telnedim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Ne diye bu kadar abartıldı ki? Şunun birebir aynısı http://www.helicoptergame.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 çok uyuz bi oyun bu. yüklemeyin kanser eder adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ios 6 ve yukarısını istediği için yükleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yav çok gıcık sakfljasklfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Abi inanılmaz iğrenç, yükledim 10 dakikada sildim, sırf artificial zorluk olsun diye bir dokundun mu bir geçeceğin boşluk boyunda zıplıyo kuş, inanılmaz kötü kontroller. Onun yerine BADLAND tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 telnedim said: Ne diye bu kadar abartıldı ki? Şunun birebir aynısı http://www.helicoptergame.net/ Bu linkteki helikopterde de bir avanaklık var, nerede zamanında Death & Taxes guild arcade de oynadığımız helikopter nerede bu tıkların çoğunu algılamıyo, basit yükselmek için mouse u kırman gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 oturup da araştırmadım ama muhtemelen bir tür scam bu. 50 bin dolar kazandığını söyleyen adamın kendisi onun dışında bir delil yok. Ayrıca bot kullanarak indiren sayısını şişirdiği iddiaları var, sonra bir anda yapımcısı oyunu kaldırıyor piyasadan. Bence aklınca hype yaratmaya çalıştı sahte rakamlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 calistigi seyi basardi, iki uc yildir mobil oyunda soyle strateji izlenir boyle pazarlama yapilir diye cirpinan tonla insana tokat atti ve gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 arkadaşın telefonundan bir süre oynadım rekorum 3 ve yeter diyip bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 telnedim said: Ne diye bu kadar abartıldı ki? Şunun birebir aynısı http://www.helicoptergame.net/ aynen. hem daha bile iyi ki helikopter. anlamadım herif nasıl bi anda yüzbinlerce dolar kazandı. Bu arada ben bi kere 26 yaptım, onun dışında genel olarak 14 civarına gelip ölüyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 rekorum 51 daha geliştiririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 oyun yalan oluyomuş zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bu mal niye marketlerden çekmişki oyunu, günlük reklam geliri 50k dolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kulagi dusmus cinlamaktan, yeter demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 günde 50k dolar için götü sızlasa devam etmeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 sabonis said: telnedim said: Ne diye bu kadar abartıldı ki? Şunun birebir aynısı http://www.helicoptergame.net/ aynen. hem daha bile iyi ki helikopter. anlamadım herif nasıl bi anda yüzbinlerce dolar kazandı. Bu arada ben bi kere 26 yaptım, onun dışında genel olarak 14 civarına gelip ölüyorum hep oyunda çok sık ölündüğü için ve ölünce reklam çıktığından o kadar kazanmıştır eğer doğruysa. reklam sisteminin bug ını buldu gibi bişey oluyo o zamam. belkide o yüzden kaldırdı google playden, yeter devam edersem hiç para alamam bug abuse diyip parayı hiç vermezler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ben bu oyunu disketten oynuyordum lan hatta flappy bird ne bilmeden bi kafede çocuğun birinin etrafındakilere "bakın bakın basıyon yükseliyo" tarzı anlatışını oha helikopterin oyununu yapmışlar tepkisi ile dillendirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 maryodur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ya bloglar istemeden oyunun viralini yaptı yoksa büyük ihtimal kimsenin haberi bile olmazdı oyundan.öyle girer 2-3 oynar bu ne lan der silerlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 alakasi yok eli yuzu duzgun bir seyler yapanlarin akmadigi blog gitmedigi convention zorlamadigi odul kalmiyor, gunde 50k'i birak karinlarini sanslari yaver giderse doyurabiliyorlar buyuk ihtimalle botlara rating verdirme seklinde bir deney + pewdiepie tarafindan castlenme gibi piyangolari tutturabilme derken kartopu oldu gitti paticige kalsa her minecraft klonu viral, her yapan milyarder oluyor gerci lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 aquila said: kulagi dusmus cinlamaktan, yeter demis. http://www.quickmeme.com/img/b2/b28c355daf1deb16930558e5ddc60bad417ab6c5fb563efd4756ed7cdb2ddd99.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Fly said: alakasi yok eli yuzu duzgun bir seyler yapanlarin akmadigi blog gitmedigi convention zorlamadigi odul kalmiyor, gunde 50k'i birak karinlarini sanslari yaver giderse doyurabiliyorlar buyuk ihtimalle botlara rating verdirme seklinde bir deney + pewdiepie tarafindan castlenme gibi piyangolari tutturabilme derken kartopu oldu gitti paticige kalsa her minecraft klonu viral, her yapan milyarder oluyor gerci lol ne demek istediğini anlamadım ama şu oyunu etrafımdakilerin çoğu şu küfür eden adamın videosunda görüpte indirdi de oynadı.o video yu yapan adamda yabancı bir sitenin blog unda görüpte bu video yu yaptı.zaten bloglar direk viral yaptı demiyorum.komiklik olsun diye çektikleri videodan sonra istemeden viral yaptılar.ha belkide videolardan öncede deli indiriliyordu ben etrafımda gördüklerime göre öyle bir yorum yaptım hatta belkide patide indirenler bile patide açılan başlığından sonra bu oyunu gördü de indirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 türkiyede internet trendi öyle garip ki komik bişeyi görüyorum 3 gün sonra arklar olm ahahah lan baksana diye aynı şeyi yolluyolar. hadi konserler albümler filmler geç gelir de internet lan ona buna şuna girsen zaten %99'undan anında haberin oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kendi kendini donduren bir olgu olan hype'in ara sonuclarindan bahsediyorsun, sebebi degil diyorum ozetle aylar once gunde yuzlerce oyun alan appstore'da curumeye birakilmis herhangi bir oyun iken, ocak ayindan itibaren magical bir sekilde yukselise gecisi var sadece bot tutarak reviewlari sisirdigi ihtimali cikti en son ortaya, turk "viral siteleri" de herhalde iki uc haftaya yetisir bu konuya bunun disinda oyun bloglarina magazinlerine konu olma kismi zaten para kazanmak isteyen herkesin mecburi yaptigi standart prosedur milletin ugrune video cekme sebebi ise zaten sacma bir sekilde yayilmis olmasi, yayilmasinin en azindan asil sebebi degil yari offtopic : su skindirik oyun yerine zorlamali oyun diyorsaniz parayi verin super hexagon, pivvot oynayin veya yukari asagi ucmali bir seyler istiyorsaniz badlands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Bu arada super hexagon'u bitirdim gibi bir şey ama bu flappy bird daha zor geldi bana sfkjdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar