bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yok yahu işkence falan çekmedim oyunu dün sabah nuveem'den aldım, akşama girdim. problem yaşadım, bugün işte yeniden çektim, eğer yine problem olursa uğraşmayacağım. support falan çok kötü adamlarda, forumda insanlara yardım edilmiyor olmasını kabul etmiyorum. GTA'ya ilgim olmadığı için dert olmadı ama çok net korsanlanmayı hak ediyorlar benim gözümde. oynamasam da dert değil yani bir sürü oyun var dizili bekliyor asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 satan varsa alırım nuv olayı kotu oldu, atalarımız bosuna dememiş bugunun işini yarına bırakma die pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 eee şimdi en ucuz neresi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 sağlık olsun abi napalım artık domalıcaz steam e bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 biz key alanlara dokunmasinlarda bu sirada crew istek yolladim senelian diye kabul edin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 acelesi olmayanlar beklesin, akşama aldığım fiyattan verebilirim birine (nuveem fiyarından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 gittigidiyorda 125e falan satan var daha ucuz aklıma gelmiyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Dworgian said: Lord_Argos said: Dworgian said: biri bana; 2) high-end evler arasında fiyatın ne fark ettiğini Millet konsolda bitireli 2 sene oluyor şu soruyu şimdi görmek tebessüm ettirdi. Herneyse, 25 milyon dolar + 3 garaj dolusu araba (1 garaj full klasik arabalar), marquis, luxor, buzzard, rhino, hydra, lan yapıcak bişi kalmadı abi şu bold yorum bayağı gereksiz yannız yahu? konsolu olmayan pc kullanıcısı olarak ille google lamak mı lazım :) italic olan yer de böbürlenmeden ibaret. yani soruma cevap vermeden konsolfanboi lik yapmaya gelmişsin aferin =) Bu konsol fanboyluğu değil, PC'ye de karakteri aktarabilen bir oyundan bahsediyoruz. Ayrıca hiç sevmem konsolu, sadece GTA5 oynamak için almıştım o da karakterlerimizi PC'ye exportlayabildiğim için şimdilik patronun oğlu mevkiinde beklemedeyim. PS: Paticik için Prison Bus satın alıp hepinizi gezdirmek isterim, Syg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 gmg'de 49.99$ (50 değil) kinguin'de 125 tl'den başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Dworgian said: Lord_Argos said: Dworgian said: biri bana; 2) high-end evler arasında fiyatın ne fark ettiğini Millet konsolda bitireli 2 sene oluyor şu soruyu şimdi görmek tebessüm ettirdi. Herneyse, 25 milyon dolar + 3 garaj dolusu araba (1 garaj full klasik arabalar), marquis, luxor, buzzard, rhino, hydra, lan yapıcak bişi kalmadı abi şu bold yorum bayağı gereksiz yannız yahu? konsolu olmayan pc kullanıcısı olarak ille google lamak mı lazım :) italic olan yer de böbürlenmeden ibaret. yani soruma cevap vermeden konsolfanboi lik yapmaya gelmişsin aferin =) Karın kaslarının simetrisi bozulmuştur yine. allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Dworgian said: ha benim aklıma bir soru daha geldi. niyeyse nasılsa ayar yaparken bir ara "windowed" yapmışım. şimdi oyundan çıkıp girdiğim her seferinde windowed başlıyor oyun =/ niyedir? teamviewer açıksa da yapıyor bazı oyunlarda onuda kontrol et bi istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yönetici olarak çalıştırınca fullscreen açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bingildak said: Mithat said: ahahahha şimdi oyuna iade aldım , fakat steam wallet oldu sana 179 tl , kaldı orda :D parayı geri banka hesabıma atamıyom emenike :D nereden aldın, ne seçeneği çıktı, ne kadar vermiştin 179 TL refund etti? Aynen 179 tl refund etti ama steam hesabıma etti banka hesabına değil. Ben direk steam client ile bulamadım steame browserdan girdim , orda oyunlar listesinde gta 5'in altında iade seçeneği vardı. edit : steam browserdan girilir , giriş yapılır , sağ üstte username tıklanır , hesap detayları tıklanır , mağaza işlemleri tıklanır gta 5'in altında ki iade tıklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bende 1 adet var fazladan kopya steam gift ilgilenen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Explain this shit to me plz 800k startupunu aldın evini aldın bi de araba seçtin oh mis hadi kankilerini inv et friendlistdeyse zaten yakında spawn oluyorlar geziyorsunuz azcık yan ver hoop lastik patlıor,yanındaki gerizekali arkadaşın pkklı gibi dağa daşa sıkarken polis aggroluyor çat arabana biniyor sende wanted oluyon hop kovalamaca başlıyor hooop sıkıyorlar anında lastik patlıyor normal gidiyon azcık yalpalıyon lastik patlıyor bune lan ? Sokucam helikopter alcam sonunda 1.8m basıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 build in screenshot alma yok mu lan bu oyunda? video cekme var, onu bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 telefonun kamerasını kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 pasif moddan nasil cikiliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Laorx said: telefonun kamerasını kullan. konsollar screenshot alamiyor diye biz de mi yenik sayildik simdi? :P neyse, freeware bir seyler kullanayim bari o is icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Lastik öyle kolay patlamıyor, olmadı bulletproof tires taktır. Regalya said: Explain this shit to me plz 800k startupunu aldın evini aldın bi de araba seçtin oh mis hadi kankilerini inv et friendlistdeyse zaten yakında spawn oluyorlar geziyorsunuz azcık yan ver hoop lastik patlıor,yanındaki gerizekali arkadaşın pkklı gibi dağa daşa sıkarken polis aggroluyor çat arabana biniyor sende wanted oluyon hop kovalamaca başlıyor hooop sıkıyorlar anında lastik patlıyor normal gidiyon azcık yalpalıyon lastik patlıyor bune lan ? Sokucam helikopter alcam sonunda 1.8m basıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 level 13 oldum heist yapmak isteyen varsa pm atsın toplanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Niye bu kadar hype var lan buna. Bi bana guzel gelmiyor bu gta heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bingildak said: acelesi olmayanlar beklesin, akşama aldığım fiyattan verebilirim birine (nuveem fiyarından) benim o benim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 birisi crew girisine onay versin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Online güzelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar