Madcat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 evet 2015 yılında geri dönüyor. rofl. http://www.imdb.com/news/ni56839773/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Save The Cheerleader, save the world arc'i cok guzeldi, ama gerisi kotuydu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Madem geri dönüyor niye parantezde 2006 var? CEVAP VER DELİKEDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Fifth season diyor sunku, remake ya da yeni seri degil benim baktigim yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ilk çıktığında ne hype yaptıydı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 aslında iyiydi de sonra gereksiz uçmaya başladılar güçlerle, ayarını tutturamadılar. bir de sylar kaç kere alignment değiştirdi iyice bozuldu karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 acip bastan seyredesim geldi. o ressamli bölümler cok iyiydi. adam falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bu dizi ne kötüydü ya. 2-3 sezon izledim iki tane süper güç kullanmadı mallar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ilk sezon fena değildi de 2. sezondan sonra çok kötüydü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Bir süre izlemeyemedikte sonra arkadaşa sormuştum neler oldu diye, hintli adam örümcek oldu dedi. Çok garip bir histi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 yattaaaa hiro nakamurayı özledim ben ya gerisi nanay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 hiç gerek yok ya. Başları güzeldi de bu kadar içine sıçtıktan sonra gereksiz harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 toggie said: Madem geri dönüyor niye parantezde 2006 var? CEVAP VER DELİKEDİ! oğlum altta ki kilitlenen konuya mesaj attım, biri benim yerime başlık açmış asdhuasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Ilk sezondan sonra sicisa gecmisti dizi. Hele o 4. sezon neydi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 DİZİ ÇOK KÖTÜYDÜ ÇOK İĞRENÇTİ SADECE 4 SEZON İZLEDİM O YÜZDEN. Arka sayfa tumblrın 15 yaşındaki tikky kızlarıyla yarışır marjinalikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Yoklukta gideri olan bir dizi. Biriktirir toptan izlerim bunu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Hintli adam ve meksikali kiz ciktiginda birakmistim ben. Hangi sezon oluyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 3. sezonda bıraktım sonra da iptal olduydu zaten galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 hmm ilginç, dark future veya orjinal hiro/sylar/peter hikayesine döneceklerse olabilir, yok saçma bir super heroes pewpew çakması daha olacaksa hiç olmasa daha iyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 flash forward daha güzel gidiyodu aslında ya keşke onu devam ettirselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bunla ilgili gezinirken kendimi şurda buldum ya lan http://www.youtube.com/watch?v=UEbd-2ayKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=C6zVQXpUe_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Eskisinin devamı mı olacak yoksa başka karakterler falan tarzında mı acaba? Edit: Reborn dediğine göre değişik kadro olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 gelecekte geçecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar