chrome Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 google dan baya bir yardırdım. unicef haricinde böyle güvenilir bağış yapabileceğimiz kimsesiz çocuklar için bir kurum var mı? bulamadım ben. global bir şey de olabilir fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Bütçene göre Tuzla Hayvan Barınağına mama gönder. Ben bütçem dahilinde her ay göndermeye çalışıyorum. kolaymama.com tarzı sitelerden direk bağış yapabiliyorsun. Onlarca yavru golden, yaralı-sakat husky kurtlar var. edit çekmişsin yazıya ama unicef ve benzeri yerlere zaten yardım akıyor. En kötü bir tv programı ile milyonlarca TL toplanıyor. Hayvanları unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 o nasıl bişey ya sevgililer gününde kimsesiz çocuklara yardım hebele bu ne lan ayşecik filmindeki sezercik gibi bi his olmalı annesi de filiz akın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 lösev kimsesiz kısmını sonradan gördüm amma* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 http://www.cydd.org.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 stormeagle said: Bütçene göre Tuzla Hayvan Barınağına mama gönder. Ben bütçem dahilinde her ay göndermeye çalışıyorum. koyalmama.com tarzı sitelerden direk bağış yapabiliyorsun. Onlarca yavru golden, yaralı-sakat husky kurtlar var. edit çekmişsin yazıya ama unicef ve benzeri yerlere zaten yardım akıyor. En kötü bir tv programı ile milyonlarca TL toplanıyor. Hayvanları unutmayalım. yavru goldenlardan sahiplenebiliyor muyuz? ailemin bahçeli vs bir evi var babam istiyordu son zamanlarda naptı bilmiyorum ama gelip istanbula alırım dönerizi beraber ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Tüm barınaklardan sahiplene bilirsin diye biliyorum. Belirli evraklar dolduruyorsun, gerçekten bakabileceğine inandıklarında teslim ediyorlar. Benim bölgemde ki Ataşehir hayvan barınağı belirli bir süreçte aşı karnesini bile gözlemliyor. Hayvana iyi bakabiliyorlar mı diye ki bence çok güzel bir uygulama. Tuzlada ki hayvan barınağı aynı zamanda hayvan mezarlığının olduğu yer. Sürekli gömülen köpekleri görüyorlar ve artık sınıra dayanmış sıkışık halde köpekler vardı benim gittiğim dönemde. O yüzden oradan alın alacaksanız. Telefonu burada var; yarın bir sor istersen. http://kopekistiyorum.blogspot.com.tr/2010/01/tuzla-hayvan-barinagi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 teşekkür ederim, ankaradayım, oraya gelip alıp antalyaya geçeceğim, bir araba ayarlar ayarlamaz gideyim :) yarında ararım. eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Git random bi barınağa 80% i golden ordaki hayvanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Lectre said: teşekkür ederim, ankaradayım, oraya gelip alıp antalyaya geçeceğim, bir araba ayarlar ayarlamaz gideyim :) yarında ararım. eyv. ankarada'da barınak var. 100. yıl bölgesinden gölbaşı ve mühye'ye alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yok biliyorumda tuzladaki barınağın durumu ilgi çekti, oradaki bir hayvana iyilik yapmak önemli olan :) yoksa 100 m uzakta petshop var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Darüşşafaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Önce insan çocuklarına bağış yapın, sonrakinde hayvanlara bağış yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 agzimdan aldin abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Losev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 abi kimsesiz çocuklar denmiş bağış denmiş, gidip köpeğe mama demişsiniz... ulan biz de hayvanseveriz 50 çeşit hayvan besledim sokaktan toplayıp da bu kadar saçmalamayın ya tövbe tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ama insanlar acıkınca susayınca söyleyebiliyo. hayvanların ağzı dili yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 http://www.kardesinisec.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Xaenin said: http://www.kardesinisec.com/ bu nasıl birşey site biraz kötüymüş tam anlayamadım biraz özet geçebilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Lan aptal aptal konusup adamin asabini bozmayin. Benim gibi sakin adami bile delirtiyorsunuz. Chrome yazisinda ilk basta "bagis yapilacak yer onerirmisiniz" dedi. Ben hayvan barinagi dedim, sonrasinda chrome yazisina edit cekti ve detaylari yazdi. "Hayvana bagis yapicagina insan cocuguna yap" lafa bak. Hosgeldin konfüçyus.. Biz bilmiyorduk. Zamaninda o hortumlanan deniz fenerinede yaptim bagis. Bu tarz buyuk vakiflar zaten istedigi anda milyonlarca tl toplayabilecek kuruluslar. Senin kapinin onunde ac susuz yasayan bir sokak cocugu varken git barinaga bagis yap demiyor kimse zaten. Ağzı dili olmayan, sırf saf değil kırma olduğu için veya sakat kaldığı için sokağa atılıp kafese kapatılmıs hayvanlarada yardım eli uzatmak en az insana yardım etmek kadar erdemli bir davranış zaten. Gerek vicdanen gerek allah katında hangisini düşünüyorsan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Lösevi arayın ihtiyaç sahiplerini ve ihtiyaçlarını direk öğrenin yerinde elden verin çocuklara, mutluluklarını paylaşın. Kıyafet ve oyuncağın yanında sevgiye de ihtiyaçları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 <---- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Okuyorum abi bana yap. burs ver. ihtiyacim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 şu kardeş olayı çok hoşuma gitti ya bilgisi olan varsa açıklasın. sözlükte bir iki kötü yorum gördüm ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bütün insanları doyurduk da hayvanlar kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar