sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 iyi yapmış aferin. orada bir bayan varken yar.k diye böğüren ayılara az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 metro mecidiyeköy metrosu sanırım vuran kızın adı da burcu okur sanırım,ilkokuldan arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 isim verme ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 yapan kendi takımınızdan diye savunmanıza gerek yok gençler. dünyanın en büyük hayvanlığı su yapılan şey haklı tek bir yanı yok. bazen benim arkadaşlarım yapıyor otobüste metroda ben utaniyorum onların yerine, eşlik falan etmiyorum. bunun takımla da alakası yok, halkımızın %80i öküz ayı karışımı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 tam takip edemedim ama kadın haksızcılar ve haklıcılar başa baş gidiyo sanırım ilginç bi çekişme var topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kadın çirkin olduğu için haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 adam bu arada kadına vuracak ama bir an arkadaşı çekicekte vuramamış gibi... ya da bir an kafası bastı idrak etti dedi bu kadın dur ne yapıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 olay sadece yar.k değil arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 keşke şöyle okkalı geçirseymiş şak diye sesi duyulsaymış. pek kibar atmış tokadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ben olsam hepsini tokatlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Metroda tezahürat eden herkes ölür insallh kime neye bağırıyorsun dallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Cons said: karının biri bana tokat atsa bende atarım böyle mal mal bağırıp küfür etmediğim için öyle bir olay yaşanmıyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Bu kadar uzadığına göre savunan olmuş o gerizekalıları, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kadın saldırmış işte. hakkımı olur bunun. dava acsa kazanması lazım, ama bizde üstüne suclu bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 -Deno- said: ben olsam hepsini tokatlardım dayak yirsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Theridone said: -Deno- said: ben olsam hepsini tokatlardım dayak yirsin sen nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 döğerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 -Deno- said: ben olsam hepsini tokatlardım bayan olduğu için aldırış etmemişler. sen atsan oldboys çökerdi sana asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Besiktasli opera kadar elegan yapamamis kabzimal. Tokadi haketmis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ya bu arada biri bana br***** id pass atmıştı 3 tane unuttum şimdi napsak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bir de böyle şeylerle eğlenen liseli ruhunu hiçbir zaman kaybetmemiş antenler var işte. Uçakta hostese marş söyleyen gerizekalılardan farkları yok. Ama o tokat sağlam geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=bP-Rh_PQ9C4 4:15 :) aynı adam zAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Abi hiç hoş değil ya. Valla Galatasaraylılık buysa ben Galatasaraylı değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 abi insanlığımdan utandım ya, toplum psikolojisi denilen şey böyle işte. kendi renginden olmayan bir varlığı sindirip ezme isteği, sanki eline bir şey geçti o çocuğa orada avaz avaz hakaret edince. işte bu yüzden 183. dünya ülkesiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar