırlar bence çokda sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 kızda haklı felan deel bence "çirkin oldugu için dersten geçemeyen kezbanların intikamı" de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Xaenin said: kimsenin asla görmeyeceğinden emin olarak çektirdiği fotoğrafların (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Dworgian said: Lol. Valla ben kizin fotosunu öm istemeyi hakli bulmadim ve istemedim de. Kizin durum cidden uzucu onu da soyledim. Sadece birinin surekli "ne kotusunuz" dedigi (farkli farkli tonla konuda) bir yerde ne isi var onu sordum. Cok duzeyli cevabimi da aldim cekildim. Ama insanin merakli oldugu da bir gercek abi. Su teknoloji cidden bu tip konularda sakat iste. Sana demedim zaten, diğer dediğin konularda da sen haklısın zaten. Böyle de garip bir yer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Ben kizlardaki bu cesareti ve ciplak poz verme olayini cozemiyorum cidden. Teknoloji bu haldeyken hala niye ve nasil yapiolar bunu ya? Ne gerek yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar