boztu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Çarpışma testini, etkileşimdeki spriteın 20x38 parçası onun x noktası, bunun y noktası büyük mü küçük mü diye karasaban yapacağına image array ile yaparsan daha sağlıklı olabilir. Sprite ve çarpışacak o ağaç cisimlerinin image datalarını pixel bilgisi ile birer array içine alıp, her güncellemede for'un içine sokarsan daha rahat olabilir. Ayrıca bu image data bilgisinin içine alpha değerini de gömersen transparan yerlerde de hatalı collision almazsın. Adamın belki koltuk altı değmeden geçti ağaçtan niye ölüyoz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 evet haklısın zaten collision dediğin pixel bazlı bakılır da acele acele hype'ı kaybetmeden halledeyim diye yaptım onu o şekilde güncelleyeceğim ama canvas değil imageın datasını alabilecekmiyim onu bilmiyorum işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 tüh ya bi kere bug oldu puanım 300lere falan geldi keşke ss alsaydım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 o değil de şaka maka 20 kere oynadım yet gbi. herif oraya 2 google ad koysa şimdiye 10 dolar kazanmıştı fdsks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 di said: kermit said: applev0dka said: 28 yaptım buranın kralı benim :D http://i.imgur.com/53edgPb.png Inspector'la mi degistirdin la dogru soyle ? yok la 2şer 2şer geldi hep nerdeyse, ballıydım baya. tamamen şans işi la oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 dünyanın en kötü oyunu falan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 abi şimdi öyle deme lütfen her an yeni bir güncelleme yapıyorum oyuna adamın jumpingine el atıcam ama işyerindeyim fazla kurcalayamıyorum bu gece hatunla buluşmadan döndükten sonra akıcam kodlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 çok canım çekti ya böyle oyun yapmak sürekli birşeyler eklemek falan. böyle cookie cliker tarzı birşey deneyebilirim aslında. + bence öldüğünde ekran kararıp you are dead yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ilerlemiyor yine. sabit bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yorulmustur. son pathte kardiovaskular sistem simulasyonu eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Kardeş balance patch ne zaman geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 shaman çok op. nerf lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 guide nerden bulabilirim ? biraz karisik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bug oldu beyler, oynayamıyorum. 3-4 oyundan sonra floyd mala bağladı, öyle duruyor. ctrl + F5 falan da yemiyor :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yemeğe çıkmıştım ya geldim. biraz biraz zıplama olayını halletmeye çalışıyorum basılı tuttukça yükselcek şekilde yaptım ama az bişey buglu oldu onu düzelticem inş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 keşke saatte 100km ile gitmese son patch ile birlikte. 1 kere zıplıyor 2.si zıplamıyor son değişiklikte. haberin ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 evet şu anda onun üzerinde uğraştığım için 1. zıplamadan sonrası patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 kermit said: keşke saatte 100km ile gitmese son patch ile birlikte. 1 kere zıplıyor 2.si zıplamıyor son değişiklikte. haberin ola. spaceye basılı tut, superman oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 i win http://i.imgur.com/4D859D0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Oce4n said: spaceye basılı tut, superman oluyorsun. olm söylemesene yaaa sıpace diye okumuşsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ahahaha bıraktım arkada makroda takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 arkada takılmıyomuş. alt tab yapınca yada başka taba geçince pause oluyo oyun otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ya bide space divindeki margin 0 autoyu lütfen 70px auto yaparmısın en tepeye dayamışsın gözüme bi garip geliyo. ortada dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Ren said: Oce4n said: spaceye basılı tut, superman oluyorsun. olm söylemesene yaaa sıpace diye okumuşsun zaten evete basili tut allah oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 space ile oyuna restart atma olayını bir süreliğine kaldırıyorum bug abuse yapılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar