Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bağış yapılacak yer tavsiyesi


chrome

Öne çıkan mesajlar

Bütçene göre Tuzla Hayvan Barınağına mama gönder. Ben bütçem dahilinde her ay göndermeye çalışıyorum. kolaymama.com tarzı sitelerden direk bağış yapabiliyorsun. Onlarca yavru golden, yaralı-sakat husky kurtlar var.

edit çekmişsin yazıya ama unicef ve benzeri yerlere zaten yardım akıyor. En kötü bir tv programı ile milyonlarca TL toplanıyor. Hayvanları unutmayalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Bütçene göre Tuzla Hayvan Barınağına mama gönder. Ben bütçem dahilinde her ay göndermeye çalışıyorum. koyalmama.com tarzı sitelerden direk bağış yapabiliyorsun. Onlarca yavru golden, yaralı-sakat husky kurtlar var.

edit çekmişsin yazıya ama unicef ve benzeri yerlere zaten yardım akıyor. En kötü bir tv programı ile milyonlarca TL toplanıyor. Hayvanları unutmayalım.


yavru goldenlardan sahiplenebiliyor muyuz?

ailemin bahçeli vs bir evi var babam istiyordu son zamanlarda naptı bilmiyorum ama gelip istanbula alırım dönerizi beraber ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm barınaklardan sahiplene bilirsin diye biliyorum. Belirli evraklar dolduruyorsun, gerçekten bakabileceğine inandıklarında teslim ediyorlar. Benim bölgemde ki Ataşehir hayvan barınağı belirli bir süreçte aşı karnesini bile gözlemliyor. Hayvana iyi bakabiliyorlar mı diye ki bence çok güzel bir uygulama.

Tuzlada ki hayvan barınağı aynı zamanda hayvan mezarlığının olduğu yer. Sürekli gömülen köpekleri görüyorlar ve artık sınıra dayanmış sıkışık halde köpekler vardı benim gittiğim dönemde. O yüzden oradan alın alacaksanız.

Telefonu burada var; yarın bir sor istersen.
http://kopekistiyorum.blogspot.com.tr/2010/01/tuzla-hayvan-barinagi.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lan aptal aptal konusup adamin asabini bozmayin. Benim gibi sakin adami bile delirtiyorsunuz. Chrome yazisinda ilk basta "bagis yapilacak yer onerirmisiniz" dedi. Ben hayvan barinagi dedim, sonrasinda chrome yazisina edit cekti ve detaylari yazdi.

"Hayvana bagis yapicagina insan cocuguna yap" lafa bak. Hosgeldin konfüçyus.. Biz bilmiyorduk. Zamaninda o hortumlanan deniz fenerinede yaptim bagis. Bu tarz buyuk vakiflar zaten istedigi anda milyonlarca tl toplayabilecek kuruluslar. Senin kapinin onunde ac susuz yasayan bir sokak cocugu varken git barinaga bagis yap demiyor kimse zaten. Ağzı dili olmayan, sırf saf değil kırma olduğu için veya sakat kaldığı için sokağa atılıp kafese kapatılmıs hayvanlarada yardım eli uzatmak en az insana yardım etmek kadar erdemli bir davranış zaten. Gerek vicdanen gerek allah katında hangisini düşünüyorsan artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...