Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni oyunum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çarpışma testini, etkileşimdeki spriteın 20x38 parçası onun x noktası, bunun y noktası büyük mü küçük mü diye karasaban yapacağına image array ile yaparsan daha sağlıklı olabilir.

Sprite ve çarpışacak o ağaç cisimlerinin image datalarını pixel bilgisi ile birer array içine alıp, her güncellemede for'un içine sokarsan daha rahat olabilir. Ayrıca bu image data bilgisinin içine alpha değerini de gömersen transparan yerlerde de hatalı collision almazsın. Adamın belki koltuk altı değmeden geçti ağaçtan niye ölüyoz ki?
Mesaj tarihi:
evet haklısın zaten collision dediğin pixel bazlı bakılır da acele acele hype'ı kaybetmeden halledeyim diye yaptım onu o şekilde güncelleyeceğim ama canvas değil imageın datasını alabilecekmiyim onu bilmiyorum işte :D
Mesaj tarihi:
di said:

kermit said:

applev0dka said:

28 yaptım buranın kralı benim

:D
http://i.imgur.com/53edgPb.png

Inspector'la mi degistirdin la dogru soyle ?

yok la
2şer 2şer geldi hep nerdeyse, ballıydım baya.
tamamen şans işi la oyun.
Mesaj tarihi:
abi şimdi öyle deme lütfen her an yeni bir güncelleme yapıyorum oyuna adamın jumpingine el atıcam ama işyerindeyim fazla kurcalayamıyorum bu gece hatunla buluşmadan döndükten sonra akıcam kodlara
Mesaj tarihi:
çok canım çekti ya böyle oyun yapmak sürekli birşeyler eklemek falan. böyle cookie cliker tarzı birşey deneyebilirim aslında.

+ bence öldüğünde ekran kararıp you are dead yazsın.
Mesaj tarihi:
yemeğe çıkmıştım ya geldim. biraz biraz zıplama olayını halletmeye çalışıyorum basılı tuttukça yükselcek şekilde yaptım ama az bişey buglu oldu onu düzelticem inş şimdi
Mesaj tarihi:
kermit said:

keşke saatte 100km ile gitmese son patch ile birlikte.
1 kere zıplıyor 2.si zıplamıyor son değişiklikte. haberin ola.

spaceye basılı tut, superman oluyorsun.
  • Yeni Oluştur...