Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 imamizer said: Mortis said: fazla varsa bana gönderebilir misiniz? bak geldi yine 2 saat oynayıp kenara atıcı adfggs haha yoo ben her zaman sonuna kadar oynayanlardanım bu hypelarda. ben çünkü biliosunuz optimist bi adamım, bir şekilde güzel yerlerine odaklanıp mutlu mesut oynuorum oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Aldim bakalim bir beta, bakayim bir oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ben de optimist olucam ya. Nasıl oluyoruz? Ne yapmam lazım. Yol gösterene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 muhtemelen evet. Gecen beta'da ben indirirken 27gb gibi birsey istiyordu, 40gb bos yer vardi, YER YOK PANPA dedi..unpack munpack garanti olsun diye 55gb bos yer acip oyle download etmistim. Kelle koltuk birsekilde yapti. Forumun gidisatindan hava durumu tahmini yapayim, "Bu paraya bumudur olay? lolbombok." "O kadarda kotu degilmis beh" "Guzel yanlari var ama sunlar/bunlar problemli" "B-B-but its just beta!" (zayif halka) "Sahane olmus, haftasonu 10 saatimi yedi. Level kasmak bana iyi geliyor" "Mekanlar guzel yaw..benim icin yeterli, ama pahaci sanki" "e bunun grafikleri AOC'a benziyorre" "Dayi TES dediniz geldim de, Lore bambaska?!" Cilgin ve hoyratca hayati uclarda yasayan, ve bu oyun icin terli parmaklarla coktan preorder yapanlarin zaten objektif olabilecegine inancim yok.. Bakalim, izleyelim gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Bana güvenin. Ne optimistim ne hater. Dogruya doğru yanlışa yanlış derim. Haftasonu ilk izlenimlerimi yazicam. Hafta ici cok oynayamam ama beni izleyin paraniz yanmasın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 seni izliyceme kendim oynarım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Oynayamiyorum ben. Air'da o kadar bos yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ben gecen betada Skype ile ona buna Share Screen yapip stream etmistim, full screen window mod cillop gibiydi...merak edipte NDA ve twitch combosundan yirtmak isteyenler icin tuyo olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 twitch de private yayın yapamıyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 off bu akşam açsalar keşke çok sabırsızlanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yalançıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 "E" tusunu "W" dan sonra en cok kullandigim oyun oldu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bingildak said: off bu akşam açsalar keşke çok sabırsızlanıyorum :( :) :) :) abi ahhahaha PLAY E BASTIM ABİ ÇOK İYİ OPTIONS ÇOK İYİ OLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Launcher çok şık oyun kesin tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 biri özet geçebilir mi beta mı başlıyor bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yarın beta var 2 günlük. bingildak çok heyecanlıymış uyuyamıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 abi hesap yarattım şimdi. aktive edilmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 şeytana uyup indirsem mi napsam? fiber kullanıyorum da adil kullanım kotası var 75 gb. daha ayın 6'sından bitsin istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 barbu said: abi hesap yarattım şimdi. aktive edilmiyor? BEYLER HADİ NAPCAM YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben curse`den key aldım, eso sayfasına yönlendirdi, hesap yarattım, redeem code a bastım, curse key'i yazdım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 abi hesap yarattım ben de. ama hesabı aktive etmek için mailime yolladıkları link çalışmıyor sdfs. Activation code is invalid diyo. daha hesap yaratma kısmı bitmedi ki redeem edeyim ben de kodumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 valla bilemedim abi, bana direkt geldi mail tıkladım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bu adamlar acaba ip location check koymuşlar mıdır mail aktivasyonuna? amerikada yaşıyorum dedim hesap yaratırken. aktivasyon linkinden bunu check etme durumu olabilir mi acaba lan. gavur yapmıştır durumuna mı yakalandık diye düşünmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hah şimdi oldu ya. sistemleri kaldırmıyodu yoğunluğu herhalde. 5. link çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 vpnle dene bakalım da ne gerek var usa yapmaya zaten, eğer seversen releasede uğraşır yaparsın, betada ne luzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar