BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 "" said: Amazon'da pre-order baslamis GTA V is arguably, the most anticipated game of year and although rumours are abound as to when it will hit the PC, a definitive date is yet to be announced. Amazon’s French and German stores however have started offering the game for pre-order (49.99 EUR) which can be taken as a release date that is closer than most people think. Most rumours point to a March 2014 release date. GTA V PC 35 EUR Pre-Order Amazon'da 50 EUR gozukuyor gordugunuz gibi, G2A 35 EUR diyor.G2A ne derseniz buraya Reviewleri icin de buraya bakabilirsiniz, daha once burdan bir kac kisi ve ben de alisveris yaptik. edit1: typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 amazon fake. edit: fake değilmiş ama aramalarda çıkmadı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 neyk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Resmi bi açıklama yok ortada. Kaldırırlar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 oyle birsey olsa bile artik biliyoruz ki GTA V pc'ye geliyor :D gecenlerde de baska bir yazi okumustum PC versiyonu icin olan debug notlari falan dolaniyodu. GTA 5 bug log lists PC version and DirectX 11 effects Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ya kendimi tuttum tuttum tuttum, sonra dayanamayıp "ULAN BUNLAR PCYE 2015TE FALAN ÇIKARCAKLAR HERHALDE!!" diye dün aldım lan, allah belanızı versin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 zaaaaaaaaa edit: za'da typ0 yaptım lan kesin birşey için cezalandırılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bunlar PC'ye çıkartır yarım yamalak peşinde PS4'e çıkartır PC'de yarım yamalak oynayıp içinde kalan herkes PS4 alır hemen. Bunlar hep pazarlama lobisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Çıkarsınlar da bakak görek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 12 Mart deniliyor çıkış tarihi için. Biribirinden bağımsız 3 alış-veriş sitesi 12 Mart olarak listelemiş sonra kaldırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ya hadi inş cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ulan oyunun hikayeyi ezberledim streamden izliye izliye,biraz kafamı duvarlara vurimde çıkınca boş kafa oynim asfasfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3DBrG2YjqQA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 bu konunun artik konsol bolumune naslanmanin vakti geldi. cunku pc'ye min 1 sene daha var gibi gelmesinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Gtx780 falan ister şimdi optimizasyon özürlü olursa bu oyun pcde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 gta v pc konusu niye konsola gidiyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konsolda var zaten konusu. PC'ye çıkış için fall 2014 demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ps3'ün çalıştırdığı her oyun aynı grafik ayarları ile benim laptopda rahat oynanıyor. exclusiveler hariç tabi bilemioruz onları. gta5 gelince kesin 10fps'den yukarı çıkamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 LA Noire dene bakalım nasıl oynayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 "" said: Amazon'da pre-order baslamis GTA V is arguably, the most anticipated game of year and although rumours are abound as to when it will hit the PC, a definitive date is yet to be announced. Amazon’s French and German stores however have started offering the game for pre-order (49.99 EUR) which can be taken as a release date that is closer than most people think. Most rumours point to a March 2014 release date. 2014'ün en antipatik oyunu nasıl oluyor lütfen biri açıklasın. Herkes bekliyor oyunu resmen, ne demek istemişler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 şaka yapıyon di mi. şaka de bana. , en azından translate kullansaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 AJUASHFUSDHAGFUADGSUYHSUJGFDGDFAGADGFDGAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 dıogjdlfkgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ah klasik 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 bu daha önce de yaşanmıştı bu forumda değil mi? Konuyu bulun lütfen asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar