Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 ai o kadar kötükü 100 division 2m manpower lı puppet yerine 10 mil 10 civ factory li toprak almayı tercih ederim. en azından ben savasırken supply çekip benim askerleri açlıktan öldürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 historical focus seçmişken kendiniz tarihe uymazsanız oyun acayipleşiyor bir anda, öyle olmuştur rave. ben mesela ikinci almanya oyunumda vienna award için geç kaldım herhalde, axis'te olmayan macaristan romanya'ya daldı. romanya allies'a girdi. sovyetler romanya'ya focusla daldı, allies vs comintern oldu bir anda lol. mecburen romanya'yı da fethetmek zorunda kaldım. tarihi gidecekseniz de tarihe uymanız gerekiyor, öbür ülkeler de alternatif gitmeye başlıyor çünkü siz uymayınca. öte yandan mrlee'nin dediği gibi, fetih yerine puppet china çok bahtsızlık olmuş, tonla fab ve kaynak var çin'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 ww2 başlamadan sovyetleri annexliyim dedim, dogal olarak başkentini batıda 3 kere degiştirdi, moskov stalingrad minsk hepsini aldım, ama en son çinin dogusunda biyere taşıdı adam capitali 4milyon km savaş sınırı olunca kapadım oyunu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Bana karşı denizden yapılan çıkarmaları önlemek için o bölgenin hava hakimiyetini sağlayıp ve CAS larla desteklersem olur mu ? Yoksa illa deniz hakimiyetini mi sağlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Sam said: historical focus seçmişken kendiniz tarihe uymazsanız oyun acayipleşiyor bir anda, öyle olmuştur rave. ben mesela ikinci almanya oyunumda vienna award için geç kaldım herhalde, axis'te olmayan macaristan romanya'ya daldı. romanya allies'a girdi. sovyetler romanya'ya focusla daldı, allies vs comintern oldu bir anda lol. mecburen romanya'yı da fethetmek zorunda kaldım. tarihi gidecekseniz de tarihe uymanız gerekiyor, öbür ülkeler de alternatif gitmeye başlıyor çünkü siz uymayınca. öte yandan mrlee'nin dediği gibi, fetih yerine puppet china çok bahtsızlık olmuş, tonla fab ve kaynak var çin'de. yok ya 14 tane civilian factory var,6 tanede military factory.36 tanede steel var.hammaddeleri zaten puppettan factory trade etmeden alabiliyosun.zaten asıl değerli olan kısım güneydeki guanxi clique'te.onu ayrı olarak annexliyebiliyorsun.bide world tensionı hiç arttırmıyor.amerikanın bi çok focusu world tensionın yüksekliğine bakıyor,eğer erkenden arttırırsan çok daha fazla güçleniyor amerika. Mrlee said: ai o kadar kötükü 100 division 2m manpower lı puppet yerine 10 mil 10 civ factory li toprak almayı tercih ederim. en azından ben savasırken supply çekip benim askerleri açlıktan öldürmez. kendi kontrolüne alabiliyosun abi puppetın askerlerini.ayrıca asker ve factory basmaya devam ediyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 amerika cidden 'giant awakes' 30 günde 1 mil factory bitiyor focuslar ve advisorler alınınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Daesu said: ww2 başlamadan sovyetleri annexliyim dedim, dogal olarak başkentini batıda 3 kere degiştirdi, moskov stalingrad minsk hepsini aldım, ama en son çinin dogusunda biyere taşıdı adam capitali 4milyon km savaş sınırı olunca kapadım oyunu valla. dovmesine dovuyosunda japonyanın yardımı olmadan cok yoruyo. belki yeni general aiları ile daha hızlı yapılır. %2 supply eksiği yüzünden saldırmıyan battle ai bayıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Daesu said: ww2 başlamadan sovyetleri annexliyim dedim, dogal olarak başkentini batıda 3 kere degiştirdi, moskov stalingrad minsk hepsini aldım, ama en son çinin dogusunda biyere taşıdı adam capitali 4milyon km savaş sınırı olunca kapadım oyunu valla. başkentin önemi yok, victory point ve national unity bütün olay. savaş durumu penceresi gösterir zaten, altay dağlarına gelirken teslim oluyor. Law said: Bana karşı denizden yapılan çıkarmaları önlemek için o bölgenin hava hakimiyetini sağlayıp ve CAS larla desteklersem olur mu ? Yoksa illa deniz hakimiyetini mi sağlamak lazım. yeni yamada emin değilim ama olmuyor normalde. Promenader said: amerika cidden 'giant awakes' 30 günde 1 mil factory bitiyor focuslar ve advisorler alınınca. "axis'i yenmek 4 yılınızı mı aldı pü size" dedirtiyor oyun cidden lol, oyun axis'i kadar başarısız değildi RL axis gerçi. tem istisnası italya'nın çılgın afrika performansı. her oyunda ezilirlerdi libya'yı kaybedip, bu sefer israil'den kongo'ya kadar uzanıyor. rommel'li afrikakorps'a ihtiyaç duydurmuyor çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Daesu said: ww2 başlamadan sovyetleri annexliyim dedim, dogal olarak başkentini batıda 3 kere degiştirdi, moskov stalingrad minsk hepsini aldım, ama en son çinin dogusunda biyere taşıdı adam capitali 4milyon km savaş sınırı olunca kapadım oyunu valla. ben başladıktan sonra annexledim, doğudan batıya ortaya gelince teslim oldu, gerçi bu birazda savaşan askerlerin durumu ile alakalı, bir save de en az 20-30 birimi çevirip imha edince, ural dağlarından sonrada teslim oldu, ama tek tek uğraşmak yerine plan yapıp saldır diyince biraz daha uzadı bu süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Yama geldi. Yapılan değişiklikler arasında akla zarar olanlar var. Oyun ilk çıktığında bu hata ve sorunların gözden kaçmış olması baya garip, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Star and Crescent diye turkiye modu yapmıs birisi, focus tree ekliyor türkiyeye özel. hatay, montre gibi eventlar var. steamworkshoptan subscribe yaparak ekleyebilirsiniz oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 ai nası rezalet belli değil.1941 oldu,ben japonyayım.almanlar daha polonyayı alamadı.alamamayı geç,almayada yakın değiller.varşovaya bile yaklaşamadılar.zarla zorla belçika-hollandayı aldılar sonra mal gibi maginot hattından ilerleyip fransaya girdiler ama pariside hala alamadılar. busırada ingiliz-fransızlar italya-genovaya çıkarma yaptı.romaya kadar aldılar.hala nası teslim olmadı italya bilmiyorum.kuzey afrika ve etiyopyada gitti.facepalm yapa yapa izliyorum. ha bide unutmuşum,ingilizler bide hamburga çıkarma yaptı.danimarka-almanya sınırını aldı.hala temizleyemedi almanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 o yeni plan zımbırtısı yüzünden diye tahmin ediyorum ben, ai senin gözetimin altında bile bariz oynayamıyor, senin birliklerin kaliteli ve doğru yerde ise bir nebze ilerliyor... üç-dört el türkiye oyunu yaptım sadece birinde almanlar ruslara karşı galip geldiler ve avrupayı -benimde katkım ile ki bütün fransayı falan kaybetmişlerdi ben yardıma gittiğimde- koruya bildiler... oda şöyle oldu, ben süveyş kanalı alında ve ispanya almanya tarafında savaşa girince, akdeniz rahatladı, öyle olunca büyük bir ihtimal italya ve ispanya 40-50 parçalık kuvvetleri almanya tarafında verebiliyor, rusya da müttefikler tarafına girmediği için, mevcut almanlar artı takviyeler + kafkas ve orta asyadan benim girmem ile almanlar rusyayı devirebildi diğer taraftan, isveç ve norveç gibi sıkışık ve coğrafi olarak sıkıntılı bölgelerde de savaşırken sıkıntı çıkartıyor, ben yardıma gitmeden önce avrupada mütefikler ilerliyor almanya kuzey ve güney isveç e 60-80 birim kadar asker yığmış öyle bekliyorlar... ha italya, japonya vb.ülkelerle oynarken almaya kafadan yatınca geri oyun çok beyhude geliyor insana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Alanlar ziyadesiyle oynamistir herhalde artik, son fikirler nedir? Almaya deger mi? Mevcut eksiklikler zaman icinde giderilir mi dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 HOI noobu olarak hoi4 ile başladım seriye bence oyun güzel 41 saat gameplayim var. Multi attık arkadaşla iki nukleer attım kafasına gayet güzeldi parasını hak etti herhalde bir 40 saat daha gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Hala almayan daha bekleyebilir bence çünkü yaz tatilindeydiler en son, sadece bir büyük yama çıktı ve onda da ai çözülmemişti hatırladığım. İleride çözülebilir tabii, çözülürse oyun iyi esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 almanlarla 1 wc yapıp bıraktım acıkcası, ikinci bi oyuna çekmedi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 oyundaki ai çok tırt. hiç bi şekilde karşı koyamıyor ki kodlarıda baya kötü. 40-50 tank tümeniyle amerikayı fethediyorsun ai doğru düzgün tümen oluşturup üretemediği için. https://www.reddit.com/r/hoi4/comments/4nzkxi/digging_into_production_and_research_aiscripts/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Alsam mı indirime girmiş. AI düzeltildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 alma emperyalist bi oyun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 AI düzeltme yaması hala çıkmamıştı son baktığımda. şimdi tekrar baktım, hala çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Geçen aklıma geldi ne alemdedir diye. Batı cephesinde değişen bir şey yokmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 great war modu çıktı vanillanın dandik ai sorununu çözerlerse 10/10 mod. tek sıkıntı serbia ww1 oncesi annexlenirse ww1 çıkmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Murray said: Alsam mı indirime girmiş. AI düzeltildi mi? Stabil black ice çıktıysa al. Çıkmadıysa alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 slm şans eseri güncelde adımı gördüm slm vereyim dedim hearts of iron ne hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar