Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Değişik ya, yarım saat wraith kovaladık yakalayamadık, döndü 1 dakikada hepimizin içinden geçti sdjfhs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 eet wraith lar cok lanet bide oynayan proysa aglatıyor decoy dan dolayı yakalamak pek mumkun degil mobile arenada bile yakalanamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 bide monster 5. secenek ust uste 3 kere monster gelmesinini anlamı nedir abi hadi 5 kiside 5. sırada diyelim geriye kalıyor 20% ihtimal.. priority sistemine olan inancımı sarstılar (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Oyunu 2560x1080 oynayamıyorum var mı böyle bir mallık. Geforce experienceda ayarlayıp oyuna girince zoom olmuş bi vaziyette çıkıyor. Ayarları falan göremiyorum solda. 105TLyi steam libraryde bir satır için verdik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Griffin adamım ya. Şu harpoon bi kerede kırılmasa mükemmel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Varsa bi yolu yordamı lütfen söylesin birisi; şu oyunu steam üzerinden değil bağımsız olarak oynamak istiyorum. Steamwebhelper'a ağır ağır küfür ediyorum çünkü hep. Var mı Steam açmadan oynamanın bi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 oyunu satın almadıysan malum yerlerden malum şekilde solo oynayabilirsin ama 4v1 i sadece steam den oynayabiliyorsun şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 meh, fak steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 steamwebhelper ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Q8ziNKCURbQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Baştan sona Joe'ya katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 steamde haftasonu ucretsiz oynama firsati sunuyor. birde %50 indirimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 1 kere oynayınca bitiyor zaten oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Patlayacağı o kadar belliydi ki şunun, göz göre göre hypeladılar. Düşenler düştü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 l4d nin alternatifi işte. öylesine takılmalık ama o paraya saçmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 L4D'in yapımcılarından, 4 kişi 1 monster'a karşı üstelik monster da başka bir PLAYERé!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Suu oyunun bu kadar luzumsuz hypellanmasinin sebebi bence fiyatiydi. Standart 20-30 tl olsa meh l4d clone diiyip gecerdi herkes. Apptalca pahaali olunca hipnotize oldu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Malezya storeda bug vardi 4 key yani 10 dolar civari tradeden almiatim daha preorderken. Sanirim 2 kere actim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 bedava olmuş http://store.steampowered.com/app/273350/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 10 dolarımı geri istiyorum oynamadım bile hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 forumda 60 usd iken alan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 5 key vermiştim ya pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 lord_gorthaur said: forumda 60 usd iken alan oldu mu? bu forumda free2play archeage'in alphasına katılayım diye 120 dolar bile veren oldu sen ne dion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 $160 di galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar