Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 :( bitti %68 33 saatte bitti.. muhtesem bir sey bu. gta 4 de trevor mu var gene tipi hatirlar gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Kanuni said: Bende hic bir zaman sorun bug sikinti olmadi ya. Stutter falan yok hic. Me lucky Valla bende de olmadi crossfire kullanmama rağmen. Baya balliymisiz heralde sgdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Story icin gta4 e baslicam sanirim herkes 4 daha iyi diyor nette story olarak.. Bundan nasil daha iyi olabilir cildircam meraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 ikisininde tadı güzel gta 4 ün ek pakedi de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Onay da geldi .. Thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 gta 4'ü millet pek beğenmiyordu haritası falan küçük diye de ben çok sevmiştim. gta serisinin gelişmesi için bir adım olarak görüyorum, combat sistemi falan en çok gta 4'de ilerledi. şimdi gta 5 de zaten gta 4 + san andreas + ekstralar gibi bir şey olunca efsane oldu işte. hikaye olarak ek paketle bakıldığında fena değil. gta 5'den iyi değil ama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 aldim complete edition steamden buda 30gb gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Ahah gercek hayatta araba kullanamadim bi bes dakka. Hersey cok yavas geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 abi gittim kürt gibi 500k lık evi aldım,hiç bi olayıda yok gfdgdf insan içine bilardo masası koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Oyun eziyet oldu şu FPS Drop/shutter yüzünden. Birde release i sallayıp durdular sorunsuz çıksın diye. PC'de optimizasyonu tam olan bir GTA release göremeyeceğiz anlaşılan. Şimdi gel de bekle 3-5 ay ki anca yapsınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 gta'da story mode'da sağdan soldan çaldığımız arabayı "koleksiyon" yapamıyoruz herhalde di mi? yani bir araba çalıp bunu upgrade etmek istiyorum, ama bir kere patlayınca respawn olmuyor sanırım? çok güzel bazı arabalar var ve onları modifiye edip sadece onları kullanmak istiyorum. saints row serisinde bu sisteme feci alıştım ve bu oyunda onun da eksikliğini çekiyorum. var mı yok mu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 garaja koyunca orda kalıyor sözde ama ben garaja koyduğum arabaları çıkaramıyorum garajdan gördüğüm halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 garaja koyduğum arabayı garajdan geri çıkarabiliyorum da, o arabayla yolda giderken patlasa garajda respawn olcak mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 patlarsa gg oluyor araçlar ama mesela arabayı yolun ortasında bırakıp görev falan yaptın diyelim sonra impound garage'dan geri alıyorsun. edit: impound garage'ın 2 tane limiti var. Eğer arabanı geri almazsan o da gg oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Abarey online bambaska guzelmis bu ne .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 abi bi görevin sonunda oyun crash yiyor. Bölüm ismi; The Paleto Score Trene atlayıp kaçarkenki video arasında crash yiyorum. Başına gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 paletoyu dün yaptım sorun olmadı bende hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Nope sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 dx 10.1 den 10'a çektim geçti. Sonra başka bir bölümde yine crash oldu. tekrar tekrar oynayamayacağım missionları valla. bugünlük birakiyorum ugrasmayi asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 55mb patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Ben baya sindirerek oynuyorum, 2 haftada %15'i tamamlamışım story mode un :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Ne guzel Heistler haralagurele olmuyormus :) Lvl 147-85-45 ve ben 8 yapamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 heistlar zor abi ya, 2 kişilik olan vardı fleeco bir şey di sanırım ismi o kolay. gerisi zor hakikaten düşük levelda hiç çekilmiyor hatta. araç yarışları güzel olmuş bir sürü seçenek var. paraşüt yarışı da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 biri bana fleeco mu ne onu yaptırsın da sonra para biriktirip zırhlı arabadan alayım. negüzel bişey o arkadaş öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 abi bugün bi görevden çıktım karakterdeki 2 dövme gitmişti,gittim tekrar yaptırdım 100$ aldı her birine,böyle bişeymi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar