Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müjdat gezen ukalalığı diye birşey var

Raistllin

Öne çıkan mesajlar

pardonda cinsmisiniz

müjdat gezenin veya uğur dündarın yanında ilber ortaylı kıyas bile olmaz

saplar samanlar bir birine karışmış yine

ilber i adam yerine koyanlar için Heraklitos tan gelsin:

Eşekler samanı altına tercih eder,
Mutlu olur yemek için acı burçak bulan öküzler.
Sosyal ağlarda paylaş

kısayı ben yapmıyorum önceki sayfalarda yapılmış, ha adamlık klasmanında kıyaslama yapacak olursak dahi ilberin yine bir şansı yok benim nazarımda kredisini çook öncelerden bitirdi

adam kendini topkapının lordu falan sanıyor her halde, birde bunun eküri var musiki şinaz(?!) tam bir meşrutiyet osmanlı aydı, türlerinin çok önceleri tükenmesi gerekiyordu

adama hitaben bir haber yapılmış, adam ne cevap verecem o aptala diye ortada geziyor...

sonra bu adamın arkasında hocam hocam diye geziyorlar falan...
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi önemli adamlar sonuçta belirli bir kariyerleri var ama şu tartışmaya bakınca hepsi birer ilkokullu.

müjdat ve levent için ayrı sayfa açmak lazım malum onların tek cephesi bu değil. politik arenada kredilerini çoktan tükettiler. uğur dündar da onlarla takılarak tüketiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

pardonda cinsmisiniz

müjdat gezenin veya uğur dündarın yanında ilber ortaylı kıyas bile olmaz

saplar samanlar bir birine karışmış yine

ilber i adam yerine koyanlar için Heraklitos tan gelsin:

Eşekler samanı altına tercih eder,
Mutlu olur yemek için acı burçak bulan öküzler.

http://weknowmemes.com/generator/uploads/generated/g13371304382124686.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önceki vukuatlarında da benzer şeyler dedim hep. Müjdat Gezen ve Levent Kırca uzun bir süre boyunca siyasetin ve medyanın parçası olmak için uğraşmış, fakat alo fatih karakterinde olmayı reddettiklerinden(ve karakterlerinden dolayı) bu alanda hep dışlanmış insanlar. Bir ömür boyu bu alanda çabalamalarının ama sürekli ötekileştirilmenin sonucu olarak içlerinde sürekli bir nefret birikti. O yüzden de bilgili ve donanımlı olmalarına karşın kahve ağzıyla, üslupsuz, nefretle konuşuyorlar. Basında gördüğümüz kimseye ilişmeyen, saygı normlarını yakalayamıyorlar.

İlber Ortaylı da benzer bir şekilde cevap vererek kalitesizliğini göstermekten başka bir şey yapamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ilber ortaylı videosu baya eski bu arada. topkapıda müdürken ortaylı sanırım, uğur dündar topkapı yıkılıyor vs diye saçma sapan yine dedektiflik olayına girişmişti. uğur dündarıda gördük gezi olaylarında 2 gün yayın yaptı, sonra büyüklerden höt diyen oldu sanırım 3. gün ortalıktan kayboldu millete bıraktı ortalığı.
müjdat gezen desen kılına yumağına sıçtığımın zekasız komik olmayan hayatım boyunca tiksindiğim bi adam yahu. eskiden filmlerde bile komik değildi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...