totemic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Evet sevgili patidaşlar, Paticik bir il ya da ilçe olsa 2014 yılı yerel seçimlerinden sonra kimi başkan olarak görmek isterdiniz? Anket koyayım dedim ama unuturum şimdi birilerini ayıp olur diye koymadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Ihtiyar heyetine aday olurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 başkanı bilmem ama başkanın katibi ben olurum sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Tw falan hali hazırda title olan seçeceksek Gerge Serbest dalış ise Senko. Dışişleri bakanı falan seçeceksek , dış bilgileri bulup bulup yeni haberleri bizde paylaştığından progamer , öyle çetintaş gibi gündem haberleri değilde harbiden bizim için değerli haberleri , daha yeni great fall paylaştı buna örnek. Ben de iş hayatıyla ilgili bir title alabilirim , iş yerleriyle ilgili en çok konu açan benim sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 kermit net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mithat said: Tw falan hali hazırda title olan seçeceksek Gerge Serbest dalış ise Senko. Dışişleri bakanı falan seçeceksek , dış bilgileri bulup bulup yeni haberleri bizde paylaştığından progamer , öyle çetintaş gibi gündem haberleri değilde harbiden bizim için değerli haberleri , daha yeni great fall paylaştı buna örnek. Ben de iş hayatıyla ilgili bir title alabilirim , iş yerleriyle ilgili en çok konu açan benim sanırım :D title olarak amele düşündük senin için, nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Eğlenceye mod yapıcam seni gülüm , gel otur hele kucağıma sen konuşuruz o işi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 orjinal kek. çakmalarımdan sakının. uzay filan yalan işler hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 beni seçin zenginleri dövücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 dynamick https://pbs.twimg.com/media/BgWtupWCcAAa47m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Frank Underwood tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Zikko said: Cons çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 BENÖSEÇ BENÖSÖÇ http://www.vidivodo.com/video/sahan-beni-sec/29891 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 daha iyi bir pati için beni seçmelisiniz. çünkü; beni seçerseniz özel mesaj geldiğinde trampet çalan eleman yerine bıngıl bıngıl bir çift meme sizi karşılayacak. beni seçerseniz lithran'a malum title geri verilecek. beni seçerseniz aquila eğlence bölümünden alınıp tarih kısmına sürülecek. beni seçerseniz her konunun ilk postunun altında dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz 'derdini silkeyim' butonu olacak. yeterli silkeleme sayısına ulaşan konu otomatikman kilitlenecek. demokrasi biçıs! beni seçerseniz arama butonunun yanına 'GERGE'ye sor' butonu eklenecek. gerge live support verecek. parası neyse cebimden vericem. beni seçerseniz supplement logları konusunu kapatıp ilk mesajı "TÜRKÇE KONUŞUN LEA!!" diye editleyeceğim. ayrıca çıplak erkek fotolarından forumu temizleyeceğim. beni seçerseniz piramit yapmak ban sebebi olmaktan çıkacak. piramit yapanlara sistem tarafından "la olm yapmayın lan, sitenin mnıa koydunuz" diye dostane bir uyarı mesajı gidecek. beni seçerseniz paramecium'a özel olarak her mesajındaki "selam, saygılar" kelimelerini otomatik tespit edip "mühüheüh, :DDDDD" şeklinde değiştiren bi kodu siteye ekleyeceğim. evet bunlar hayal değil. hizmetinize talibim. benim pati halkım daha iyisini hakediyor ve bunu elde edecek gücü var. http://ramp.ie/wp-content/uploads/2012/07/we-can-do-it.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 oyum imama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 memeden sonrasını okumadın di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ahahhah evet abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Imamin gotunun giliyik gili hulooooggg!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Burası küçük bir Türkiye ise, seçimi de en antidemokrat olan kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Yalnız adam resmen içimi okumuş , OYUM IMAMA! Bi de öyle mod tw falan seçimlerini demokratik yapamazlar , halkın istediği kişinin mod tw olması şuan bulunan mod ve tw arkadaşların işine gelmez. Sanki bu işten para kazanıyolar :D 'TW ARKADAŞLARIN YOLSUZLUK YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI ELİMİZDE TAPELER VAR' demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 imamayzır ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Black-ice(esprili sempatik zeki) Copry (biricik ablamız bacımız bedava diş tedavisi danışmanlık hattı) Kharon (her miki bilen gönül hizmet adamı) Pontipati (verdiği hizmetler malum) benim adaylarım bunlar.. ha birde Gokturk ama dayz deki bahtsızlığıyla olmaz cıks.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar