Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

Bir de akünün yerine abs beyni, aküyü de depo altına koymuşlar. Aküye bi şey olursa depoyu sökmek gerekiyor.

Şu çok saçma ya, depo daha mı küçük peki? oraya nasıl sıgdırmışlar? Ya da madem orda yer var neden abs beynini oraya koymamışlar?
Mesaj tarihi:
cross u falan bilmiormda, abs olmadığı için yapışıodum yere 1-2 kere amatör bir motorcu olarak.

bide o akü olayını sen servise götürmek zorunda kal diye yapmışlardır
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

ShadowFax said:

Bir de akünün yerine abs beyni, aküyü de depo altına koymuşlar. Aküye bi şey olursa depoyu sökmek gerekiyor.

Şu çok saçma ya, depo daha mı küçük peki? oraya nasıl sıgdırmışlar? Ya da madem orda yer var neden abs beynini oraya koymamışlar?

galiba deposu biraz daha ufak. 24 değil de 21 galiba. Nette de kaynak bulamadım şimdi.
Mesaj tarihi:
Yine de absli tercih ederdim ben. 21 bile çko iyi bi rakam , baya menzili iyidir o motorun.

Benim tahminim ABSsiz tasarlandı o motor. Sonradan bi sebepten ekleyelim dediler. Ama mmümkün olduğunca ucuza eklediler. Bu sebepten kapatılabilir abs de koymamışlar zaten ki enduro da kapatılabilir abs lazım.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

eskiden abs mi vardı motorlarda
bişi olmaz

Eskiden arabalarda da abs yoktu.
abssiz-standard absli-cornering abs li motor kullanıp farkını gördün mü? Bu ne boş bi yorum.

En iyisine sahip olma egom hiç olmadı ama güvenlik teknolojisine gelince mümkün olan en ilerisini almakta fayda var.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Yine de absli tercih ederdim ben. 21 bile çko iyi bi rakam , baya menzili iyidir o motorun.

Benim tahminim ABSsiz tasarlandı o motor. Sonradan bi sebepten ekleyelim dediler. Ama mmümkün olduğunca ucuza eklediler. Bu sebepten kapatılabilir abs de koymamışlar zaten ki enduro da kapatılabilir abs lazım.

Menzili iyi. 450 km gidiyor ortalama. Yarın sabah istanbul-thassos yapıcam. Tek depo ile varırım diye tahmin ediyorum 😀
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

şu fiyatlarla motor filan alınmaz abi.Arabaya yakın fiyatlar oldu motorda. Çok öyle ozel hobi olarak bakan insanlar dışında motor almak salaklık şu fiyat artışlarıyla...
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

aktiftablet said:

Menzili iyi. 450 km gidiyor ortalama. Yarın sabah istanbul-thassos yapıcam. Tek depo ile varırım diye tahmin ediyorum 😀

Emin misin ya, 450 fazla iyi.
Neyse güle güle kullan. Motoru olanlar satmasın, daha iyisini zor alırlar :D
Mesaj tarihi:
Bu son gelen gümrük vergisi kaynaklı zamlı fiyatlar. Geçen sene 38500'e aldığım motosiklet 56400 oldu şaka gibi.

Japonlar ile Avrupalılar ve HD arasında bi fark kalmadı pek.
Mesaj tarihi:
Resmi Gazete'de yayımlanan yeni gümrük tarifesine göre bazı ülkelerden ithal edilecek motosikletlere yüzde 20 ek gümrük vergisi konacak.

http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/motosikletlere-zam-mi-geliyor-1950151/
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ilk-sahibinden-mt07-tracer-700-7500-kmde-465678366/detay

bu tracer 700 ilanı tanıdıktan. çok temiz motor, aklında olan varsa bir baksın derim.
  • Yeni Oluştur...