Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Şantiye zamanı 2 günde bir berbere gidiyorum traş için onun dışında kendim hayatta kesmem şantiyede. P berber zamanı sosyal terapi gibi bişi oluyor. Şantiye dışı işgünlerinde 2 günde 1 kendim kesiyorum ve sevmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ilk jileti askerde vurmuştum. nası bi bünye varsa her sabah traş olmam gerekiyodu geceden olunca sabaha çıkıyor diye. sıcak suda yoktu kaldığımız yerde buz gibi suyla traş oluyorduk. öyle alıştım. zorunluluk yok çalıştığım yerde ama traş olunca hep soğuk suyla oluyorum. makinayla 1 2 kere denedim bütün banyo kıl oldu lavabodan cok etraf kıl doluyor. belki kullandığım makina dandiktir ama mac3+jel bana göre en pratiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Soğuk su ile traş olmak kadar sevmediğim birşey daha olamaz traş konusunda. Her sakalın bıyığın tek tek kopuşunu hissediyor insan soğuk su ile traşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Öncelikle; http://jan.imghost.us/7ioq.jpg Sene 2014 hala tıraş yerine traş yazan cahillerin sıralı tam listesi; Seperate Undiscloased Ayfon deadwoll Souldarkon fenn (cahilliği 2 kat fazla) Dragonfire jagd Lord_Argos Certhas mahoolmez batuhan Absolut (alan yetkilisi olacak bir de) Aiko bonus http://www.quickmeme.com/img/26/263bbec66d658ba0d962dc655b429e9c14fe15afcd9e4598db25ef316d34b0f0.jpg +bingildek (seni not ettim...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 traş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ay çok şükür bu listeye girmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Valla utandım ya hiç aklıma bile gelmedi Tıraş olması gerektiği direk tren gibi düşünüp yazmışım pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Daha önce de yazmıştım: Önce bayaa bi sıcak olan su ile yüzünün ve sakaln olan bölgelerini iyice yumuşatacaksın. Ama böle su çarpıp geçme şeklinde değil, kompress şeklinde(eğer imkanın varsa küçük el havluları[bu minnacık olanlar]nı sıcak buharda bekletip, yüzünde de tutabilirsin, daha çok işe yarıyor). Daha sonra hassas ciltler için olan yukarıda zilyon kez sayılmış ürünler ile traş olup, tıraş bitiminde yüzünü eğer sert sakallı isen BUZ GİBİ SU İLE, ince sakallı isen baştaki kompress yönteminin aynısı ile tekrar yıkayacaksın. Teşekkürü sonra edersin. Her tıraş sonrası yüzü oluk oluk kanayan kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Neden ben 2 kat cahilim hüloğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=28fHo9JpHvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mortis said: Lord_Argos said: Fusion dediginiz hem de titresen degilmi? Bende ki proglide sadece bes bicakli gayet rahat tras oluyorum tabi digerini denemedigim icin birsey soyleyemeyecegim. Jilet basliklarini max 1-2 ay da bir degistirmek gerekiyor yoksa sekizkere geciyosun ayni yerden. fusion gillette'in alt markanın ismi, Mach 3, Blue 3 gibi. gillette fusion proglide senin kullandığın da. o alet blue2'den sonra traş olanların başına gelen en güzel şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 http://www.geltir.com/forum-38.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Lazerle aldiriyorum ben, 3 seansta cene altimda bi obek kaldi oda gidince super olucak. Hic ozlemiycem tiras olmayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 az önce sakal uzunluğumu ölçtüm ve 6 santim çıktılar. oh rahatlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Sakal uzatamıyorum ben neden se kaşıntı yapıyor. Bu zamana kadar da 1 haftadan fazla uzatamadım sakalı. İsterse her gün banyo yap. O boynun altı diken gibi batması tene gıcık bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 1 haftalık sakal kaşındırır hacı 1 aylık sakal kaşındırmaz yani yeni kestikten sonra ilk 10 gün falan kaşındırıyo o normal sakalım çıkmıyo diye bahane üretmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 sus lan dayz'e gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 yatıyom bi kere bugün girdim 1 kişi bile vuramadım ölmek için chernonun içinde gezdim öldüren bile çıkmadı 37 kişi online olan serverda yattım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ona değil lan originse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 o kaşındırma olayı sakalın sertliğine göre değişiyor battığı için kaşındırıyor yumuşak ise sakalınız kaşındırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Braun 7 serisi tıraş makinası kullanıyorum. Gayet iyi tavsiye edebilirim. Mediamarkt , bimeks , teknosa gibi yerler yerine sirkecideki braun bayilerinden alırsan uyguna alabilirsin ( nakit + pazarlık ile ).Ektrası makina için arada temizleme solisyonu alman gerekir. Braun Cruzer daha uygundur ama kullanıcı yorumlarında iyi bir yoruma rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Peki jileti yüz kısmının üstüne doğru sürersek o bölgede kıllanma olur mu? Hafif tüy var yüzümün üst kısmında benim bildiğim o bölgeye jilet değerse daha da sertleşir, o bölgedeki tüyler de sakal gibi çıkar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Viktor said: Lazerle aldiriyorum ben, 3 seansta cene altimda bi obek kaldi oda gidince super olucak. Hic ozlemiycem tiras olmayi Bu iyi fikir aslında. Her gün sakal kesmeye harcadığım vakitle mars'a çıkan uzay gemisi falan tasarlayabilirdim herhalde /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 çok şükür, son birkaç senedir her gün traş olmak zorunda değilim. 12 yaşımdan 38 yaşıma kadar hafta sonu hariç her gün traş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 kuş ötmeye başlar başlamaz her gün traş? 21 diyecektin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar