micha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Bize biraz kendinden bahseder misin? Peki abi..:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Wow Armory'de MM diyo . MEME olayını sen kattın işin içine bende armory'sini attım.MEME olabiliyormuş demekki. Son olarak UI baktığında Video'nun başında'ki arkadaşın UI dikkatini çektimi? Roger veya X vs konu bu değil. Sonuçta o kadroda olan her birey iyi oyuncu. Anlatmaya çalıştığım classic UI giren üst oyuncu var. Sen tabi sidiği yarıştırıyımda insanlar beni tanısın. Eniac'ı Mekanik'i aşağılayım sikko adam bunlar diye bas bas bağırmak için çırpınıyorsun ya yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 olm tartışmayın lan canım çekiyo açıcam şimdi 4 yıldır girmediğim hesabımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 daha halen sıkıntının, ui olmadigini anlayamadiysan :) gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konu bind usta, geçmişe dönüyoruz bir yerden ele veriyoruz boyacı küpü gibi main konu kayıyo :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 En iyi benim. En çok bana sorucaksınız. resim gönder http://cdn.internethaber.com/gallery/29912/9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 2006 sonrası nerede :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 2005 oncesi nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 aquila said: 2005 oncesi nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Clicker Tank Live Stream: www.twitch.tv/eniac85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 micha said: Clicker Tank Live Stream: www.twitch.tv/eniac85 hizmet güzel de hangi piksel kimdir onu seçemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bende mage kasıyorum 80 oldu migratei karşılayın geleyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 @Lectre gel abi . Classleader huunu ile görüştürelim seni :) @Sertcocuk Valla xsplit kullaniyorum stream yaparken ayarlarını anlayamadım.Bilen eden varsa mudahale edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Twitch'de sohbetler www.twitch.tv/enaic85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 axedice said: Google > worst interface ever diye yazıp aratmış heralde ahah. Yalnız pally power ı görünce bi gözlerim yaşarmadı değil. Ne çile çektik be viktor kabuslarima giriyor hala "dostum 10dk lik BoW at kendine sanc atarsin 10dk lik diger paladinede 30dk lik BoM atarsin oda bize 10 dk lik olanlari atar" didismeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 internet bağlantını ve ekran çözünürlüğünü söyle yardımcı olayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Şimdi görüntü ayarını ayarladım. Ancak şuanda blizz'den açıklama geldi yüksek latency falan varmış. :X Blizzard CS EU @BlizzardCSEU_EN These connection issues will cause various error codes when trying to load a game, disconnections from games and high latency Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 micha said: @Lectre gel abi . Classleader huunu ile görüştürelim seni :) @Sertcocuk Valla xsplit kullaniyorum stream yaparken ayarlarını anlayamadım.Bilen eden varsa mudahale edeyim. görüştürün babe, asıl uzmanlığım sp üzerine ama o baya önceydi hani değişti vs herşey. fire mage'im kenks pyro atabiliyorum, scorch spamlemiyorum insan gibi fireball atıyorum. ataş topi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Şu stream'den bir bakar misin rotasyon sence dogru mu ? www.twitch.tv/eniac85 Lectre ekle beni eniac#2344 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 wipefest begin www.twitch.tv/eniac85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Live Raid Now: www.twitch.tv/eniac85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Live Raid On : http://www.twitch.tv/eniac85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 daha raid başlamadan ağlamaya başladınız bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 SESİ NİYE KISIYON BİRADER AÇSANA DİNLEYEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar