Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Önce kaynak isteyen arkadaşlar oluyor. http://tr.wikipedia.org/wiki/Hira_ma%C4%9Faras%C4%B1 Yıllarca bu hikayeyi duyduk.Peki ilk emir '' oku, oku , oku '' denildi.Onuda anladık da, Okunacak hiç bir şey gelmedi.Sürekli Cebrail ile aralarında Sözlü bir muhabbet dönmüş.Dahasında Muhammed halka gidip anlatmış .Acaba bu 'oku' kelimesi başka bir anlam damı.Yoksa her şey yalandan mı ibarettir.Bu arada gökten ne bir parşömen nede bir kitap inmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 deizme hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Gökten parşömen inebileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ALLAHU AKBAR hüloooğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Nadasa yatirilmis troll account'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 diaboliq said: deizme hoşgeldin. Yok almayım , Benim inanmama üzerine bir inancım yok,Her şeyi sorgularım.Ne doğru nede yanlış.Tanrı'da bunların arasındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 okuma yazma bilmeyen adam nası okusun lan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sene oldu 2014 1500yıl önceki shit tier arabı ve aksiyonlarını tartışmayalım yahu yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/150162/cebrail-in-ilk-vahyi-getirdiginde-oku-diye-soyledigi-seyin-sirri-nedir-vahyedilen-ayeti-okumasini-soyluyorsa-peygamberimiz-hz-muhammed-neden-ben-okuma-yazma-bilmem-diyor.html ilk olarak gugıl bunu getirdi. fakat konu din konusu değil mi? tartışma amaçlı açtıysanız kapatılmasını rica ediyorum. aksi halde bilgilenmek istiyorsanız daha açık belirtirseniz güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Jaegerjaquez said: okuma yazma bilmeyen adam nası okusun lan zaten Bazı Hadis ve benzeri şeylerde peygamberin o olaydan sonra okumayı öğrendiği söylenir.Doğruluğu kesinliği yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 j_bLiND said: http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/150162/cebrail-in-ilk-vahyi-getirdiginde-oku-diye-soyledigi-seyin-sirri-nedir-vahyedilen-ayeti-okumasini-soyluyorsa-peygamberimiz-hz-muhammed-neden-ben-okuma-yazma-bilmem-diyor.html ilk olarak gugıl bunu getirdi. fakat konu din konusu değil mi? tartışma amaçlı açtıysanız kapatılmasını rica ediyorum. aksi halde bilgilenmek istiyorsanız daha açık belirtirseniz güzel olur Tartışmak kötü birşey mi burada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bıkmadınız mı din tartışmaktan ya. ayda bir aynı mevzular konuşuluyor aynı argümanlar öne sürülüyor 3-5 kişi banlanıyor sonra kapanıp yenisi açılıyor. tarihi bir fact soracaksan sor da ben şahsen baydım bu işten. baymayanlar da vardır elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 cebrail muhammede okuda baban gibi eşşek olma, develere hallenme sağda solda demek istemiş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 simdi melek gelip beni sikip oku dese korkudan altima sicarim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Arkadaşlar Müslüman olan arkadaşlar şimdi bize saygısızlık yapmayın diyecek biraz dikkat edelim :) bırakalım onlar bize saygısızlık etsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 iyi de ben o dediğinizi kibar bir dille söylemeye çalıştım, ciddi cevap verdim bi an özür dilerim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Benim takıldığım bir başka paradoks, inanan inssanlar neden BEN ALLAHA İNANMIYORUM diyenlere öfkeleneiyor? Youtube'da yıllar önce yazdığım bir iki yorum hala küfür yiyor. En ufak da saygısızlık yok, şu şu şu sebeple BEN inanmıyorum demişim, birileri beni öldürmek istemiş. Bunu açıklayın bana ateistlerden neden nefret ediyor ve hatta zarar vermek istiyor inançlı kesim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ne demek asıl ben özür dilerim.Siz biz yaptım, ben gözcüyüm ortada unuttum bir an... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sostizm said: Benim takıldığım bir başka paradoks, inanan inssanlar neden BEN ALLAHA İNANMIYORUM diyenlere öfkeleneiyor? Youtube'da yıllar önce yazdığım bir iki yorum hala küfür yiyor. En ufak da saygısızlık yok, şu şu şu sebeple BEN inanmıyorum demişim, birileri beni öldürmek istemiş. Bunu açıklayın bana ateistlerden neden nefret ediyor ve hatta zarar vermek istiyor inançlı kesim? Benim yargım bu konuda , Atheism'i din haline getirmiş bazı bencillerden dolayıdır.Bir taraf yaratılmış.İnanmaya inandıklarını düşünüyorum.Fakat gel gelelim.Bende inanmıyorum daha doğrusu sadece sorguluyorum.herhangi bir korkum yok bunu yaparkende.Bazen inançlı birisiyle tartıştığımda ,küfür ediyorum yaradanlarına , bunu bir saygısızlık olarak görüyorlar ve ya bana hakaret ediyorlar yada çekip gidiyorlar . Onlarda bana saygısızlık yapıyorlar o yüzden kimse kimseyi üsten görmesin ve kavga ortamı yaratılmasın , isteyen söver isteyen sever , sen yaradına havale et ve iki tarafta rahat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doctorsolo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 j_bLiND said: http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/150162/cebrail-in-ilk-vahyi-getirdiginde-oku-diye-soyledigi-seyin-sirri-nedir-vahyedilen-ayeti-okumasini-soyluyorsa-peygamberimiz-hz-muhammed-neden-ben-okuma-yazma-bilmem-diyor.html ilk olarak gugıl bunu getirdi. fakat konu din konusu değil mi? tartışma amaçlı açtıysanız kapatılmasını rica ediyorum. aksi halde bilgilenmek istiyorsanız daha açık belirtirseniz güzel olur Bunun doğruluğunu da bilemeyiz tabi ki buda , geliştirilen müslümanlık örneklerdendir.Hiç bir zaman müslümanlıkda hata kabul edilmez ve bir kalıp uydurulur.En başında hata 3 kere hata yapan bir tanrının 4. dini getirmesidir.Bizi Yaratıcak kadar yetenekli bizi kontrol edemiyecek kadar acizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sostizm said: Benim takıldığım bir başka paradoks, inanan inssanlar neden BEN ALLAHA İNANMIYORUM diyenlere öfkeleneiyor? Youtube'da yıllar önce yazdığım bir iki yorum hala küfür yiyor. En ufak da saygısızlık yok, şu şu şu sebeple BEN inanmıyorum demişim, birileri beni öldürmek istemiş. Bunu açıklayın bana ateistlerden neden nefret ediyor ve hatta zarar vermek istiyor inançlı kesim? abi o onların salaklığı başka bir şey değil. adam kuran okumuyor daha haberi yok "Sizin dininiz size, benim dinim banadır" diyor kafirun suresi son ayette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/111/840/obamatroll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 noyan nerededir acaba şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Neresi paradoks yahu? Araştır, öğren diyor işte. İlim Çin'de olsa gidin sözünü boşuna dememiş bu adam. İlk vahiy oku olmasına rağmen dar kafalıların tek yaptığı şey namaz kılmaktan ibaret. Zaten onca hurafeye, safsataya, gökten inildiği sanılan yazıtlara inanlardan da başka bir şey beklemek abes olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Black-ice said: Gökten parşömen inebileceğini sanmıyorum. atmosferin içinde bırakılırsa yer çekimiyle inmesi lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar