Tori Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 niye naaptın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 concede yapıomuş. bmdense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Şu 2. lig ayarındaki rank'lardan kurtulmak için adama zorla druid oynatacaklar. İllet ettim hunter'lardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Geliyor. http://venturebeat.com/2014/04/02/blizzards-hearthstone-card-game-out-on-ipad-now-in-just-a-handful-of-countries/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Avustralya ve Kanada app Store'de ipad release geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Tori said: niye naaptın ki 11 tauntlu deck yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 applestrodaki ülkeyi değiştirip, yükleyebiliyor muyuz bunu? Wyand said: Avustralya ve Kanada app Store'de ipad release geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 http://www.pocketgamer.co.uk/r/iPhone/App+Store/feature.asp?c=57896 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Oluyor mu öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Aceace said: Tori said: niye naaptın ki 11 tauntlu deck yaptım :D Kürtdecki asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Aha bu arada şöyle bir mega fırsat geçiyor elimize: https://itunes.apple.com/ca/app/hearthstone-heroes-warcraft/id625257520?mt=8 Pack'leri ve Arena entry'lerini App Store'dan yapacağız. Bu da demek oluyor ki Enpara kampanyasıyla bayağı doktor bir kombinasyon ortaya çıkacak. Bir de GBP olmayacağı için Blizzard üstünden olduğu gibi, epey karlı bir durum ortaya çıkacak sanki in game purchase'ları App Store'dan yaptığımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 İnsanların bu oyuna para veriyor olması beni hala hayrete düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 insan hayret ediyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 axedice said: İnsanların bu oyuna para veriyor olması beni hala hayrete düşürüyor. son derece normal. boş gezenin boş kalfası iken bile farm'lamak inanılmaz bayıyordu. yaklaşık 1 ay boyunca bomboş iken günde 5-6 saat temiz farm'layarak şu anki durumuma geldim ki, şu an istediğim her decki eksiksiz yapamıyroum buna rağmen. o yüzden özellikle oyuna ilk başlandığında 40'lı pack almak baya bir boost verecektir. en azından oynarken daha zevk almasını sağlayacaktır oyuncunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 valla ben bi kuruş vermedim ama zevk alıyom,arada legendry epic falan cıkıyo böyle yüzüm gülüyo ihi ihi noobum ama ondandır askdosakod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Sorieno said: Oluyor mu öyle? Oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Yükledim ben ama login olmadı bir türlü. New Zealand store'da da denedim, Türkiye'ye geçip de. Server'lar patates sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Elemanın teki indirip bağlanmıştı, facebook'a koyduğu ss'tan gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 aynı eleman bende de var, aynı kişi mi acaba sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ben baya para verdim ve oynamıyorum.. çabuk sıkılıyor insan tüm kartlara sahip olunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 çok kötü bi oyuncu değilsen en kötü 3 günde bir arena yapman lazım (3 quest bi qarena mantığıyla) buda 3 günde bir pack aççan demek bence para vermek gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Şahane. Beleş pack de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Ohaaaaa ciktimiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 BonePART said: çok kötü bi oyuncu değilsen en kötü 3 günde bir arena yapman lazım (3 quest bi qarena mantığıyla) buda 3 günde bir pack aççan demek bence para vermek gereksiz Bazen canim sikiliyordu, arena icin gold olmuyor aciyodum birami çerez imi . 1.7euro verip takiliyorum... ama artik amerika vs.. Diger serverlarda oldugu icin super oldu artik almiyorum... Blizz'den beklemezdim boyle beles bir oyun. Kalbimi caldilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ben daha bi haftadır oynuyorum öyle çok bişey diyemem tabi ama şu yazın çıkan might and magic kart oyunun tırnağı olamaz. sırf kazual diye oynuyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar