razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 (düzenlendi) şunu yapmak normal bi bölümden daha zor olabilir heh oha yarısına geldim de, kesinlike kaç bölümlük iş var lan burda, dana gibi kanırtmış kim yaptıysa. Mayıs 2, 2021 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 başlamış 5. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2021 fena değildi Spoiler o kadar olasılığa rağmen hiç bi evrende morty jessica'yla sevişemiyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Spoiler He controls the cops kısmında nereye gönderme var ya çok kez tekrarladilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2021 neşflike ne zaman gelir bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 05x02 8==D Spoiler of time god jerry'li son çok iyiydi. hristiyan tanrı gerçek ve binlerce yıldır uyuyor diyip onu öldürmeye gidecez diyen ilk rick and morty ile sondaki jerry'nin bi bağlantısı olması lazım ama çözemedim. bölüm boyunca plot twist yapmışlar ya. eğlenceliydi ama nasıl geçtiğini anlamıyosun çatır çatır akıyor ve her sahne zekice hazırlanmış. sezon iyi başladı yine. şu da güzel detaymış haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 "I was frozen today!" diye bağırdığını görmek istiyorum. lütfen lütfen lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 (düzenlendi) biri beni aydınlatabilir mi. dördüncü sezona geldim, netflix'ten izliyorum. ilk üç sezon ana bacı gidiyorlardı dördüncü sezonda bipler gelmeye başladı. ama bir sahnede "s.o.b" derken diğer sahnede "b.k" derken bipleniyor. nedir bu tam anlamadım. tr dublaj izliyorum. Ekim 24, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Dublaj neden abi, en kötü altyazılı izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 abi rick and morty'i dublajli izlemek ne bileyim, ilginc bir zevk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 (düzenlendi) bunun tr dubı mı varmış lulz, merak ettim ne kadar kötü olabileceğini. birkaç bölüm izleyeylim öyle ahah Ekim 29, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 dublajı iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 dün başladı 6. sezon. canon kasıp açtılar bakalım nasıl devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2022 adultswimin siteden izleyebilmek için hangi ülkede olmak lazım? vpn kasalım hemen ksdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 kablo televizyon uyeligi istiyordur simdi bir de 24/7 maraton koymuslar tum bolumleri kapsiyor mu bilmiyorum. guzel olmus TR'den de izlenilebiliyor vpnsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 ree netflix'e gelmemiş daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 vpn'den abdye gidince izlendi kendi sitesinden, özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 yine aptal edgelord esprileriyle komik olmamaya devam edecekler kesin bu sezon da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 sözlerimi geri alıyorum iki bölüm de güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 ahah 3. bölüm Spoiler jerry'nin thanksgiving'de babası gibi cuckold çıkması (o da dolaptan izliyodu sdsf). tüm yaşananlar esnasında rick'in görmüş geçirmiş bir pasif olarak davranması ve morty ile summer'ın travma geçirip hepsinin tırt oyunlara bağlanmaları, beth'in yaptıklarının karakterine çok uyması falan iyiydi hepsi. bayadır güldürmüyodu bölümler ama bunda yemek masasında kahkahayı bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Şahaneydi ya 3.bölüm. Çok iyi gidiyor şuan 6.sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2022 bir an summerla mortyde çıkarıp pompaya başlayacaklar sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 yeni kan mı almışlar naptıysalar baya yaratıcı gidiyor bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar