Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icimi dokmem lazim

Deacon

Öne çıkan mesajlar

manve said:

abi basimdan buna benzer bir olay gecmisti, hayatim boyunca tasiyacagim rezillik abidesi olarak kalacak hatta.

lise 1 falandi sanirim, siniftaki bir kizla yakinlastik, aramiz cok iyiydi cidden, hatta arkadaslarim "olm kiz da senden hoslaniyor, git konus" diye gazladilar. Hala her birine tek tek kufrederim :(

Sonucta gittim konustum, kiz "ama biz cok yakin arkadasiz" dedi elbette.

Ondan sonra okula gitmemistim o gun, ikimizin de yakin arkadasi olan baska bir arkadasimi da kandirdim onlarin evine gittik, bira falan da aldik elbette, ben yari sarhos yari aglamakli bir halde "senin amk, sen de gazladin git konus" diye arkadasima sovmekteyim.

10 dk sonra kapi zili ve benim kiz kapida, o da agliyor. "Vay amk hatun cok pisman olmus, nerde oldugumu bulmus, simdi dudaklarima yapisacak" diye dusunuyorum.

Bu sirada ben salondayim. o hala kapida. Ben ustteki dusunceler icerisindeyken "Ebru, Melih baska bir kizla birlikteymis" cumlesini sectim aglamanin arasindan. Iyi de benim hayatimda biri yok falan derken, adimin da Melih olmadigini farkettim.

Sonra ikisi iceri geldi. Beni gorunce sasirdi falan. Durumu anlattim, o da bana yapamam seninle dedi tekrardan. Sonra o gun ucumuz aksama kadar icip, sacma sapan konustuk. Cogu zamanda kizi teselli ediyordum "Bosver sen daha iyilerine layiksin" falan diye :(

Sonucta ben olayi kabullendim, baska bir kizla birlikte oldum. O hatun da hala yakin arkadasim, hatta gecen ay evlendi :D

ahahah nasıl bir anı lan bu
Sosyal ağlarda paylaş

Friendzone diyip yabana atmayın.

Üniversitede bir kız vardı. Tori hiç konuşamıyoruz diye diye bana facebook açtırmıştı, birlikte çalışırız diye her dönem üstten benim derslerimden alırdı hede hödö. Erkek arkadaşım olmasaydı kesin seninle çıkardık biz ehuehu diye arada bir söyleyip dururdu içkili miçkili değilken.

.... de işte ben işletmede sürünürken* müstakbel erkek arkadaş son sınıf doktordu ve kızın saçma sapan bir hobisi vardı, onu yaparken tanışmışlardı. Gel de yazıl emenike.

Ve şimdi o kızla birlikteyim. Nah birlikteyim, plot twist burda değil.

Ben mezun oldum gittim, kız doktordan ayrılmış. Biz o üstten benimle aldığı dersleri çalışırken yanımızda biten, kızın literally ÜFFF YİNE GELDİ SLK :/ :/ yaptığı friendzoneun en dibindeki herifle takılıyormuş.

Ben bir lan gidiyim işte its-go-time der gibi oldum, sonra facebooku ta ne zaman kapattığım aklıma geldi. Benim çevremin hep mezun olduğu aklıma geldi. Benim de calculuslardan econlardan uyuyarak geçen adamdan currently unemployed statüsüne geldiğim aklıma geldi. Ama kızla en son ne zaman konuştuğum aklıma gelmedi, öyle de zaman geçmiş. Gel de yazıl emenike**.

*: figuretively sürünürken, yoksa 3.57 cumulatifim vardı yanlış anlaşılmasın sfsddf
**: bookend scene cümlesiyle bitirdim ya, yine de gurur duydum kendimle
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Üniversitede bir kız vardı. Tori hiç konuşamıyoruz diye diye bana facebook açtırmıştı, birlikte çalışırız diye her dönem üstten benim derslerimden alırdı hede hödö. Erkek arkadaşım olmasaydı kesin seninle çıkardık biz ehuehu diye arada bir söyleyip dururdu içkili miçkili değilken.

.... de işte ben işletmede sürünürken* müstakbel erkek arkadaş son sınıf doktordu ve kızın saçma sapan bir hobisi vardı, onu yaparken tanışmışlardı. Gel de yazıl emenike.

Ben mezun oldum gittim, kız doktordan ayrılmış. Biz o üstten benimle aldığı dersleri çalışırken yanımızda biten, kızın literally ÜFFF YİNE GELDİ SLK :/ :/ yaptığı friendzoneun en dibindeki herifle takılıyormuş.

Ben bir lan gidiyim işte its-go-time der gibi oldum, sonra facebooku ta ne zaman kapattığım aklıma geldi. Benim çevremin hep mezun olduğu aklıma geldi. Benim de calculuslardan econlardan uyuyarak geçen adamdan currently unemployed statüsüne geldiğim aklıma geldi. Ama kızla en son ne zaman konuştuğum aklıma gelmedi, öyle de zaman geçmiş. Gel de yazıl emenike**.

*: figuretively sürünürken, yoksa 3.57 cumulatifim vardı yanlış anlaşılmasın sfsddf

u made me drop a big XD
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılın abi. Timeout diye bi olay yok. Yıllar sonra çevriliyor. Bu konudaki rekorum bodrumda bir barda tanışıp ufak bi miktar yakınlaştığım hanımefendi ile olan muhabbetim.

1) Temmuz 2012'de bi gece denk geliyoruz, tanışıyoruz, takılıyoruz biraz, sonra çok sarhoş ve berbat bi biçimde evine 'yolluyorum' arkadaşlarıyla beraber. Telefonu, ismi ve aklımda kalan okuduğu okul dışında bi iletişim bilgisi yok. Ertesi günü mesaj atınca cevaplamadı. Telefonu sildim.
2) Şubat 2013'te aklıma geliyor, aynı okulda okuyan birinden rica ediyorum. Kızın adını soyadını bulduruyorum. Facebooktan ekliyorum. Mesaj atıyorum. Kısa bi konuşuyoruz. Buluşcaz falan diyoruz ama unutuyorum sonra denk gelemiyoruz.
3) Aralık 2014'te bi mesaj atıyorum buluşalım falan diye. Ocak 2014'te ilk kez buluşuyoruz. Buluşma da gayet iyi geçiyor. Bi dahakine sevgili falan oluruz herhalde.

Bunun gibi birkaç hikaye daha var bende, yıllardır tanıdığım ama yıllardır görüşmediğim insanlara yazdığım oldu. Güzel oluyo. Yardırın. Ha 2 senelik kız nereden aklıma gelecek derseniz, bilmiyorum. Bazen aklıma düşüyo lan şu vardı nooldu güzel kızdı diyorum, arıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski erkek arkadaşı ve ortak noktanız olmaması dışında aynı durumu yaşıyorum birebir. Ben de 2 aydır tanıdığım bir kıza aşık oldum. Bir sürü ortak noktamız var. Çok iyi anlaşıyorduk. Erkek arkadaşı olduğunu bilmiyordum tamamdır bu iş diyordum. Birkaç kez ağzını da aradım hiçbir şey söylemedi bu konuda. Sonra bir gün biriyle buluşacağını söyledi. Erkek arkadaşı olduğunu söylemedi sonradan başkasından öğrendim ve yıkıldım. Ergen triplerine girdim. Ona karşı tavır takındım merhaba bile demiyordum. Ne bu tripler falan diye sorup duruyordu. Yok bir şey diyordum. 2 haftadır görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de.. Geriye dönebilsem arkadaş olarak kalmaya çalışırdım çünkü unutmaya çalışmak daha çok hatırlamama sebep oluyor unutamıyorum. En azından arkadaş olarak kalabilseydim bir zaman sonra ona karşı olan hislerim durulurdu. Senin daha çok şansın var. Eski erkek arkadaşını zamanla unutabilir. Aynı durum arkadaşımın da başına geldi. İnci sözlükte hikaye yazan kelebek nickli elemanın da.. Onların çıktığı kızlar hep sonradan eski erkek arkadaşlarını unutup onlarla beraber oldu. Senin olay da aynı durum.. Fırsatın varken değerlendir derim. Öyle tavır takınınca daha zor oluyor her şey özgüvenin yerlerde oluyor resmen. Aynısını ben de yaşadım. O yüzden rahat ol onun yanında olacağı varsa zaten olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Ben bir lan gidiyim işte its-go-time der gibi oldum, sonra facebooku ta ne zaman kapattığım aklıma geldi. Benim çevremin hep mezun olduğu aklıma geldi. [b]Benim de calculuslardan econlardan uyuyarak geçen adamdan currently unemployed statüsüne geldiğim aklıma geldi. Ama kızla en son ne zaman konuştuğum aklıma gelmedi, öyle de zaman geçmiş. Gel de yazıl emenike**.

İki sene sonraki halimi gördüm lan şunu okuyunca, bitane doldurup bitane da sarayım en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Deacon said:

Vallahi artik anlatmam lazim. Uzun olcak muhtemelen ama neyse amac benim rahatlamam.

Hepsini okudum. Benimde başıma benzer bir durum gelmişti.

Oyunları çok iyi beceriyorsun, işin içine aşk, kıskançlık girince, oyundan kopmuşsun ama biraz farklı bir açıdan baktığında; bu da bir oyun neticesinde.

Kozunu baştan belli edersen kaybediyorsun, hatta seviyorsan git konuş konusuda bence çok doğru değil. Başıma gelen bir olaydan bahsedeyim.

Özgüven 1500 gidip kıza söyledim senden hoşlanıyorum diye, ilişki başlayacak noktasından kopma noktasına geldi. Soğuk tavırlar, hareketler, en sonunda bende fitili ateşledim hafif bir tartışmadan sonra, açık kapı bırakarak bir daha aramadım. 4 ay konuşmadık sonra bir şekilde birgün yeniden konuştuk, yeniden ısındık, fazla ısındık, çıkmaya başladık. Daha sonra sordum neden biz bu duruma 4 ay önce gelmediğimizi. O da sen hoşlandığını söyleyince bir anda soğudum senden dedi.

Kadınlar köpek gibidir demiycem ama kadınlar köpek bakmaya benzer. Eğer kötü bir davranışı cezasız bırakırsan şımarır ve devam ettirir, evin ortasına sıçar, koltukları kemirir.

Sen o konuda onu şımartmak yerine, cezalandırmışsın. İyi yapmışsın. Ama haklımısın? Onun gözünden haklımısın? Ben şahsen biraz "haksız" bir şekilde cezalandırmış olabileceğini düşünüyorum. Dolayısıyla sana küsmüş ve artık kuyruk sallamıyor. Emirlerini yerine getirmiyor. Biraz bu konuyu sorgula eğer hatalıysan da vakit kaybetmeden konuş; "ya geçen sana sert çıkıştım özür dilerim..." gibi. Hatta ilerletip neden bu şekilde davrandığını da ufaktan belli edebilirsin. "Çünkü sana karşı birşeyler hissediyorum, kendime işkence çektirmektense en iyisi biz görüşmeyelim."

Biz görüşmeyelim. / Keywords

Kadınlar duygusal bir tür oldukları için kendilerini dünyanın merkezinde ilan ederler. Doğal olarak hiçbir kadın bu konumunu kaybetmek istemez; dolayısıyla seni de kaybetmek istemeyecektir. Bu kozunu oynarsan gerçekten sevgilisiylemi yoksa seninlemi vakit geçireceğini anlayabilirsin. Riskli bir koz ama herşeye değer. En kötü ihtimal zamana bırakırsınız ve bu sürede kafan rahat olur. Tabiki sosyal ortamından kopacağın gerçeğine de kabullenmiş olman gerekecek.

+1

daha iyi bi analiz olamazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Her zaman aklını kurcalayacak bir "acaba" zehrini kapmışsın ya , işte o ilişki bitmiş orda. Sürekli düşünürsün 3 gün ne yaptılar diye. Emin ol , iki eski sevgili bir araya geldiyse kesin sevişmişlerdir. Ben kendimden düşünüyorum da , hep öyle oldu bende mesela. Hani bildiğin yol , temiz , güvenli... Rahatdır iki tarafta. Sonunda problemde olmayacaktır nasılsa. Daha nasıl bir ortam ararsın ki sevişmek için ?

Olay bu kardeşim . Ha belki de birşey yapmadılar. İyide bunu düşünmekle mi kahredeceksin
kendini elin kızı için. Koy gitsin amk.
Sosyal ağlarda paylaş

gel bide benden dinle diyip
bütün gece dibimi dövdü sabahlara kadar koltuktan yatağa yataktan tezgaha diye anlatacağı yok heralde zaten

bide ortak bi yönünüz yoksa beyinle değil gonadlarında düşüyünosun demek
erkek cinsi olarak takıntıya yatkınız
kalçası geniştir doğurgan gelmiştir sana hatun temel içgüdü babında
sevişin bi hemen geçmesse aşıksındır
Sosyal ağlarda paylaş

Olm ne derseniz diyin kız kısmı barzo erkek sever.

Eski erkek arkadaşıyla 3 gün görüştürmek ne demek. Azcık sert yapaydın hem kız sana daha çok aşık olurdu hem o herifin yanına gidemezdi.

Şuanda da siz tavşanlar gibi sevişiyor prezervatifleri sağa sola atıyor olurdunuz.

Azcık erkek olun lan. Erkekliğin özünde yok öyle eski erkek arkadaşıyla buluşturmalar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...